Отстъпка

APPLE, както и ние в iSTYLE стимулираме учащите се във висши учебни заведения, като им даваме постоянна студентска отстъпка.

За студенти

Кой може да се възползва от отстъпката?
Всички студенти над 18 години.
Необходими документи:
1. Лична карта
2. Студентска книжка, със заверен актуален семестър, уверение от университета със скорошна дата или студентска карта ISIC, валидна към датата на продажба.

Обхват и стойност на отстъпката:
Отговарящите на условията студенти ползват 5% отстъпка при закупуване на Mac или монитор, както и на всички аксесоари, които са на същата фактура като закупения компютър или дисплей. Всяка година студентът има право да закупи с отстъпка един преносим компютър, един настолен компютър и два монитора.

За преподаватели

APPLE, както и ние в iSTYLE стимулираме и преподавателите в училища, и висши учебни заведения, като им даваме постоянна отстъпка за преподаватели.
Кой може да се възползва от отстъпката?
Всички преподаватели в училища и висши учебни заведения.

Необходими документи:
1. Лична карта
2. Уверение от училище или университет със скорошна дата, копие на трудов договор или карта ITIC.
Обхват и стойност на отстъпката:
Отговарящите на условията преподаватели ползват 5% отстъпка при закупуване на Mac или монитор, както и на всички аксесоари, които са на същата фактура като закупения компютър или дисплей. Всяка година преподавателят има право да закупи с отстъпка един преносим компютър, един настолен компютър и два монитора.

Отстъпка за образователни институции

В iSTYLE ценим високо работата на образователните институции и се стараем да подпомагаме всячески оборудването им с продукти на APPLE. Затова предлагаме и специални отстъпки за тях. Отстъпките са по договаряне, като минимално се ползват преференциите за студенти и преподаватели, а според обхвата на нуждите на образователната институция изготвяме и специални оферти. Предмет на отстъпката за образователни институции са: Портативни и настолни компютри, iPad, iPad mini, монитори, аксесоари, софтуер. От отстъпката може да се възползват: Основни училища, средни училища, университети, библиотеки, музеи, институти и други институции, които се занимават с образователни дейности.

Повече информация може да получите на телефон 0889 427759 или на e-mail: sales@istyle.bg.