Zip Zap: Една логическа и доста занимателна игра за iOS и iPadOS

Графиката и музикалните ефекти са съвсем семпли, докато с контролите се свиква изключително бързо. Всяко следващо ниво крие по една логическа задача, която става все по-интересна, а вашата цел е да преместите някой от цветниte елементи, които напомнят на тези от металните конструктори или плътното топче върху малкото бяло кръгче. Остава само да изчакате две секунди и преминавате към следващото ниво.

Минималистичното предложение на Philipp Stollenmayer определено ще се хареса на значителна част от потребителите. То представлява една нестандартна и доста занимателна логическа игра, която бързо може да се превърне в неразделна част от вашето ежедневие. За да свалите Zip Zap, потърсете заглавието в App Store или посетете следната връзка, но преди това трябва да се уверите, че вашето устройство разполага с версия на мобилната операционна система поне 8 и с около 20 мегабайта свободна памет.

При положение, че пропуснете своята цел, не трябва да се притеснявате. Все пак при по-горните нива това е неизбежно, а разработчиците на играта са предвидили възможност да повторите вашата логическата задача по съвсем лесен начин. Просто плъзгате пръст от дясно на ляво и веднага се връщате в начална позиция, но има и още нещо. За да станете част от логическото приключение ще трябва да заплатите еднократно не толкова голямата сума от 4.49 лв.