Тъмносив лаптоп Apple MacBook с 256 GB SSD

SKU
z0tx0003b

От 3045.00 лв.

До 4149.00 лв.

Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Конфигурирай

Тъмносив лаптоп Apple MacBook с 256 GB SSD

* Задължителни полета

Тъмносив лаптоп Apple MacBook с 256 GB SSD

Вашата персонализация

Тъмносив лаптоп Apple MacBook с 256 GB SSD

Не е наличен

3045.00 лв.

Обобщение

  Tъмносивият лаптоп Apple MacBook 12" с българска клавиатура е по-бърз и функционален от всякога благодарение на двуядрения 1,2GHz Intel Core m3 процесор, 256GB SSD памет и операционна система macOS Sierra.

  Производителност

  Лаптоп Apple MacBook 12" е оборудван с двуядрен Intel Core m3 процесор, по-бърз SSD и Turbo Boost процесинг до 3,0GHz. Това го прави по-производителен отвсякога и осигурява енергийна ефективност на устройството, съчетана с нужната продуктивност за изпълнение на всяка задача.

  Безшумна работа

  Процесорът на устройството използва 5 вата мощност и генерира сравнително малко топлина. Това прави вентилатора излишен. Дънната платка на Apple MacBook 12" се намира в анизотропична графитена плоскост, която служи за разсейване на топлината. Това означава, че дори при работа на пълна мощ, устройството работи безшумно.

  Съхранение

  Лаптоп Apple MacBook 12" е снабден с 8GB 1866MHz LPDDR3 бордова памет и 256GB SSD драйв. Това го прави идеален за съхранение на файлове и поддръжка на всички всекидневно използвани програми.

  Батерия

  Apple MacBook 12" разполага с иновативна, терасирана клетка за батерия, която пасва на контурите на корпуса на устройството. Това осигурява 35 на сто повече капацитет на клетката на батерията в сравнение с предходните поколения Apple MacBook 12".

  Retina дисплей

  12" Retina дисплей на Apple MacBook с резолюция 2304 × 1440 разполага с над 3 милиона пиксела и осигурява богати и ярки детайли на всяко изображение. Пропорцията на дисплея е 16:10, а ъгъла на гледане - 178°.

  Клавиатура

  Apple MacBook 12" е снабден с пълноразмерна клавиатура с подобрен butterfly механизъм под всеки клавиш. Технологията от второ поколение прави клавиатурата по-отзивчива - кликването върху клавиш е стегнато и отчетливо.

  Force Touch тракпад

  Тракпадът Force Touch позволява даване на команди към Apple MacBook 12" с недоловина разлика в силата на притискане. Позволява извършване на разнообразни действия в различни програми без отлепяне на пръст от повърхността. В допълнение, Taptic Engine предоставя обратна връзка от тракпада.

  Multi-Touch технология

  Технологията Multi-Touch улеснява взаимодействието с устройството, като позволява скролване във всички посоки, прехвърляне на уеб страници, активиране на Force click и други полезни възможности.

  Опции за свързване

  Лаптоп Apple MacBook 12" работи с най-новите 802.11ac Wi‑Fi и Bluetooth 4.2 безжични технологии за wireless свързване с интернет, трансфер на файлове и други операции. Разполага и с USB-C порт, който е едновременно изход за видео, зарядно и USB за бърз трансфер на данни (до 5Gb/s).

  Операционна система

  Операционната система на Apple MacBook 12" - macOS Sierra - предоставя още повече начини за преоктриване на любимите снимки, взаимодействие с всички Apple устройства и дори за освобождаване на ценно място на диска.

  Процесор
  1.2GHz dual-core Intel Core m3
  Turbo Boost
  Turbo Boost up to 3.0GHz
  Памет
  8 GB
  Дисково пространство
  256 GB
  Дисплей
  12"
  Резолюция
  2304 x 1440
  Графична карта
  Intel HD Graphics 615
  Графична памет
  Вградена
  Wi-Fi
  802.11ac Wi-Fi
  Bluetooth
  Bluetooth 4.2 wireless technology