Бързо изпращане на снимка през Messages в iOS 12

Ако вече сте инсталирали iOS 12 вероятно знаете, че разработката може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения, но това не е всичко. Вече всеки от вас може да премине към iOS 12.3.1, а ние ще ви покажем как да изпратите снимка през заложеното приложение Messages в последната версия на мобилната операционна система.

Заедно с всички поправки на грешки, iOS 12.3.1 подобрява и защитата на вашето устройство, но нека видим по какъв начин всеки от вас може да изпрати снимка през заложеното Messages приложение в системата. Ако снимката все още не е направена, просто трябва да докоснете върху иконата с камера, която се намира в долната лява част на екрана, но за разлика от предишната версия, пред вас ще се зареди приложението Camera в пълен размер, което означава само едно. Няма да можете да изпратите вече направена снимка през неговата долна част, както беше във всяка предна версия на iOS, но това не трябва да ви притеснява.

За да изпратите вече направена снимка през Messages в iOS 12, отворете заложеното приложение, докоснете върху иконата на Photos, която се намира от лявата страна на екрана, точно под тази за създаване на снимка. Остава само да маркирате някоя от вашите вече направени снимки и да я изпратите на ответната страна по стандартен начин.