Apple Watch пристига официално и в България! Ето какво трябва да знаете за премиерата.

Бихме искали да ви съобщим, че предварителни заявки за Apple Watch Series 4 и Apple Watch Series 3 ще могат да бъдат направени днес, след полунощ! Тук ще се опитаме да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с появата на смарт часовника на Apple у нас.

Важно! Информацията в тази статия се отнася само за единствения Apple Premium Reseller в България – iStyle и не касае мобилните оператори и останалите партньори на Apple за страната.

Apple представи първото си поколение смарт часовници още през 2015 година, като за последните 4 години Apple Watch претърпя страхотно развитие, превръщайки се в безспорния бестселър в wearables категорията. Устройството успешно съчетава елегантен дизайн с премиум материали и функционалности, които ще улеснят вашето ежедневие и ще направят начина ви на живот по-здравословен.

Добрата новина е, че вече и България влезе в списъка на държавите, където смарт часовникът ще се предлага официално от Apple!

Ето и какво трябва да направите, ако искате да се възползвате от официалната премиера на смарт часовника за нашата държава и да се сдобиете с Apple Watch Series 4 или Apple Watch Series 3. На първо място, трябва да изчакате до полунощ, когато ще можете директно да направите своята предварителна резервация през сайта на iStyle. Това по никакъв начин не ви ангажира с покупка на устройство, но, ако имате такива намерения, може да ви осигури предимство. По този начин ще имате запазено място на виртуалната „опашка“ и в случай, че потвърдите, че искате да закупите Apple Watch, той ще ви бъде доставен от 19 юли или можете да го вземете на място в магазини iStyle отново от тази дата.

Кога и къде ще можем да си купим Apple Watch Series 4 или Apple Watch Series 3?

Тази нощ в 00.01 ч. след полунощ можете да направите първи своята онлайн резервация тук. На 12 юли резервации за новите модели могат да се правят и онлайн, и в 5-те магазина iStyle. На 19 юли ще се състои премиерата за България на Apple Watch Series 4 и Apple Watch Series 3. На тази дата устройствата ще бъдат налични в склада и в магазинната мрежа на iStyle, като с приоритет ще се обработват доставките на направените в периода 12– 19 юли резервации.

Колко ще струват Apple Watch Series 4 и Apple Watch Series 3?

Можете да разберете, като посетите нашия онлайн магазин след полунощ.

Какво трябва да знаем за резервациите, които започват след броени минути в полунощ?

Apple Watch Series 4 и Apple Watch Series се предлагат в два размера на корпуса – 44 и 40 мм за четвъртото поколение и 42 и 38 мм за третото. Можете да конфигурирате своя часовник с астро сив, златен или сребърен цвят на алуминиевия корпус за Series 4 и астро сив и сребърен за Series 3. Стандартните каишки са два типа – силиконова и текстилна, като също се предлагат в различни цветове. Не забравяйте, че ако искате да бъдете подготвени за всеки повод, можете да се сдобиете и с допълнителни каишки, които се продават отделно от часовника. Предлагаме и Apple Watch Series Nike+, който идва със специална Nike каишка и ще ви даде още повече възможности да подобрите физическата си форма. Можете да резервирате желаната от вас конфигурация в нашия онлайн магазин след полунощ, както и на място в магазини iStyle. В случай, че сте направили поръчката си коректно, заявеният модел Apple Watch Series 4 и Apple Watch Series 3 ще ви бъде доставен от 19 юли.

Ще има ли налични аксесоари за Apple Watch?

Погрижили сме се да има достатъчно разнообразие от допълнителни каишки, които да се впишат във вашия стил, облекло и са подходящи за всеки повод. Също така, ще имаме и допълнителни кабели, зарядни и други аксесоари.

Кога ще можем да тестваме Apple Watch?

За тези от вас, които искат да се докоснат до смарт часовника на Apple, могат да заповядат на 19 юли в магазини iStyle. Препоръчваме ви да следите Facebook страницата ни за повече информация относно работното време на магазини iStyle на 19 юли.

Надяваме се, че сме успели да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с идването на Apple Watch Series 4 и Apple Watch Series 3 в България. Следете Facebook страницата и онлайн магазина ни – стараем се да оповестяваме новините и промените максимално бързо.

Така винаги ще имате актуална информация за продуктите на Apple и продажбите им в единствения Apple Premium Reseller в България – iStyle.