Apple In-Ear слушалки тапи с микрофон:

Apple In-Ear слушалки тапи с микрофон

SKU
ME186ZM/B
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Слушалките Apple In-Ear с дистанционно за контрол на звука и микрофон предлагат професионално качество на аудиото и впечатляващо шумоизолиране. Удобните за използване бутони позволяват регулация на силата на звука, контрол на възпроизвеждането на музика и видео, както и приемане и прекратяване на входящите обаждания.

Два високоговорителя във всяка слушалка

Във всяка слушалка има механизъм woofer (високоговорител за ниски честоти) и tweeter (високоговорител за високи честоти). Те ви позволяват да се насладите на чист звук и богати басови тонове при всеки вид музика.

•  Впечатляваща шумоизолация

Три размера меки и удобни силиконови тапи. Изберете най-удобните за вас - малки, средни или големи, и изолирайте външния шум за по-добро преживяване.

•  Контрол на звука

Контролната капсула на кабела включва микрофон и три бутона. Те ви дават възможност да контролирате силата на звука и възпроизвеждането на музика и видео, включително “пускане/пауза” и “следващ/предишен”, и да приемате и прекратявате входящи обаждания.

•  Защитни метални мрежести тапи

Слушалките Apple In-Ear с вградено дистанционно и микрофон са защитени от метални мрежести тапи. Тепредпазват фините части на слушалките от прах и замърсяване. Могат да се разглобяват и почистват или да се сменят с допълнителните такива, които са включени в комплекта.

Производител
Apple
Тегло
Не
EAN code
885909934164
End of life
Не
Тип слушалки
In-ear, с вграден микрофон
Съвместимост
Не
iPhone съвместимост
iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
iPad съвместимост
Не
iPod съвместимост
Не
Mac съвместимост
Не
Apple Watch compatibility
Не
Apple TV compatibility
Не
Съвместимост
Не
Цвят
Бял
Цвят
Не
Материал
пластмаса
Driver
Не
Impedance
Не
Честоти
Не
Distortion
Не
Sensitivity
Не
Свързване
3.5mm stereo mini jack
Безжична връзка
Не
Microphone
Не
Зареждане и батерия
Не
Размери и тегло
Не
Съдържание на опаковката
Не
Гаранция
Не
Коментар
Не