iMac Pro 27” с 5K Retina дисплей, 8-ядрен процесор Intel Xeon, 1TB SSD, 32GB памет, int клавиатура:

iMac Pro 27” с 5K Retina дисплей, 8-ядрен процесор Intel Xeon, 1TB SSD, 32GB памет, int клавиатура

SKU
MQ2Y2ZE/A
Настолният компютър iMac Pro 27" осигурява оптимални възможности за създаване и възпроизвеждане на всякакъв вид съдържание в милиард цветове и 5K резолюция.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

iMac Pro 27" e най-новото поколение настолен компютър от Apple, идеален за професионалистите в областта на дигиталните изкуства и дизайн, музиката и научните среди. С 27-инчов Retina 5K дисплей с резолюция от 5120 х 2880 пиксела, 8-ядрен 3.2GHz-ов процесор Intel Xeon W, графичен процесор Radeon Pro Vega 56, 32GB оперативна памет, SSD диск с капацитет от 1ТВ и поддръжка на високоскоростен интернет. Моделът се предлага с международна клавиатура.

Супер производителност

8-ядреният процесор Intel Xeon W с Turbo Boost до 4.5GHz позволява светкавично обработване на данни, редактиране на видео с до 8К резолюция, създаване на аудио ефекти в реално време и разработване на първокласни приложения.

Висококачествен графичен процесор

Radeon Pro Vega 56 позволява на iMac Pro да се съревновава с която и да е работна станция на пазара. Процесорът осигурява висока честота на опресняване на образа в съдържание с виртуална реалност, създаване на 3D изображения в реално време, разработване на реалистични специални ефекти и бърза игра с максимални настройки. Обещава обработване на данни със скорост до 22 терафлопа.

Отлични условия за мултитаскинг

iMac Pro разполага с 32GB оперативна памет, позволявайки визуализация, симулация и рендване на огромни 3D модели. Осигурява безпроблемна едновременна работа на десетки приложения.

Бърз SSD диск

С капацитет от 1TB, SSD дискът на iMac Pro осигурява достатъчно пространство за съхранение на големи 4K и HD проекти. Позволява светкавично зареждане на файлове и приложения със скорости на записване от 3.3GB в секунда и на четене от 2.8GB в секунда.

Чип T2 за повече интеграция и сигурност

Новият чип Apple T2 подобрява работата на FaceTime HD камерата, позволявайки по-добър контрол на експозицията и по-прецизни резултати при използване на автоматични настройки за експозиция и баланс на бялото. Прави работата с iMac Pro по-сигурна, криптирайки съдържанието в SSD диска без да намалява производителността му. При стартиране на системата се зарежда само софтуер, оценен от Apple като безопасен.

Многобройни опции за свързване

iMac Pro разполага с четири Thunderbolt 3 порта, позволяващи свързване на два 5К монитора и прехвърляне на данни със скорост от 40 гигабита в секунда. Компютърът поддържа и 10Gb Ethernet за светкавично споделяне на съдържание с други компютри или високопроизводителна работа в интернет.

Retina 5K дисплей

27-инчовият Retina 5K дисплей позволява работа със съдържание с резолюция до 5120 х 2880 пиксела. С яркост от 500 нита и поддръжка на милиард цветове, iMac Pro е идеален инструмент за авторите на дигитално съдържание. Всяка фотография се появява на екрана с цялата информация, записана от матрицата на фотоапарата.

Минималистичен дизайн

iMac Pro събира възможностите на една работна станция в стилна, минималистична опаковка. Корпусът на компютъра е едва 5 милиметра тънък при ръба. Цялата система се захранва от един кабел, позволявайки поддръжка на едно чисто и широко работно пространство. Въпреки тънките си размери, компютърът използва мощна, подобрена система за охлаждане, гарантираща висока производителност часове наред.

Висококачествено аудио

iMac Pro е оборудван с висококачествени стерео говорители, гарантиращи по-богат бас и по-висока сила на звука за оптимално създаване и слушане на аудио съдържание. Четирите микрофона позволяват на гласа да се чува ясно и отчетливо дори в условия на шум.

Производител
Apple
Тегло
Не
EAN code
190198420053
End of life
Не
Цвят
Астро сиво
Процесор
3.2GHz 8-core Intel Xeon W
Turbo Boost
Turbo Boost up to 4.2GHz
Памет
32GB 2666MHz DDR4 ECC memory
Дисково пространство
1
Дисплей
27" Retina 5K
Екран
N/A
Резолюция
5120 x 2880
Графична карта
Radeon Pro Vega 56 with 8GB HBM2 memory
Графична памет
8GB of HBM2 memory
Оптично устройство
Да
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Thunderbolt
4x Thunderbolt 3 (USB-C)
Размери и тегло
Не
Charging and Expansion
Не
Camera
Не
USB
Не
Video Support
Не
HDMI
Не
Аудио
Не
SD-Card
SDXC Card
Ethernet
10 Gb/s Ethernet (RJ-45 priključek)
Touch Bar
Не
Touch ID
N/A
Trackpad
Не
Зареждане и батерия
Не
Environmental Requirements
Не
Операционна система
Не
Включен софтуер
OS X Yosemite
iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Maps, iBooks, Safari, Mail, FaceTime, Messages, Calendar, Contacts, Reminders, Time Machine, Photo Booth, iTunes, Game Center, Preview, Notes, Mac App Store
Accessibility
N/A
Съдържание на опаковката
iMac with Retina 5K display
Apple Wireless Keyboard
Apple Magic Mouse
Power cord
Гаранция
Не
Коментар
Не
Price Tooltip
N/A
Клавиатура
International English Keyboard
Цвят
Астро сиво