Розов Apple iPod touch плейър 64GB 6-то поколение:

Розов Apple iPod touch плейър 64GB 6-то поколение

SKU
MKGW2BT/A
Розовият Apple iPod touch държи музиката под ръка. Достъп до iTunes Store и новата услуга Apple Music. 64 GB памет. Мощен чип A8, корпроцесор за движение и 4" Retina диплей за мобилно гейминг изживяване. 8-мегапикселовата iSight камера и подобрената FaceTime HD камера на Apple iPod touch вдъхват живот на снимки и видеоклипове. iCloud Photo Library дава лесен достъп, редакция и споделяне на снимки на различни устройства. Зареден с мощни вградени приложения като Messages, FaceTime и Safari. И още, които може да бъдат намерени в App Store. Възможност за споделяне на покупки от iTunes, iBooks и App Store без споделяне на сметки между шест члена на семейство.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Розов плейър Apple iPod touch с 64GB памет и мощен чип А8 дава достъп до музика навсякъде!

Музика, достъпна навсякъде

С iPodtouch 64GB фонотеката е винаги в джоба. Може да се напълни с любими песни от iTunes Store — най-големият музикален каталог в света. А благодарение на iCloud покупките от iTunesStore автоматично се появяват на всяко устройство, и то безплатно. И за да е изживяването още по-пълно, в Music на iPod touch е включен и AppleMusic.

По-силен в игрите

Независимо дали са бързи екшъни, детайлни стратегии или заплетени пъзели, iPod touch 64GB предлага върховното мобилно изживяване за всеки геймър.

A8 чип

Мощният А8 чип ще утоли жаждата за максимална скорост на работа.

Metal технология

Новата Metal технология позволява създаване на завладяващи игри, подобни на конзолните. Metal CPU и GPU предлагат най-прецизни графични детайли и сложни визуални ефекти. Въображаемите светове оживяват!

M8 копроцесор за движение

М8 копроцесорът за движение постоянно извлича данни от иновативни сензори като жироскоп и акселерометър. Прехвърлянето на тази дейност от A8 чипа към M8 подобрява енергийната ефективност. M8 изпраща и точна фитнес информация, като стъпки и разстояние, директно в приложението Health.

4-инчов Retina дисплей

iPod touch 64GB е с 4"" Retina дисплей — красива картина за всички приложения на устройството с фини детайли, ярко и реалистично. Разполага с идеален широкоекранен мащаб за HD филми и ТВ сериали.

Подобрена камера

iPodtouch е с 8-мегапикселова iSight камера и FaceTime HD камера, така че най-добрите снимки и видеа да бъдат направени с висока детайлност. Включва разпознаване на лица и редукция на шум. Снимките са достъпни на всички устройства през iCloud Photo Library — за да се ретушират или споделят.

•  iSight камера

И най-бързите моменти могат да бъдат показани на забавен кадър. Бавният кадър на iSight камерата позволява снимане на HD видео на 120 кадъра в секунда в 720p. Има възможност първо да се снима и после да се избере частта, която трябва да се забави.

•  Time-lapse видео

Може да заснеме впечатляващо time-lapse видео — iOS ще свърши цялата работа. С нагласянето на iPod touch устройството, се избира Time‑lapse и  се записва с Record. Ще се получи страхотно филмче, независимо дали записът е 30 минути или 30 часа.

•  HDR

Красиви HDRснимки и видео с голям динамичен обхват. FaceTime разговорите и селфитата изглеждат много по-добре.

•  Подобрено разпознаване на лица

FaceTime камерата вече разпознава лицата по-бързо и по-прецизно. Освен това открива още по-успешно примигнали очи и усмивки. За най-добрите селфита и групови снимки!

Интуитивна операционна система

iOS 8 е пълна с функции, които позволяват да се извлече най-доброто от iPodtouch 64GB. Възможност за бързо откриване и ретуширане на снимките и следене на здравето, както и достъп и инструментите за създаване на брилянтни приложения.

