@media (max-width: 575px) { .oander-multislider { top: 64px; } }
Комплект за автомобил Airframe+ от Kenu:
72.00 лв.

Комплект за автомобил Airframe+ от Kenu

SKU
CK1-KK-NA
Комплект за автомобил Airframe+ от Kenu. Позволява монтиране, зареждане и синхронизиране на смартфон, докато захравате допълнително устройство в автомобила. Бонус чанта от мек на допир микрофибър за лесно пренасяне.
72.00 лв.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Комплектът за автомобил Airframe + предоставя идеална комбинация от елегантен дизайн и функционалност.

AIRFRAME+

Аirframe+ поддържа смартфона на нивото на очите, така че да е винаги готов за стрийминг на музика и hands-free разговори. Съвместим е с всички смартфони и фаблети с до 6'' екрани и с повечето видове радиатори за коли.

DUALTRIP

Dualtrip разполага с два високоскоростни USB порта за зареждане на две устройства едновременно. Съвместим е с почти всички USB кабели. Идеален за зареждане на смартфони, таблети и Bluetooth устройства.

TRIPLINE

Tripline захранва бързо и синхронизира любимите устройства, включително смартфони, таблети, електронни четци, високоговорители и други устройства, работещи с батерии. Усъвършенстваният дизайн работи с повечето USB портове, комбинира едновременно Lightning® и микро-USB конектори и е сертифициран от програмата "Made for iPhone" (MFI) на Apple.

УДОБНО ПРЕНАСЯНЕ

DualTrip удобно се вписва в Airframe+. Пасва идеално в микрофибърната торбичка за компактно и лесно съхранение.

СЪВМЕСТИМОСТ

Airframe+ разполага с пружинно зареждаща се разширяваща се челюст, предназначена за работа с всички смартфони и фаблети с до 6'' екрана. Въртящата се закопчалка е съвместима с повечето видове радиатори за коли.

 

EAN code
858160003375
Материал
Copper, Stainless Steel, TPE (Thermoplastic Elastomers), пластмаса
Цвят
Черен
iPhone съвместимост
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3G/3GS