Apple AirPods (1 поколение) безжични слушалки:

Apple AirPods (1 поколение) безжични слушалки

SKU
MMEF2ZM/A
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Сходни продукти

Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0
Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0
Специална цена 599.00 лв.
Редовна цена 575.00 лв.
BeoPlay E8 In-Ear безжични слушалки тип тапи
BeoPlay E8 In-Ear безжични слушалки тип тапи
Специална цена 499.00 лв.
Редовна цена 491.67 лв.
Безжични слушалки Beoplay E6
Безжични слушалки Beoplay E6
Специална цена 499.00 лв.
Редовна цена 491.67 лв.
Изключително голям интерес към страхотните AirPods
Преди около година Apple представи иновативните безжични слушалки AirPods. Висококачественото предложение се отличава с вграден чип W1 и възможност за около пет часа работа без прекъсване. След това просто ги поставяте в зарядното калъфче за известно време и продължавате да се наслаждавате на страхотната технология.
Безжични. Практични. Магични.
Просто ги извади и са готови за ползване на всичките ти устройства. Постави ги в ушите си и ще се свържат веднага. А когато говориш в тях, гласът ти се чува ясно. Представяме ти AirPods. Удобство и технологии в невиждан синхрон. А резултатът е истинска магия.
Слушалки без кабели. Чудесна развръзка.
След лесна настройка само с едно потупване, AirPods автоматично се включват и свързват1. Да ги ползваш е също толкова лесно. Те усещат кога са в ушите ти и се изключват, щом ги извадиш. А усещането е изключително – независимо дали ги ползваш на iPhone, iPad или Mac.
Какво прави този чип тук? Ами, доста.
Забележителните възможности на AirPods се дължат на специално създадения Apple W1 чип. Той създава изключително ефикасна безжична мрежа за по-добро свързване и по-качествен звук. И в същото време контролира батерията толкова добре, че можеш да слушаш 5 часа само с едно зареждане2.Това са нечувани качества за устройство с толкова малки размери.
Знаят кога говориш.
Гласов акселерометър разпознава кога говориш и с помощта на два beamforming микрофона отстранява външните звуци, за да се фокусира върху твоя глас.
Знаят кога слушаш.
С помощта на оптични сензори и акселерометри за движение, W1 чипът автоматично управлява звука и се свързва с микрофона, за да можеш да използваш само едната или и двете AirPods слушалки. Пак благодарение на тях, AirPods се включват веднага щом ги поставиш в ушите си.
Силата на 24-часовата батерия.
AirPods постигат рекордните в своя клас3 5 часа слушане с едно зареждане.2 А благодарение на кутията, която позволява многократни зареждания, можеш да удължиш това време до над 24 часа.4 Имаш нужда от бързо презареждане? 15 минути в кутията ти дават 3 часа за слушане 5. За да провериш батерията, просто доближи AirPods до своя iPhone.
.
Повече от
24часа
живот на батерията с
кутията-зарядно
.
До
5часа
живот на батерията с
едно зареждане
.
.
15минути
зареждане дават 3 часа
живот на батерията
Повече от ясно, звукът е превъзходен.
Звукът от музиката, филмите – и всичко останало – е изключителен. AirPods ти гарантират плътно, висококачествено AAC аудио. А ако решиш да звъннеш на някого, beamforming микрофоните премахват фоновия шум за по-чист и ясен разговор.
Автоматично включване. Безпроблемно превключване.
AirPods се свързват автоматично не само с твоя iPhone, а с всичките ти Apple устройства. Искаш да слушаш от Mac или iPad? Просто избери AirPods на който и да е от тях.1
Производител
Apple
EAN code
888462858519
End of life
Не
Тип слушалки
In-ear
iPod съвместимост
iPod touch (6th gen.)
Цвят
Бял
Свързване
Bluetooth