Apple In-Ear слушалки тапи с микрофон:

Apple In-Ear слушалки тапи с микрофон

SKU
ME186ZM/B
Експресна доставка в цялата страна

Слушалките Apple In-Ear с дистанционно за контрол на звука и микрофон предлагат професионално качество на аудиото и впечатляващо шумоизолиране. Удобните за използване бутони позволяват регулация на силата на звука, контрол на възпроизвеждането на музика и видео, както и приемане и прекратяване на входящите обаждания.

Два високоговорителя във всяка слушалка

Във всяка слушалка има механизъм woofer (високоговорител за ниски честоти) и tweeter (високоговорител за високи честоти). Те ви позволяват да се насладите на чист звук и богати басови тонове при всеки вид музика.

•  Впечатляваща шумоизолация

Три размера меки и удобни силиконови тапи. Изберете най-удобните за вас - малки, средни или големи, и изолирайте външния шум за по-добро преживяване.

•  Контрол на звука

Контролната капсула на кабела включва микрофон и три бутона. Те ви дават възможност да контролирате силата на звука и възпроизвеждането на музика и видео, включително “пускане/пауза” и “следващ/предишен”, и да приемате и прекратявате входящи обаждания.

•  Защитни метални мрежести тапи

Слушалките Apple In-Ear с вградено дистанционно и микрофон са защитени от метални мрежести тапи. Тепредпазват фините части на слушалките от прах и замърсяване. Могат да се разглобяват и почистват или да се сменят с допълнителните такива, които са включени в комплекта.

Производител
Apple
EAN code
885909934164
End of life
Не
Тип слушалки
In-ear
iPhone съвместимост
iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
Цвят
Бял
Материал
пластмаса
Свързване
3.5mm stereo mini jack