Консултации

Вярваме, че с нашия опит и технологиите на Apple можем да подобрим и оптимизираме бизнеса Ви. Ние ще Ви консултираме кои продукти са най-подходящи за Вас, ще Ви помогнем да внедрите и управлявате успешно iOS и macOS устройства, и ще Ви научим да се възползвате от всички предимства те предлагат.

Сервиз

Като оторизиран доставчик на услуги на Apple, ние се специализираме в бърз и надежден ремонт на Apple устройства. Можем да предложим абонаменти за услуги, чрез които можем да събираме, ремонтираме и изпращаме оборудването обратно в срока на договора или дори да предоставяме услуги на място, където е необходимо.

Наем

Имате ли нужда от устройства или работни станции за кратко време? Можем да предоставим настолни и преносими компютри на Mac според проекта, на който работите.

Обратно изкупуване

Чрез програмата за обратно изкупуване, можете бързо и лесно да подновите текущите Ви устройства, дори и да не са на Apple. Те се оценяват, като стойността се приспада от стойността на новопридобитите продукти.

MDM & DEP

Управлението на мобилни устройства е сложна и трудна дейност, която трябва да се третира с изключителна сериозност. Apple DEP (Device Enrollment Program) ви дава опростен начин за конфигуриране, внедряване и контрол на вашите iOS и macOS устройства, притежавани от Вашата компания. Можете също така да използвате Apple DEP, за да автоматизирате регистрацията за управление на мобилни устройства. Чрез MDM система за управление на мобилните устройства (Mobile Device Management) ще можете да добавяте устройства, за да знаете къде и как се използват и да имате контрол по всяко време.