BeoPlay H8 On-Ear безжични шумоизолиращи слушалки с рамка и наушници с размер на ухото

SKU
conf-beoplay-h8
Безжичните слушалки с рамка за глава BeoPlay H8 On-Ear на Bang & Olufsen гарантират свобода на движението и активна шумоизолация за пълно потапяне в музиката. Изработени от висококачествени материали, които не остаряват с времето.
Специална цена 609.00 лв.
Редовна цена 582.50 лв.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Безжичните слушалки с рамка за глава BeoPlay H8 On-Ear на Bang & Olufsen предоставят комбинация от луксозен дизайн, висококачествен звук и свобода на движението. С удобни наушници с размер на ухото и технология за шумоизолация, позволяваща пълно потапяне в музиката.

Дълъг живот на батерията

Батерията на BeoPlay H8 On-Ear гарантира до 14 часа слушане на музика с Bluetooth и шумоизолация, до 16 часа слушане само с Bluetooth и до 35 часа слушане само с шумоизолация. Зарежда се приблизително за 3 часа и е сменяема. При изчерпване на живота на батерията, слушането може да продължи безпрепятствано с аудио кабел.

Ергономичен и портабилен дизайн

С тегло от 255 грама, BeoPlay H8 On-Ear са едни от най-леките слушалки в категорията си. Изработени са от лек алуминий и имат ергономична форма. Възглавничките са покрити с мека агнешка кожа за максимален комфорт. Вътрешността им е от Memory пяна за максимално прилягане към формата на ухото.

Интуитивен сензорен интерфейс

Външната метална част на наушниците служи за сензорна повърхност за управление. С движения на пръстите на всички страни и с въртеливи движения се сменят песни, приемат се разговори или се активира шумоизолацията. Повърхността е толкова чувствителна, че реагира на жестове дори през ръкавици.

Активна шумоизолация

Дизайнът на слушалките гарантира шумоизолация във всички режими на работа - с кабел или с Bluetooth. При активиране вградената специална технология за шумоизолация доставя силен и ясен звук без никакво изкривяване и гарантира пълно потапяне в музиката.