Klocki: Поредната изключително интересна игра за iOS и iPadOS

Разработката е толкова минималистична, че дори няма да преминете през начален екран, каквото и да е лого или пък инструкции. Просто стартирате играта и започвате вашето ново приключение, което наподобява кубчето на Рубик, но с една малка разлика. Трябва да сглобите права линия, а ние ви съветваме преди всичко да подредите крайните парчета, след което всяка вътрешна част ще си дойде на мястото по доста лесен начин.

За да подредите кубчето определено няма да ви трябват кой знае колко сериозни усилия или поне на пръв поглед. Докосвате върху някоя част и я заменяте с друга, докато стигнете до желаната права линия, но с всяко следващо ниво вашата задача ще става все по-сложна. Играта ще се разгърне доста бързо на няколко съвсем независими повърхности, а вие ще трябва да сглобите повече от една или две прави и то едновременно.

Ако искате да свалите играта и на вашия iPhone или iPad, просто потърсете заглавието в App Store или за по-лесно посетете тази връзка. Изискванията към вашето устройство са доста семпло. Трябва да разполагате с версия на мобилната операционна система поне 8 и с около сто мегабайта свободна памет, но има и още нещо. За да се впуснете в интересното логическо приключение, ще трябва да заплатите еднократно и символичната сума от 1.99 лв.