Разопакован iPad Pro 10,5" Wi-Fi, 64GB, Space Grey:

Разопакован iPad Pro 10,5" Wi-Fi, 64GB, Space Grey

SKU
D_MQDT2HC/A
Продукта е със забележими следи от употреба, с оригинална, но отваряна и нарушена опаковка с 6 месеца търговска гаранция. Тъмносив таблет Apple iPad Pro 10,5" с обновен Retina дисплей, A10X Fusion чип с 64‑битова архитектура и шест ядра. С нови функции, благодарение на операционна система iOS 11, и 64GB място за съхранение. • iOS 11 ще бъда налична за изтегляне от есента.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Тъмносив таблет Apple iPad Pro 10,5" гарантира още по-добро технологично преживяване. С обновен Retina дисплей, A10X Fusion чип с 64‑битова архитектура и шест ядра, нови функции, благодарение на операционна система iOS 11, и 64GB място за съхранение.

•  iOS 11 ще бъде налична за сваляне от есента.

Операционна система iOS 11

iOS 11 предоставя нови фукции и възможности, които подобряват начина на взаимодействие с Apple iPad Pro 10,5".

•  Dock

Изцяло нов Dock за по-лесно намиране на любими и наскоро използвани приложения и файлове. Изключително полезен за мултитаскинг и навигация през приложенията.

•  Files

Нов Files за събиране на всички файлове на едно място. Не само тези на iPad, но и файловете в приложенията, в iCloud, Dropbox и Box.

•  Drag and Drop

Обновен начин за местене на данни - само с пръст. Осигурява лесно преместване на текст, снимки и файлове от едно приложение в друго.

•  App Switcher

Преработен App Switcher за превключване между приложения само с едно плъзване. С опция за запаметяване на комбинации от програми, които са използвани едновременно.

•  Multitasking

Обновеният мултитаскинг предоставя възможност две приложения да останат активни в Slide Over и Split View.

•  Apple Pencil 

Apple Pencil iOS 11 прави писалката Apple Pencil още по-полезна като осигурява възможност за скициране, рисуване и писане директно в Notes. Предоставена е опция за мигновено записване на бележка при натискане с Apple Pencil върху заключения дисплей на iPad.

Лек и здрав

таблет Apple iPad Pro 10,5" е тънък и компактен, така че да може да бъде пренесен навсякъде. Дебелината му е едва 6,1 мм, а теглото - 453 гр.

Обновен Retina дисплей

Преработеният Retina дисплей на iPad Pro 10,5" поставя изцяло нов стандарт. Той е не просто по-ярък и с по-малко отражения, нo и със значително по-бърза реакция, която осигурява по-плавна и бърза работа. Дисплеят на новия iPad Pro е почти 20 процента по-голям от този на iPad Pro 9,7", което предоставя повече място за работа. Разполага с пълноразмерна екранна клавиатура. Retina дисплей се отличава и с това, че поддържа 120Hz скорост на опресняване, което осигурява по-добър изглед за филмите и видеоклиповете, и по-плавен ход на игрите.

Цветове, достойни за Холивуд

Дисплеят на Apple iPad Pro 10,5" предоставя повишена яркост от 600 нита. А благодарение на широката P3 цветова гама, зеленият и червеният цвят са по-наситени за по-реалистични снимки и видеа. Retina дисплей е със специално създадено антирефлексно покритие от Apple, което го прави по-ясен и по-четим от всеки ъгъл.

По-бърз от лаптоп

Таблет Apple iPad Pro 10,5" е оборудван с A10X Fusion чип с 64‑битова архитектура и шест ядра. Това осигурява безпроблемна работа с тежки приложения и комплексни действия, като монтаж на 4K видео, рендър на 3D изображения или сложни игри. Въпреки невероятната мощност на устройството, то разполага с до 10-часов живот на батерията.

Брилянтни камери

iPad Pro 10,5" разполага със с 12-мегапикселова задна камера и 7-мегапикселова предна FaceTime HD камера - същите, които има и смартфон iPhone 7. Усъвършенстваната оптична стабилизация и ƒ/1.8 бленда позволяват страхотни снимки и видео при слаба светлина. А широката цветова гама прави всяко селфи неотразимо.

Сигурност

Таблетът Apple iPad Pro 10,5" превръща пръстовия отпечатък в парола чрез технологията Touch ID. Устройството се отключва само с едно докосване, а пазаруването в iTunes, iBooks и App Store е сигурно. А сега Touch ID е 2 пъти по-бърз в сравнение с предишното поколение iPad Pro.

Мобилна и безжична връзка.

Apple iPad Pro 10,5" се свръзва с най-бързите Wi-Fi или мобилни мрежи, за да осигури бързо сърфиране в интернет, гледане на филми и споделяне на документи. Таблетът предоставя възможност за свързване с 802.11ac Wi‑Fi и клетъчни мрежи. Поддържа 25 LTE канала и скорост до 866 Mbps с Wi‑Fi и 450 Mbps с LTE. Вграденият Apple SIM позволява свързване с мрежи за мобилни данни в повече от 180 държави и региони.

Писане по революционен начин

Стилусът Apple Pencil Сега сега е още по-прецизен и отзивчив благодарение на по-високата скорост на опресняване на новия Retina дисплей. А iOS 11 предоставя допълнителни функции:

•  Instant Notes

Отваряне на бележко само с натискане с Apple Pencil върху заключения дисплей на iPad.

•  Instant Markup

Лесно подписване на документи, антотиране на PDF-и или рисуване върху скрийншот.

•  Inline Drawing

Скициране, рисуване или писане директно до текст в Notes и Mail.

•  Scan and Sign

Document Scanner в Notes предоставя опция за автоматично усещане и сканиране на документи.

End of life
Не