Жълт смарт калъф за iPad mini от Apple

SKU
MF063ZM/A
Удобен за хващане жълт полипропиленов калъф на Apple за таблет iPad mini.
45.00 лв.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Красив и гъвкав дизайн на Apple Smart Cover за iPad mini.

Тънкият и здрав жълт калъф Smart Cover предпазва екрана на iPad mini без да покрива издръжливата му алуминиева задна част. Така iPad mini не губи своята визия, но получава фина допълнителна защита на устройството.

Smart калъфът на Apple е идеален помощник при гледане на филм, игра или сърфиране в интернет. Калъфът се сгъва на правилните места, така че се превръща в удобна стойка. iPad mini може да се разположи като изправен или наклонен - в положение, удобно за писане. Калъфът се отгръща като списание, така че да не пречи, когато таблетът се ползва в ръка. При заснемане на HD видео Smart Cover се сгъва на две, за да открие задната камера.

 

Сигурен механизъм с магнити.

 

iPad mini има вградени в корпуса магнити, които се подравняват идеално с канта на Smart Cover, за да напасне без проблем и да се закрепи здраво към устройството. Свалянето на калъфа е лесно и безопасно.

 

Дизайнът на Smart Cover и iPad mini ги прави перфектна, сигурна и стилна комбинация.

Функции, в зависимост от режима на iPad mini.

Без помощта на бутони, Smart Cover активира устройството, когато отворите калъфа. iPad mini минава автоматично в неактивен режим при затваряне на аксесоара на Apple. Освен че предпазва таблета, той създава допълнително удобство при стартиране и приключване на работа.

EAN code
885909788637
Материал
полиуретан
Цвят
Жълт
iPad съвместимост
iPad mini
Тип калъф
за предната част
Sleeps/wakes iPad
Yes
Съдържание на опаковката
iPad mini Smart Cover
Коментар
N/A