Сребрист лаптоп Apple MacBook" с двуядрен 1,2GHz Intel Core m3 процесор, 256GB SSD памет - българска клавиатура:

Сребрист лаптоп Apple MacBook" с двуядрен 1,2GHz Intel Core m3 процесор, 256GB SSD памет - българска клавиатура

SKU
Z0TZ00034/BG
Сребрист лаптоп Apple MacBook 12" с висока производителност. С двуядрен 1,2GHz Intel Core m3 процесор, 256GB SSD памет и българска клавиатура. Операционна система macOS Sierra.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Сребристият лаптоп Apple MacBook 12" с българска клавиатура е по-бърз и функционален от всякога благодарение на двуядрения 1,2GHz Intel Core m3 процесор, 256GB SSD памет и операционна система macOS Sierra.

Производителност

Лаптоп Apple MacBook 12" е оборудван с двуядрен Intel Core m3 процесор, по-бърз SSD и Turbo Boost процесинг до 3,0GHz. Това го прави по-производителен отвсякога и осигурява енергийна ефективност на устройството, съчетана с нужната продуктивност за изпълнение на всяка задача.

Безшумна работа

Процесорът на устройството използва 5 вата мощност и генерира сравнително малко топлина. Това прави вентилатора излишен. Дънната платка на Apple MacBook 12" се намира в анизотропична графитена плоскост, която служи за разсейване на топлината. Това означава, че дори при работа на пълна мощ, устройството работи безшумно.

Съхранение

Лаптоп Apple MacBook 12" е снабден с 8GB 1866MHz LPDDR3 бордова памет и 256GB SSD драйв. Това го прави идеален за съхранение на файлове и поддръжка на всички всекидневно използвани програми.

Батерия

Apple MacBook 12" разполага с иновативна, терасирана клетка за батерия, която пасва на контурите на корпуса на устройството. Това осигурява 35 на сто повече капацитет на клетката на батерията в сравнение с предходните поколения Apple MacBook 12".

Retina дисплей

12" Retina дисплей на Apple MacBook с резолюция 2304 × 1440 разполага с над 3 милиона пиксела и осигурява богати и ярки детайли на всяко изображение. Пропорцията на дисплея е 16:10, а ъгъла на гледане - 178°.

Клавиатура

Apple MacBook 12" е снабден с пълноразмерна клавиатура с подобрен butterfly механизъм под всеки клавиш. Технологията от второ поколение прави клавиатурата по-отзивчива - кликването върху клавиш е стегнато и отчетливо.

Force Touch тракпад

Тракпадът Force Touch позволява даване на команди към Apple MacBook 12" с недоловина разлика в силата на притискане. Позволява извършване на разнообразни действия в различни програми без отлепяне на пръст от повърхността. В допълнение, Taptic Engine предоставя обратна връзка от тракпада.

Multi-Touch технология

Технологията Multi-Touch улеснява взаимодействието с устройството, като позволява скролване във всички посоки, прехвърляне на уеб страници, активиране на Force click и други полезни възможности.

Опции за свързване

Лаптоп Apple MacBook 12" работи с най-новите 802.11ac Wi‑Fi и Bluetooth 4.2 безжични технологии за wireless свързване с интернет, трансфер на файлове и други операции. Разполага и с USB-C порт, който е едновременно изход за видео, зарядно и USB за бърз трансфер на данни (до 5Gb/s).

Операционна система

Операционната система на Apple MacBook 12" - macOS Sierra - предоставя още повече начини за преоктриване на любимите снимки, взаимодействие с всички Apple устройства и дори за освобождаване на ценно място на диска.

Производител
Apple
EAN code
z0tz00034
Процесор
1.2GHz dual-core Intel Core m3
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.0GHz
Памет
8 GB
Дисково пространство
256 GB
Дисплей
12"
Резолюция
2304 x 1440
Графична карта
Intel HD Graphics 615
Графична памет
Вградена
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Включен софтуер
OS X El Capitan
Съдържание на опаковката
MacBook
29W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Цвят
Сребърен