Night mode: Нова видео реклама на iPhone 11 и iPhone 11 Pro

По време на най-значимото Apple събитие за миналата година през септември бяха представени не само официалните версии на дългоочакваните операционни системи на гиганта, но и редица нови продукти, като iPhone 11, iPad 7 и Apple Watch Series 5, а ние ще ви запознаем с поредната видео реклама iPhone 11 и iPhone 11 Pro, в която Apple поставя акцент върху възможностите на вградените камери в устройствата.

Линията на корпуса на iPhone 11 Pro следва тази на Xs и Xs Max, но има една малка особеност. Този път измежду наличните цветове (черен, бял, златен) се подрежда и изцяло новата разцветка, наречена Midnight Green. Рамката отново е от наръждаема стомана, но този път, заедно със стъклените покрития е подсилена значително, докато задната част на корпуса изглежда по-матова, спрямо тази на поколение Xs.

Размерите на екрана както на Pro, така и на Pro Max остават без никаква промяна, но това не се отнася и за използваната технология. Този път компанията залага на представената по време на WWDC 2019 технология Super Retina XDR. Яркостта на екраните се равнява на 1200 нита, като заедно с това панелите изразходват с около 15% по-малко енергия, спрямо вградените в iPhone Xs и Xs Max, докато процесорния чип, подобно на iPhone 11 е A13 Bionic.

Издръжливостта на батерията в по-малкия вариант е увеличена с до 4 часа, а при вариант Max с до 5 часа, но има и още нещо. Точно както очаквахме, устройството идва в комплект с 18 ватово зарядно устройство, което ще ви позволи да го заредите по един значително по-бърз начин, спрямо стандартното 5 ватово.

Нека разгледаме и камерите. Видно от поредната видео реклама на смартфона на Apple от най-висок клас, от задната страна на корпуса намира своето място система от три обектива. Един стандартен, един телефото и един ултра широк обектив, като всеки от тях се отличава с резолюция от 12 мегапиксела.