iSTYLE PD Metal Cable 1,2m

SKU
conf-istyle-pd-metal-cable-1.2m-mk
 

Наличност

Детайли

iSTYLE USB-C to Lightning Metal Cable е силен и издржлив кабел од кален челик кој го поддржува Power Delivery системот за полнење до 60W. Има Apple MFI сертификат за употреба со iPhone и iPad. Должината од 1,2 метар е совршена за речиси секоја ситуација.

Повече информация

Производител
iSTYLE
Спрян от производство
Не
Размер
Не
Производител
iSTYLE
EAN code
8596049111774
Цвят
Астро сиво
Съвместимост - адаптер
Lightning, USB
iPhone съвместимост
iPhone 5s or later
iPad съвместимост
iPad Pro 12,9" (3-то поколение), iPad Pro 12,9" (2-ро поколение), iPad Pro 12,9" (1-во поколение), iPad Pro 11" (1-во поколение), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air (3-то поколение), iPad mini (5-то поколение), iPad (7-мо поколение), iPad (6-то поколение), iPad (5-то поколение)
Производител
iSTYLE
EAN code
8596049111781
Цвят
Сребристо
Съвместимост - адаптер
Lightning, USB
iPhone съвместимост
iPhone 5s or later
iPad съвместимост
iPad Pro 12,9" (3-то поколение), iPad Pro 12,9" (2-ро поколение), iPad Pro 12,9" (1-во поколение), iPad Pro 11" (1-во поколение), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air (3-то поколение), iPad (7-мо поколение), iPad (6-то поколение), iPad (5-то поколение)

Product declaration