iStyle iPad Flip Case for iPad Pro 12.9"

SKU
conf-istyle-ipad-12.9"-flip-case-mk
 
Без лихва

Наличност

Детайли

iSTYLE Flip футролата обезбедува 360 ° заштита за вашиот iPad и благодарение на магнетното затворање го штити екранот од гребнатинки, а сепак обезбедува лесно користење. Со специјалниот простор за полнење, вашиот "Apple Pencil" ќе се полни секогаш кога ќе го ставите со вашиот iPad. Футролата може да се користи едноставно како хоризонтален или вертикален држач.

Повече информация

Производител
iSTYLE
Размер
Не
Спрян от производство
Не

Product declaration