•  Приложения

iPod touch се предлага с iOS 8 и с колекция от мощни вградени приложения. Има възможност да се изпращат неограничени текстови съобщения с iMessage през Wi-Fi. Може да се виждат лицата на приятелите с видеоразговори през FaceTime. Позволява директно публикуване на снимки във Facebook или Twitter. А също и отваряне на любимите уеб сайтове със Safari.

•  Messages

Messages предоставя възможност за изпращане на безплатни съобщения през Wi-Fi до всички с iPod touch, iPhone, iPad или Mac. Може да се направят и още по-интересни с множество ефекти. Споделяне на локации и линкове. Опция за даване на имена на груповите чатове, изключване на звука или излизане от разговора, когато пожелаете.

•  Music

С Music цялата ви музика, събирана от iTunes Store или от другаде, е на едно място. Абонамент за Apple Music предоставя възможност колекцията ви да е редом до постоянно растящата Apple Music фонотека. Така почти всяка песен, записана някога, ви е подръка!

•  FaceTime

С FaceTime HD камерата se правят най-добрите селфита и групови снимки, видео и аудио разговори през Wi-Fi с друг iPod touch, iPhone, iPad или Mac.

•  Photos

Photos прави откриването и преоткриването на любимите снимки по-лесно. Въможност за добавяне на филтри и споделяне на снимките с приятели през iCloud Photo Sharing. Автоматично създадени за вас Memory Movies!

Забавления за цялото семейство

Възможност за споделяне на покупки от iTunes, iBooks и AppStore от до шестима близки, без достъп до личните им акаунти. Така се приобщават най-близките хора до любимите неща. С Family Sharing всеки от семейството може да споделя фото албуми, календари и дори локацията си. Можете да се направи AppleID и за деца под 13 години с възможност за лимитиран достъп.

Безжична връзка

iPod touch използва най-новото от безжичните технологии. Стига да е  в Wi-Fi мрежа, има възможност за обаждания през FaceTime, изпращане на съобщения, публикуване на снимки и сваляне на любими игри и музика. С новата поддръжка за 802.11ac се разполага с 3 пъти по-бърз Wi-Fi, отколкото с 802.11n. iPodtouch 64GB поддържа Bluetooth 4.1, който прави свързването на слушалки и геймърски контролер безпроблемно.

Аксесоари

Дали ще са слушалки, състезателна кола с Bluetooth или модерен защитен калъф — всичко приляга идеално на iPod touch.

Производител
Apple
EAN code
888462349345
Цвят
Розов
Дисково пространство
64 GB
Размери и тегло
Height: 4.86 inches (123.4 mm)
Width: 2.31 inches (58.6 mm)
Depth: 0.24 inch (6.1 mm)
Weight: 3.10 ounces (88 grams)
Екран
Touch screen
Екран
Retina display
4-inch (diagonal) widescreen display with Multi-Touch IPS technology
1136-by-640-pixel resolution at 326 ppi
800:1 contrast ratio (typical)
500 cd/m2 max brightness (typical)
Fingerprint-resistant oleophobic coating
Камера
iSight Camera
8MP iSight camera
Autofocus
ƒ/2.4 aperture
Five-element lens
Hybrid IR filter
1080p HD video recording (30 fps)
Tap to focus while recording
Slo-mo video (120 fps)
Time-lapse video
Cinematic video stabilization

FaceTime HD Camera
1.2MP photos
ƒ/2.2 aperture
720p HD video recording
Backside illumination sensor
Auto HDR for photos and videos
Improved face detection
Timer mode
Честоти
20Hz to 20,000Hz
Поддържани аудио формати
AAC (8 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, and WAV
Видео формат
H.264 video up to 1080p, 30 frames per second, Main Profile level 4.1 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats
MPEG-4 video up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats
Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format
Зареждане и батерия
Built-in rechargeable lithium-ion battery
Music playback time: Up to 40 hours
Video playback time: Up to 8 hours
Media
Видео, Музика, Снимки
Съдържание на опаковката
iPod touch
Apple EarPods
Lightning to USB Cable
Quick Start guide