Вземи своя Mac сега

Без лихва и без първоначална вноска.

MacBook Air Hero Image
1980 лв
18 месеца
0 % лихва
110 лв на месец
Купи
Mac Family Image

Защо Mac?

Mac е лесен за употреба, сигурен и мощен. Той идва с колекция красиви програми, за да подпомогнеш ефективността и творческото си вдъхновение. Създаден е да работи с iPhone и iPad както никой друг компютър не може. И тъй като Apple изгражда софтуеъра и хардуеъра заедно, с Mac изживяването е възможно най-доброто.

MacBook

Целта на MacBook беше да направи невъзможното: – да осигури пълнокръвно изживяване в най-лекия и компактен Mac лаптоп досега. Не само компактен, a толкова по-мощен от всякога. Новият MacBook осигурява до 20% по-бърза производителност с новите Intel i3, i5 и i7 7-мо поколение процесори и до 50% по-бърза SSD памет.

от 169,17 лв на месец
Купи

MacBook Air

MacBook Air има невероятен 12-часов живот на батерията. MacBook Air издържа до невероятните 12 часа между зарежданията. Така работиш без кабели – от сутрешното кафе чак до вечерта. И когато настъпи време за почивка, разполагаш с до 12 часа за гледане на iTunes филми. А с до 30-дневния стендбай режим можеш да го оставиш за седмици и да продължиш откъдето си спрял.*

от 110 лв на месец
Купи

MacBook Pro

По-бърз и мощен отвсякога, и все пак забележително тънък и лек. Разполага с най-яркия и цветен дисплей в Mac лаптоп досега. MacBook Pro е изграден върху революционни идеи. И е готов да реализира твоите.

от 169 лв на месец
Купи

iMac

Десктоп изживяване, което те увлича и не те оставя да се откъснеш от него. Това е идеята зад iMac днес. А сега тази идея е с повече мощ отвсякога. Новият iMac е оборудван с изцяло нови процесори, най-новите графични технологии, иновативен драйв и по-висока пропускателна способност на връзката. И всичко оживява на най-яркия и цветен Retina дисплей за iMac досега. Така получаваш дори още по-реалистично изживяване – и блестящ нов начин да се потопиш в него.

от 147,17 лв на месец
Купи

Mac mini

Mac mini е мощно студио на достъпна цена, което побира цялата функционалност на Mac в рамка от 19,7 квадратни сантиметра. Просто свържи свой дисплей, клавиатура и мишка и си готов за големи неща.

от 62,28 лв на месец
Купи

iMac Pro

Професионалистите обичат iMac. Затова ние създадохме един точно за тях. Той е с най-мощната графика и процесори досега в Mac, заедно с най-авангардни драйв, памет и I/O — и всичко това зад спиращ дъха Retina 5K дисплей в елегантен all-in-one дизайн. Без значение дали си фотограф, монтажист, 3D аниматор, музикант, софтуеърист, учен — iMac Pro е готов да превърне най-смелите ти идеи в шедьовър.

Mac Pro

Mac винаги е бил проектиран с една-единствена цел: да създаем машини, които са толкова мощни и функционални, колкото красиви и интуитивни. Mac Pro е зашеметяващо въплащение на този идеал. Всички елементи, които определят един про компютър — графики, съхранение, разширения, процесорна мощ и памет — са преосмислени и реорганизирани. Така че имаш мощта и продуктивността да вдъхнеш живот на най-великите си идеи.

Аксесоари за твоя Mac

Когато мислиш, че твоя Mac не може да бъде още по-мощен, има Apple аксесоари, които правят вашите Mac устройства още по-добри. Прегледайте аксесоарите за Mac.
Разгледай