Apple Smart Folio за 12.9" iPad Pro

SKU
аpple-smart-folio-за-12.9"-ipad-pro
 
Без лихва

Наличност

Детайли

Заштитете го вашиот 12.9" iPad Pro со Smart Folio од Apple. Оваа футрола го заштитува предниот и задниот дел на вашиот iPad, додека сеуште го задржува целосниот пристап до USB-C влезот и камерата. Нејзината предна страна може да се свитка и да се употреби како стенд, и ја поддржува функционалноста wake/sleep.

Повече информация

Производител
Apple
Размер
Не
Спрян от производство
Не
Производител
Apple
Тегло
0.1500
EAN code
190198763822
Размер
12,9"
Материал
полиуретан
Цвят
Charcoal Gray
iPad съвместимост
iPad Pro 12,9" (3-то поколение)
Тип калъф
за целия продукт
Производител
Apple
Тегло
0.1500
EAN code
190199131705
Размер
12,9"
Материал
полиуретан
Цвят
Pink Sand
iPad съвместимост
iPad Pro 12,9" (3-то поколение)
Тип калъф
за целия продукт
Производител
Apple
Тегло
0.1500
EAN code
190198763846
Размер
12,9"
Материал
полиуретан
Цвят
Бял
iPad съвместимост
iPad Pro 12,9" (3-то поколение)
Тип калъф
за целия продукт

Product declaration