Hercules Run: поредното динамично приключение за iOS и iPadOS

Ако все още не сте се потопили в света на Hoppenhelm, трябва да го направите колкото се може по-скоро. Играта не се отличава нито с впечатляваща графика, нито с кой знае какви музикални ефекти, но от друга страна, разполага с едно доста сериозно предимство. Тя ще ви върне в зората на настолните компютърни игри, за разлика от динамичното приключение на Launchship Studios или Hercules Run.

За да бъдем максимално обективни, Hercules Run – Running Game съвсем не е от новите предложения в App Store, но това не е от толкова голямо значение. Доста бързо след официалната версия на играта, която се появи преди няколко години, нейните създатели пуснаха и едно малко обновление, което изчисти няколко грешки. За да инсталирате предложението и на вашето устройство, преди всичко трябва да разполагате с iOS поне версия седем, което вероятно е така и със 130 мегабайта свободна памет.

Ако отговаряте на техническите изисквания, остава само да посетите тази връзка и да свалите Hercules Run безплатно, въпреки че има и няколко малки особености. От време на време, разработката може да ви запознае с някоя друга досадна реклама или да ви предложи да направите покупка през приложението на диаманти или монети, която реалнопогледнато не е задължиелна. Играта е доста по-интересна дори и ако не се възползвате от помощните ресурси, а на вас не ви остава нищо друго, освен да я стартирате.

Единственото нещо, което трябва да направите, за да стартирате играта е да докоснете върху Run. Вашият герой не изглежда много надежден, но пък може да постигне много, стига да го управлявате по правилен начин. Постарайте се да избегнете всяко препятствие, което се изпречи пред вас и да съберете колкото се може повече монети и диаманти, като контролите за целта са съвсем интуитивни. За да се насочите към лявата или дясната част на екрана, плъзнете с пръст в съответната посока, което се отнася и за останалите две движения, като залягане и скачане.