Какво ново в последната версия на Fruit Ninja за iOS и iPadOS

Ако все още не сте се потопили в света на Hoppenhelm, трябва да го направите колкото се може по-скоро. Играта не се отличава нито с впечатляваща графика, нито с кой знае какви музикални ефекти, но от друга страна, разполага с едно доста сериозно предимство. Тя ще ви върне в зората на настолните компютърни игри, но нека видим и с какви промени може да се похвали хитовата Fruit Ninja разработка.

В класически режим, вашата цел е да разполовите колкото се може повече плодове, като избягвате измамните бомби, но имате право само на три грешки. Всяка комбинация от три или повече елемента ви носи доста по-сериозни точки, докато в режим Zen нещата стоят по-малко по-различен начин. Може да изпуснете колкото искате плодове, но не трябва да забравяте, че разполагате само с минута и половина, през което време се налага да постигнете колкото се може по-висок резултат.

Реално погледнато, последната актуализация на играта не може да се похвали с кой знае колко промени. Просто подобрява нейната стабилност и оставя някоя друга грешка, която допуска предложението в миналото, докато през годините забелязваме и няколко не толкова сериозни промени в началния екран на разработката. Може да преминете от един към друг режим по доста лесен начин, а за да стигнете до интересния аркаден, трябва първо да пробвате класическия и Zen вариант на игра.

В аркаден режим, в рамките на една минута трябва да срежете колкото се може повече плодове, без значение, каква част от тях ще пропуснете, а най-интересният елемент се крие в оцветените банани, които в рамките на секунди ще удвоят вашите точки, ще изсипят няколко пъти повече плодове или ще забавят движението на плодовете, така че да направите комбинация по един по-лесен начин. За да инсталирате Fruit Ninja по безплатен начин, потърсете заглавието в App Store или посетете тази връзка.

Разработката се нуждае от около 160 мегабайта свободна памет, версия на iOS поне девет, а покупките през приложението не са задължителни, за да се насладите на всички заложени възможности.