Тюркоазено-сини спортни слушалки тип тапи JBL Reflect Mini с Bluetooth:

Тюркоазено-сини спортни слушалки тип тапи JBL Reflect Mini с Bluetooth

SKU
JBLREFMINIBTTEL
Безплатна доставка в цялата страна

Спортните слушалки тип тапи JBL Reflect Mini осигуряват висококачествен звук и максимален комфорт дори при най-динамичната дейност. Снабдени с куки за плътно прилягане в ухото, водоустойчив дизайн и кабел за hands-free разговори, съвместим с устройствата на Apple.

Плътно прилягане в ухото

След поставяне на тапата в ушния канал, тя трябва да се завърти назад. След това с подобно движение се завърта назад и гъвкавата кука. Системата гарантира сигурно поставяне без риск от падане.

Устойчив дизайн

JBL Reflect Mini са устойчиви на дъжд, вода и пот и издържат дори при най-натоварените тренировки в най-тежките условия.

Пропускане на външните звуци

По време на спорт външните звуци могат да бъдат от голямо значение. Дизайнът наJBL Reflect Mini позволява на околния шум да проникне с цел максимална безопасност при най-натоварените дейности.

Сигурно съхранение

Оборудваните с магнити тапи се прикрепят една към друга, осигурявайки безопасно съхранение и минимален риск от заплитане.

Лесно управление

JBL Reflect Mini са снабдени с бутон за управление на силата на звука, смяна на песните и приемане на разговори през Apple iPhone, Apple iPad или Apple iPod. Всичко това без нужда от изваждане на устройството от джоба.

Производител
JBL
EAN code
6925281910036
End of life
Не
Тип слушалки
In-ear
Свързване
Bluetooth
Съдържание на опаковката
1 pair of JBL Reflect Mini BT wireless sport earphones
3 button in-line control
2 sizes of ergonomic sport ear-tips
2 sizes of regular ear-tips
1 Quick Start Guide
1 Safety Sheet