Apple AirPods безжични слушалки:

Apple AirPods безжични слушалки

SKU
MMEF2ZM/A
Удивително лесни за използване, AirPods съчетават интелигентен дизайн с революционна технология и кристално чист звук. До 5 часа време за слушане с едно зареждане. Или до 3 часа само с 15-минутно зареждане в кутията.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Повече от ясен, а превъзходен звук.

Звукът от музиката, филмите – и всичко останало – е изключителен. AirPods ти гарантират плътно, висококачествено AAC аудио. А ако решиш да звъннеш на някого, beamforming микрофоните премахват фоновия шум за по-чист и ясен разговор.

Безжични. Практични. Магични.

Просто ги извади и са готови за ползване на всичките ти устройства. Постави ги в ушите си и ще се свържат веднага. А когато говориш в тях, гласът ти се чува ясно. Представяме ти AirPods. Удобство и технологии в невиждан синхрон. А резултатът е истинска магия.

Слушалки без кабели. Чудесна развръзка.

След лесна настройка само с едно потупване, AirPods автоматично се включват и свързват.1 Да ги ползваш е също толкова лесно. Те усещат кога са в ушите ти и се изключват, щом ги извадиш. А усещането е изключително – независимо дали ги ползваш на iPhone, iPad или Mac.

Какво прави този чип тук? Ами, доста.

Забележителните възможности на AirPods се дължат на специално създадения Apple W1 чип. Той създава изключително ефикасна безжична мрежа за по-добро свързване и по-качествен звук. И в същото време контролира батерията толкова добре, че можеш да слушаш 5 часа само с едно зареждане.Това са нечувани качества за устройство с толкова малки размери.

Знаят кога говориш.

Гласов акселерометър разпознава кога говориш и с помощта на два beamforming микрофона отстранява външните звуци, за да се фокусира върху твоя глас.

Знаят кога слушаш.

С помощта на оптични сензори и акселерометри за движение, W1 чипът автоматично управлява звука и се свързва с микрофона, за да можеш да използваш само едната или и двете AirPods слушалки. Пак благодарение на тях, AirPods се включват веднага щом ги поставиш в ушите си.

Силата на 24-часовата батерия.

AirPods постигат рекордните в своя клас3 5 часа слушане с едно зареждане.2 А благодарение на кутията, която позволява многократни зареждания, можеш да удължиш това време до над 24 часа.4 Имаш нужда от бързо презареждане? 15 минути в кутията ти дават 3 часа за слушане.5 За да провериш батерията, просто доближи AirPods до своя iPhone.Повече от 24ч. живот на батерията с кутията-зарядно. До 5ч. живот на батерията с едно зареждане. 15мин. зареждане дават 3 часа живот на батерията

Автоматично включване. Безпроблемно превключване.

AirPods се свързват автоматично не само с твоя iPhone, а с всичките ти Apple устройства. Искаш да слушаш от Mac или iPad? Просто избери AirPods на който и да е от тях.

Производител
Apple
Тегло
Не
EAN code
888462858519
End of life
Не
Тип слушалки
N/A
Дисково пространство
N/A
Съвместимост
Не
iPhone съвместимост
N/A
iPad съвместимост
N/A
iPod съвместимост
iPod touch (6th gen.)
Mac съвместимост
Не
Apple Watch compatibility
N/A
Apple TV compatibility
N/A
Съвместимост
Не
Цвят
Бял
Цвят
Не
Материал
Не
Driver
Не
Impedance
Не
Честоти
Не
Distortion
Не
Sensitivity
Не
Свързване
Не
Безжична връзка
Не
Microphone
N/A
Зареждане и батерия
Не
Размери и тегло
Не
Съдържание на опаковката
Не
Гаранция
Не
Коментар
Не
Price Tooltip
N/A