iMac Pro 27” с 5K Retina дисплей, 8-ядрен процесор Intel Xeon, 1TB SSD, 32GB памет, BG клавиатура

SKU
Z0UR000ZV/BG
 
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде поръчан. Може да разгледате сходни налични продукти по-надолу.

Детайли

iMac Pro 27" e най-новото поколение настолен компютър от Apple, идеален за професионалистите в областта на дигиталните изкуства и дизайн, музиката и научните среди. С 27-инчов Retina 5K дисплей с резолюция от 5120 х 2880 пиксела, 8-ядрен 3.2GHz-ов процесор Intel Xeon W, графичен процесор Radeon Pro Vega 56, 32GB оперативна памет, SSD диск с капацитет от 1ТВ и поддръжка на високоскоростен интернет. Моделът се предлага с международна клавиатура.

Супер производителност

8-ядреният процесор Intel Xeon W с Turbo Boost до 4.5GHz позволява светкавично обработване на данни, редактиране на видео с до 8К резолюция, създаване на аудио ефекти в реално време и разработване на първокласни приложения.

Висококачествен графичен процесор

Radeon Pro Vega 56 позволява на iMac Pro да се съревновава с която и да е работна станция на пазара. Процесорът осигурява висока честота на опресняване на образа в съдържание с виртуална реалност, създаване на 3D изображения в реално време, разработване на реалистични специални ефекти и бърза игра с максимални настройки. Обещава обработване на данни със скорост до 22 терафлопа.

Отлични условия за мултитаскинг

iMac Pro разполага с 32GB оперативна памет, позволявайки визуализация, симулация и рендване на огромни 3D модели. Осигурява безпроблемна едновременна работа на десетки приложения.

Бърз SSD диск

С капацитет от 1TB, SSD дискът на iMac Pro осигурява достатъчно пространство за съхранение на големи 4K и HD проекти. Позволява светкавично зареждане на файлове и приложения със скорости на записване от 3.3GB в секунда и на четене от 2.8GB в секунда.

Чип T2 за повече интеграция и сигурност

Новият чип Apple T2 подобрява работата на FaceTime HD камерата, позволявайки по-добър контрол на експозицията и по-прецизни резултати при използване на автоматични настройки за експозиция и баланс на бялото. Прави работата с iMac Pro по-сигурна, криптирайки съдържанието в SSD диска без да намалява производителността му. При стартиране на системата се зарежда само софтуер, оценен от Apple като безопасен.

Многобройни опции за свързване

iMac Pro разполага с четири Thunderbolt 3 порта, позволяващи свързване на два 5К монитора и прехвърляне на данни със скорост от 40 гигабита в секунда. Компютърът поддържа и 10Gb Ethernet за светкавично споделяне на съдържание с други компютри или високопроизводителна работа в интернет.

Retina 5K дисплей

27-инчовият Retina 5K дисплей позволява работа със съдържание с резолюция до 5120 х 2880 пиксела. С яркост от 500 нита и поддръжка на милиард цветове, iMac Pro е идеален инструмент за авторите на дигитално съдържание. Всяка фотография се появява на екрана с цялата информация, записана от матрицата на фотоапарата.

Минималистичен дизайн

iMac Pro събира възможностите на една работна станция в стилна, минималистична опаковка. Корпусът на компютъра е едва 5 милиметра тънък при ръба. Цялата система се захранва от един кабел, позволявайки поддръжка на едно чисто и широко работно пространство. Въпреки тънките си размери, компютърът използва мощна, подобрена система за охлаждане, гарантираща висока производителност часове наред.

Висококачествено аудио

iMac Pro е оборудван с висококачествени стерео говорители, гарантиращи по-богат бас и по-висока сила на звука за оптимално създаване и слушане на аудио съдържание. Четирите микрофона позволяват на гласа да се чува ясно и отчетливо дори в условия на шум.

Повече информация

Производител
Apple
EAN code
190198420053
Цвят
Астро сиво
Избери модел
1TB PCIe SSD
Размер
27"
Дисково пространство
1TB SSD
Процесор
3.8GHz quad‑core Intel Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 4.2GHz
Памет
32GB 2666MHz DDR4 ECC memory
Дисплей
27" Retina 5K
Резолюция
5120 x 2880
Графична карта
Radeon Pro Vega 56 with 8GB of HBM2 memory
Графична памет
8GB of HBM2 memory
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Thunderbolt
4x Thunderbolt 3 (USB-C)
SD-Card
SDXC Card
Избери клавиатура
BG БДС Клавиатура
Ethernet
10 Gb/s Ethernet (RJ-45 priključek)
Touch Bar
Не
Включен софтуер
OS X Yosemite
iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Maps, iBooks, Safari, Mail, FaceTime, Messages, Calendar, Contacts, Reminders, Time Machine, Photo Booth, iTunes, Game Center, Preview, Notes, Mac App Store
Съдържание на опаковката
iMac with Retina 5K display
Apple Wireless Keyboard
Apple Magic Mouse
Power cord

Product declaration