Apple Watch вече е наличен в iStyle България!

След дълго чакане, най-продаваният смарт часовник в световен мащаб се предлага официално в България! Първите бройки вече са в магазини iStyle, а вие имате възможност още сега да купите своя Apple Watch, както на място, така и онлайн. Разбира се, можете да се възползвате и от нашите специални предложения за покупка на изплащане.

Продуктите от гамата на Apple, които бележат най-впечатляващ ръст в продажбите през последните години, попадат в wearables категорията, където безспорни лидери са AirPods и Apple Watch. Смарт часовникът на Apple беше пуснат на пазара през 2015 година и веднага се превърна в абсолютен хит. Оттогава до днес, след редица актуализации, Apple Watch има славата на най-продавания смарт часовник в света, а последното поколение Apple Watch Series 4 не прави изключение.

Добрата новина е, че от днес, 19 юливече официално можете да закупите смарт часовника на Apple както онлайн, така и в петте магазина на iStyle България. Натиснете тук, за да разгледате различните варианти с цените им и да видите какво най-много ще ви хареса.

Ето и всичко, което трябва да знаете за премиерата на Apple Watch в България.

Кога и къде можете да си купите Apple Watch Series 4 или Apple Watch Series 3?

Днес, 19 юли, е денят на премиерата за България на Apple Watch Series 4 и Apple Watch Series 3. Устройствата вече са налични в склада и в магазинната мрежа на iStyle, като с приоритет се обработват доставките на направените в периода 12 – 19 юли резервации. Можете да закупите своя Apple Watch както онлайн, така и в петте магазина на iStyle България.

Къде можете да го пробвате?

Заповядайте в петте магазина на iStyle България, където можете да се запознаете на живо със смарт часовника на Apple. Предлагаме както последния модел Apple Watch Series 4, така и по-бюджетния Apple Watch Series 3, а също и специалната версия Apple Watch Nike+ Series 4. Нашите консултанти ще ви помогнат да откриете най-точния модел за вас.

Колко струват Apple Watch Series 4 и Apple Watch Series 3?

Apple Watch Series 4 и Apple Watch Series 3 се предлагат в два размера на корпуса – 44 и 40 мм за четвъртото поколение и 42 и 38 мм за третото. Можете да конфигурирате своя часовник с астро сив, златен или сребърен цвят на алуминиевия корпус за Series 4 и астро сив и сребърен за Series 3. Стандартните каишки са два типа – силиконова и текстилна, като също се предлагат в различни цветове. Не забравяйте, че ако искате да бъдете подготвени за всеки повод, можете да се сдобиете и с допълнителни каишки, които се продават отделно от часовника. Предлагаме и Apple Watch Nike+ Series 4, който идва със специална Nike каишка и ще ви даде още повече възможности да подобрите физическтата си форма. Цените започват от 589 лв за Apple Watch Series 3 и 849 лв за Apple Watch Series 4. Можете да видите всички конфигурации, като посетите нашия онлайн магазин.

Ще бъде ли сервизиран Apple Watch в iStyle?

Да, заедно с премиерата на смарт часовника, нашият оторизиран от Apple сервиз в Сердика център и The Mall в София, ще започне да предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване на Apple Watch.

Има ли налични аксесоари за Apple Watch?

Погрижили сме се да има достатъчно разнообразие от допълнителни каишки, които да се впишат във вашия стил, облекло и са подходящи за всеки повод. Също така, ще имаме и допълнителни кабели, зарядни и други аксесоари.

Всички модели Apple Watch, които предлагаме, както и аксесоарите за тях, можете да намерите на сайта на iStyle България, където ще откриете и офертите за покупка на изплащане.