Apple iPod touch плейър с 64GB памет - розов цвят:

Apple iPod touch плейър с 64GB памет - розов цвят

SKU
MC904BT/A
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Плейър Apple iPod touch Pink с мощен чип A5, 64GB памет и 4" Retina диплей.

Брилянтен дизайн

iPod touch 64GB в бяло е с ултратънък алуминиев корпус, който почти не се усеща, когато го носите в ръка или в джоба си. Идва с толкова красиви цветове, че е трудно да изберете само един! Със слушалките Apple EarPods тип тапи iPod touch звучи толкова добре, колкото и изглежда. А с каишката за iPod touch е още по-трудно да се разделите с него.

4" Retina дисплей. Голямо забавление.

iPod touch 64GB е с 4" Retina дисплей — красива картина за всички занимания. Остри завои в авто-ралита, парти плейлисти, снимки на приятели — всичко е с фини детайли, ярко и реалистично. С идеален широкоекранен мащаб за вашите HD филми и ТВ сериали.

Снимайте много и навсякъде

5-мегапикселовата iSight камера в iPod touch 64GB прави такива снимки, които без проблем могат да заместят дигиталния фотоапарат. Модерната оптика, фокусиране с докосване, LED светкавицата и разпознаването на лица помагат за улавянето на перфектния кадър.

•  Функцията Panorama позволява заснемането на цели пейзажи.
•  Photos дава възможност за ретуширане, изрязване и подобряване на снимките директно във вашия Apple iPod touch.
•  Камерата iSight позволява заснемане на 1080p видеоклипове.

Благодарение на iOS 7, снимането с таблет iPad touch е още по-лесно! Вече имате квадратен формат. Както и сет вградени филтри за създаване на неповторими ефекти. Изберете филтър на момента или го добавете по-късно! А можете и да го махнете, дори след като снимате. iPhoto и iMovie, налични в AppStore предлагат и още опции!

Двуядрен A5 чип

Дуядреният A5 чип на Apple iPod touch 64GB дава до два пъти повече мощ и до седем пъти по-бърза графика от тези на предходното поколение. Ирите са невероятно реалистични и отзивчиви. Още повече, с процесора A5 получавате дълъг живот на батерията. До 40 часа за музика или 8 часа за видео. Само с едно зареждане!

Вашата музика, навсякъде с вас

С iPod touch фонотеката ви е винаги с вас. Можте да го пълните с любими песни от iTunes Store — най-големият музикален каталог в света. А благодарение на iCloud покупките от iTunes Store автоматично се появяват на всяко устройство, и то безплатно. И за да е изживяването още по-пълно, в Music на вашия iPod touch ви очаква и Apple Music.

Силен в игрите

Двуядрената продуктивност и бърза графика правят iPod touch 64GB безспорно и съвсем заслужено най-популярното преносимо устройство за игри в света. App Store предлага над 1 милион приложения — включително над 260 000 игри — много от които безплатно. Сбогувайте се със скуката!

Производител
Apple
Тегло
Не
EAN code
885909615568
End of life
Не
Цвят
Розов
Цвят
Не
Дисково пространство
64 GB
Капацитет
Не
Размери и тегло
Не
Екран
Touch screen
Екран
Не
Процесор
Не
Камера
Не
Безжична връзка
Не
Честоти
Не
Поддържани аудио формати
Не
Видео формат
Не
FM radio
Не
Сензори
Не
Операционна система
Не
Приложения
Не
Зареждане и батерия
Не
Media
Музика
Езици
Не
VoiceOver
Не
Accessibility
Не
Системни изисквания
Не
Environmental Requirements
Не
Съдържание на опаковката
Не
Гаранция
Не
Коментар
Не