Луксозен комплект за автомобил Kenu - AirFrame+

SKU
CK2-KK-NA
 
Този продукт е изчерпан в момента и не може да бъде поръчан. Може да разгледате сходни налични продукти по-надолу.

Сходни продукти

Детайли

Комплектът за автомобил Airframe+ предоставя идеална комбинация от елегантен дизайн и функционалност.

AIRFRAME+

Аirframe+ поддържа смартфона на нивото на очите, така че да е винаги готов за стрийминг на музика и hands-free разговори. Съвместим е с всички смартфони и фаблети с до 6'' екрани и с повечето видове радиатори за коли.

DUALTRIP

Dualtrip разполага с два високоскоростни USB порта за зареждане на две устройства едновременно. Съвместим е с почти всички USB кабели. Идеален за зареждане на смартфони, таблети и Bluetooth устройства.

TRIPLINE

Tripline захранва бързо и синхронизира любимите устройства, включително смартфони, таблети, електронни четци, високоговорители и други устройства, работещи с батерии. Усъвършенстваният дизайн работи с повечето USB портове, комбинира едновременно Lightning® и микро-USB конектори и е сертифициран от програмата "Made for iPhone" (MFI) на Apple.

УДОБНО ПРЕНАСЯНЕ

DualTrip удобно се вписва в Airframe+. Пасва идеално в микрофибърната торбичка за компактно и лесно съхранение.

СЪВМЕСТИМОСТ

Airframe + разполага с пружинно зареждаща се разширяваща се челюст, предназначена за работа с всички смартфони и фаблети с до 6'' екрана. Въртящата се закопчалка е съвместима с повечето видове радиатори за коли.

 

Повече информация

Производител
Kenu
Тегло
0.2000
EAN code
858160003405
Цвят
Черен
Избери модел
Не
Размер
Не
Дисково пространство
Не
iPhone съвместимост
iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. - 3 gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE
iPod съвместимост
iPod touch (6th gen.)

Product declaration