Сива портативна колонка Beoplay A1:

Сива портативна колонка Beoplay A1

SKU
1297846
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Beoplay A1 e леснопреносима Bluetooth колонка, която донася още повече звук и още повече бас в приключенията.

360 градуса истински звук

Още повече звук. Още повече бас.

Beoplay A1 смайва със своята True 360 sound функция. Независимо къде е поставена, колонката разпръсква звуковите вълни на 360 градуса. Благодарение на мощността си от 2 х 140 вата, тя се чува в цялата стая.

Удивителна мобилност

Дори и най-тежката музика става леснопреносима.

Beoplay A1 е толкова малка, че се побира в човешка длан, и тежи едва 600 грама. Формата без изпъкващи бутони или крачета осигурява лекота при пренасяне в раница или дори в джоб.

Състав

Хармонично съчетание на форма и функционалност.

Заобленото алуминиево тяло и двойно отлятата полимерна основа на Beoplay A1 осигуряват истинска защита на вътрешните компоненти. Хладен алуминий. Топъл полимер. Мека кожа. Beoplay A1 е истинско удоволствие, което може да се държи само в едната ръка.

Време е за слушане

С до 24 часа живот на батерията, Beoplay A1 ще продължава да звучи, дори когато други колонки отдавна са замлъкнали. Интелигентна система за зареждане пригажда скоростта на процеса към капацитета на USB зарядното. Това прави захранването по-бързо.

*При средно високо ниво на звука.

Издръжливост

Всяка драскотина има своята история.

Колонката BeoplayA1 е устойчива на напрашаване. Направена така, че да устоява на падане и надраскване.

 

Микрифон

Всичко се чува силно и ясно.

Beoplay A1 идва с вграден микрофон за провеждане на разговори. Характерният дизайн около основата на устройството позволява 360-градусово прихващане на звука около говорителя.

Дизайн

Beoplay 1 е идеална за използване в домашни условия. Може да бъде закачена на стена или поставена върху масата. Колонката изглежда елегантно навсякъде.

Преносимата колонка Beoplay A1 е проектирана от датския дизайнер Сесилия Манц. Резултатът е видим - лесно преносима, елегантна и мощна колонка. Повече за процеса по проектиране прочетете в интервюто с отличения с награди датски дизайнер Сесилия Манц в The Journal.

Официално Beoplay приложение

Напълно безплатно Beoplay приложение за допълнителни функции.

 

Ключовите предимства

Тайната на извличането на най-силния звук от толкова малък продукт се крие в сътрудничеството между дизайнер и техник. Beoplay A1 разкрива едно ново равнище при това сътрудничество.

  • Всички драйвъри, усилватели и колонки са създадени и измислени така, че да осигурят най-доброто аудио представяне в тази категория. С диапазон от 60 до 24 000 херца и мощност от 2х140 вата, Beoplay A1 предлага звук, който надхвърля скромните й размери.
  • Басът на Beoplay A1 идва с неочаквана сила. Снабдена с нов субуфер с алуминиево ядро, мощна магнитна система и майсторски усилватели, колонката изкарва бас с характер и размах дори на ниски честоти като, например, 60 херца.
Производител
Bang & Olufsen
EAN code
5705260062069
End of life
Не
Цвят
Сребърен
Power
2 x 30W Class D for woofer and tweeter
2 x 140W peak power
Честоти
60 - 24.000Hz
Зареждане и батерия
Up to 24 hours playback at moderate listening level.
Built-in, rechargeable, 7,4V, 2200mAh, Li-Ion
Wired Connection
1 x 3.5mm Mini-Jack
1 x USB-C for charging (up to 3A) and speaker phone
Безжична връзка
Bluetooth 4.2, ADK 4.0
Размери и тегло
4.8 x 13,3 cm
0,6 kg
Коментар
Designer: Cecilia Manz