Bluetooth колонка Beoplay M3

SKU
conf-b-o-play-beoplay-speaker-m3
 

Наличност

Подобни продукти

Детайли

Bluetooth колонката B&O PLAY Beoplay Speaker M3 позволява лесно слушане на музика с висококачествен звук през мобилното устройство. Технологията Bang & Olufsen Signature Sound гарантира богата тоналност на звука и качество близко до студийното.

Колонката може да се свързва с други колонки Beoplay като моделите А9, А6 и М5 с цел озвучаване на целия дом. Подобна конфигурация може да бъде постигната с помощта на услугите Chromecast, Apple AirPlay, Beolink Multiroom, Bluetooth и приложението Beolink. Мобилното приложение позволява и създаването на специални музикални профили, съответстващи си с различните настроения или дейности на потребителя.

Дизайнът на Beoplay Speaker M3 съчетава красота с функционалност. Изчистените линии и минималистичният външен вид правят колонката пълноправна част от съвременния дом. Висококачествените материали на корпуса не просто ѝ придават луксозен вид, но и способстват за високото качество на звука. Моделът се предлага в две разновидности - черна колонка с корпус от алуминий и полимер и сива колонка от полимер и тъкан вълнен плат. Налице са физически бутони за управление на силата на звука и поставяне на песента на пауза.

Повече информация

Производител
Bang & Olufsen
Цвят
Не
Избери модел
Не
Размер
Не
Свързване
3.5 mm, AirPlay, Bluetooth, Spotify Connect
Производител
Bang & Olufsen
Цвят
Черен
Свързване
AirPlay 2, Bluetooth, Wi-Fi
Amplifier
1 x 40W class D for the woofer
1 x 40W class D for the tweeter
Честоти
43 - 22,000 Hz

Product declaration