Alto’s Adventure: Поредното свежо приключение за iOS и iPadOS

Вашата единствена задача в двуизмерното гейм приключение се свежда до това да се погрижите за Alto да се спусне от високите заснежени върхове до някоя по-ниска част от пистата без да се нарани и без да пропусне нито една лама, която се изпречи пред него. Без съмнение, не само графиката, но и музикалното оформление ще се харесат на всеки от вас, а при положение, че искате да се отпуснете и просто да покарате на спокойствие, преминавате в режим ZEN и сте готови.

Със страхотното сноуборд предложение не само поставяме акцент върху зимния сезон, но и се връщаме към една игра от вече далечната 2015 година, която към днешна дата е спечелила не една или две награди. Освен с приза на Apple за най-добра игра на годината, Alto’s Adventure може да се похвали с първото място в Best Looking Video Games на TIME и Best iPhone apps of 2015, но нека видим и по какъв начин можете да се впуснете в хитовата зимна разработка.

За да свалите Alto’s Adventure и на вашето устройство се налага да разполагате с версия на iOS поне девет, около 130 MB свободна памет и да заплатите не толкова малката сума от 10.99 лв., но всеки един похарчен лев по разработката на Snowman си заслужава, в което ще се уверите и сами, след като потърсите заглавието в App Store или посетите следната връзка.