Apple iPod touch плейър с 64GB памет - розов цвят:

Apple iPod touch плейър с 64GB памет - розов цвят

SKU
MC904BT/A
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Плейър Apple iPod touch Pink с мощен чип A5, 64GB памет и 4" Retina диплей.

Брилянтен дизайн

iPod touch 64GB в бяло е с ултратънък алуминиев корпус, който почти не се усеща, когато го носите в ръка или в джоба си. Идва с толкова красиви цветове, че е трудно да изберете само един! Със слушалките Apple EarPods тип тапи iPod touch звучи толкова добре, колкото и изглежда. А с каишката за iPod touch е още по-трудно да се разделите с него.

4" Retina дисплей. Голямо забавление.

iPod touch 64GB е с 4" Retina дисплей — красива картина за всички занимания. Остри завои в авто-ралита, парти плейлисти, снимки на приятели — всичко е с фини детайли, ярко и реалистично. С идеален широкоекранен мащаб за вашите HD филми и ТВ сериали.

Снимайте много и навсякъде

5-мегапикселовата iSight камера в iPod touch 64GB прави такива снимки, които без проблем могат да заместят дигиталния фотоапарат. Модерната оптика, фокусиране с докосване, LED светкавицата и разпознаването на лица помагат за улавянето на перфектния кадър.

•  Функцията Panorama позволява заснемането на цели пейзажи.
•  Photos дава възможност за ретуширане, изрязване и подобряване на снимките директно във вашия Apple iPod touch.
•  Камерата iSight позволява заснемане на 1080p видеоклипове.

Благодарение на iOS 7, снимането с таблет iPad touch е още по-лесно! Вече имате квадратен формат. Както и сет вградени филтри за създаване на неповторими ефекти. Изберете филтър на момента или го добавете по-късно! А можете и да го махнете, дори след като снимате. iPhoto и iMovie, налични в AppStore предлагат и още опции!

Двуядрен A5 чип

Дуядреният A5 чип на Apple iPod touch 64GB дава до два пъти повече мощ и до седем пъти по-бърза графика от тези на предходното поколение. Ирите са невероятно реалистични и отзивчиви. Още повече, с процесора A5 получавате дълъг живот на батерията. До 40 часа за музика или 8 часа за видео. Само с едно зареждане!

Вашата музика, навсякъде с вас

С iPod touch фонотеката ви е винаги с вас. Можте да го пълните с любими песни от iTunes Store — най-големият музикален каталог в света. А благодарение на iCloud покупките от iTunes Store автоматично се появяват на всяко устройство, и то безплатно. И за да е изживяването още по-пълно, в Music на вашия iPod touch ви очаква и Apple Music.

Силен в игрите

Двуядрената продуктивност и бърза графика правят iPod touch 64GB безспорно и съвсем заслужено най-популярното преносимо устройство за игри в света. App Store предлага над 1 милион приложения — включително над 260 000 игри — много от които безплатно. Сбогувайте се със скуката!

Производител
Apple
EAN code
885909615568
End of life
Не
Цвят
Розов
Дисково пространство
64 GB
Екран
Touch screen
Media
Музика