Лаптоп MacBook Pro 15" Retina дисплей, четириядрен процесор i7 2,2GHz, памет 16GB/256GB SSD, Intel Iris:
4199.00 лв.

Лаптоп MacBook Pro 15" Retina дисплей, четириядрен процесор i7 2,2GHz, памет 16GB/256GB SSD, Intel Iris

SKU
Z0RF000BS/BG
Лаптоп MacBook Pro 15" с висока производителност и четириядрен процесор Intel Core i7. Предлага операционна система macOS Yosemite за перфектна синхронизация между устройствата на Apple и по-голяма защита на личните ни данни.
4199.00 лв.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Лаптопът MacBook Pro 15" комбинира висока производителност и разделителна способност на екрана с елегантно и тънко тяло, което не заема излишно място в работното пространство.

MacBook Pro 15" разполага с хард диск с капацитет от 256 GB, който предлага достатъчно място за съхранение на данни и бърза работа.

Hard Drive

Най-често използваните приложения и документи се обработват от флаш паметта, а останалите, които използваме по-рядко, стоят в твърдия диск. С течение на времето MacBook Pro разпознава кое съдържание използваме по-често и прави така, че то да се зарежда най-бързо. MacBook Pro 15" разполага с 256 GB свободно пространство, което е достатъчно за голяма колекция от филми, снимки, документи и приложения.

Висока производителност

Комбинацията от четириядрен процесор Intel Core i5 с Turbo Boost до 3.4 GHz и графична карта Intel Iris графична памет обещават максимална скорост на работа и оптимална поддръжка на визуалното съдържание. Двете технологии гарантират бърза и безпроблемна работа с приложения за обработване на съдържание като Logic Pro или Final Cut Pro.

Обновени периферни устройства

MacBook Pro 15" използва новото поколение периферни устройства Magic Keyboard, Magic Mouse и Magic Trackpad. Клавиатурата, мишката и тракпадът на iMac се отличават с нов, по-семпъл и практичен дизайн и вградена презареждаща се батерия. Тракпадът Magic Trackpad 2 използва и новата технология Force Touch, която създава усещане за по-дълбок натиск върху сензорната повърхност.

Опции за свързване

Макар и с фин тънък дизайн, MacBook Pro 15" разполага с всички необходими портове и слотове. Моделът включва два Thunderbolt 2 порта за бърз пренос на данни от фотоапарати или външни дискове и четири USB 3.0 порта за свързване с периферни устройства. Трипоточната 802.11n технология обещава високоскоростна Wi-Fi връзка, a Bluetooth 4.0 гарантира лесно и удобно свързване на компютъра с периферни устройства.

Операционна система macOS Yosemite

macOS обогатява MacBook Pro 15" с поддръжка на гласовия асистент Siri, както и с повишена сигурност при онлайн пазаруването и по-лесна синхронизация между различните Apple устройства.

MacBook Pro 15" Yosemite работи отлично в комбинация с iPhone. Позволява лесно приемане на входни обаждания от телефона през компютър и директно копиране на съдържание от iPhone MacBook Pro 15" или обратно - всичко за броени секунди. Функцията Auto Unlock позволява автоматично влизане в личен Mac профил през Apple Watch - без нужда от пароли и докато го носите на ръката си. Вградената в macOS Yosemite технология Instant Hotspot позволява лесно ползване на интернет от iPhone при липса на достъп до Wi-Fi.

macOS гарантира пълна защита на личните ни данни с вградени технологии като Gatekeeper, която позволява по-безопасно сваляне и инсталиране на приложения от интернет.

Операционната система е съвместима с голяма част от популярните приложения за Windows като Microsoft Office и широкоизползвани формати като JPEG, MP3 и PDF. Това улеснява работата в екипи със смесени операционни системи.

iCloud

Вградената технология iCloud позволява съхранение на музика, снимки, контакти, календари и други. Допълнително удобство е, че имате лесен достъп до тези данни през всяко друго Apple устройство или от компютър с Windows.

Иновативен дизайн

С размери 34,93 х 24,07 см, MacBook Pro 15" не заема излишно място на работната маса. Kомпютърът консумира едва 6 вата електричество на час. Ниското потребление на енергия е засвидетелствано със стандарт ENERGY STAR 6.1. Високата производителност се отразява минимално върху сметките ни за електроенергия и намалява екологичния ни отпечатък.

EAN code
z0rf000bs
Процесор
2.2GHz quad-core Core i7
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.4GHz
Памет
16 GB
Дисково пространство
256 GB
Дисплей
15"
Резолюция
2880 x 1800
Графична карта
Intel Iris Pro
Графична памет
Вградена
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.0 LE
Thunderbolt
2 x Thunderbolt 2
SD-Card
SDXC Card