MacBook Pro 13 Space Gray с двуядрен Intel Core i5 процесор, памет 128GB - int клавиатура:

MacBook Pro 13 Space Gray с двуядрен Intel Core i5 процесор, памет 128GB - int клавиатура

SKU
MPXQ2ZE/A
Сребрист тъмносив Apple MacBook Pro 13" с висока производителност и двуядрен процесор Intel Core i5. С памет 128GB и международна клавиатура.

Подобни продукти

MacBook Pro 13 Space Gray с двуядрен Intel Core i5 процесор, памет 256GB - int клавиатура
MacBook Pro 13 Space Gray с двуядрен Intel Core i5 процесор, памет 256GB - int клавиатура
Специална цена 2949.00 лв.
Редовна цена 3299.00 лв.

В наличност

Тъмносив лаптоп Apple MacBook Pro 13" с памет 128GB и българска клавиатура е по-бърз и мощен отвсякога, и все пак впечатляващо тънък и компактен. Разполага с най-яркия и цветен Retina дисплей в лаптоп Mac досега.

Производителност

MacBook Pro издига производителността и преносимостта на изцяло ново ниво, благодарение на авангардната графика, високопроизводителните процесори, първокласната памет и още. Осигурява Turbo Boost процесинг до 3,6GHz, до 2,3GHz двуядрен Intel Core i5 процесор, до 2,2GB/s скорост на последователен запис и до 3,2GB/s скорост на последователно четене. Гарантира до 10 часа живот на батерията.

Забележителна графична мощ

Apple MacBook Pro 13" включва мощна интегрирана графична карта с 64MB вградена DRAM, което ускорява графичните задачи.

SSD драйв

MacBook Pro идва със светкавично бърз 128GB PCIe-базиран бордови SSD. А паметта е два пъти по-бърза и енергоефективна. И всичко работи в синхрон, за мигновено стартиране на лаптопа, да отваряне на няколко програми едновременно или качване на голями файлове.

Процесор

Оборудван със седмо поколение Intel Core процесори, MacBook Pro предоставя невероятна производителност – с Turbo Boost честоти до 3,6GHz. Така всичко става бързо – дори професионални задачи като рендиране на 3D модели и декодиране на видео. В същото време пести енергия при по-обикновени дейности като браузване или отваряне на мейли. А 10-битовото HEVC хардуерно ускорение се предлага стандартно на MacBook Pro, което позволява да се възползваш дори още повече от подобренията при 4K видео компресия и стрийминг производителност, предлагани от macOS High Sierra.

Целодневна батерия

Apple MacBook Pro 13" е изключително мощен, но батерията му издържа до цели 10 часа плейбек на iTunes филми и уеб сърфиране.

Retina дисплей

Дисплеят в Apple MacBook Pro 13" е най-добрият досега в Mac лаптоп. Отличава се с по-ярка LED подсветка и по-висок контраст – за по-наситено черно и по-истинско бяло. Осигурява по-голяма енергоефективност, благодарение на по-широка пикселова бленда и променливо опресняване. Поддържа широка цветова гама за още по-живи зелени и червени нюанси от sRGB. Това осигурява по-живи снимки с естествено ярки детайли, което е изключително важно при графичен дизайн, цветови корекции и ретуш. Яркостта на дисплея е 500 нита, а P3 цветът осигурява 25% повече цветове от стандартния RGB модел и много по-широк диапазон на зелено и червено.

Аудиоговорители

Големият динамичен обхват и мощният бас на говорителите на Apple MacBook Pro 13" осигуряват балансиран и богат звук. Високоговорителите са свързани директно към системното захранване, което позволява по-високи нива за усилвателя. Всичко това прави устройството перфектният избор за миксиране на тракове, монтиране на видеа и гледане на филм в движение.

Клавиатура и тракпад

Взаимодействието с новия MacBook Pro 13" е по-добро във всяко отношение. Клавиатурата разполага с второ поколение Apple butterfly механизъм – с четири пъти по‑стабилни клавиши спрямо стандартния ножичен механизъм, за по‑голям комфорт и отзивчивост. А обширният Force Touch тракпад осигурява повече място за жестове и кликове.

Thunderbolt 3

Портът Thunderbolt 3 комбинира ултрависока скорост с ултрафункциите на USB-C стандарта, за да предложи един изключителен универсален порт. Интегрира изход за трансфер на данни, зареждане и видео в един конектор – с до 40Gb/s скорост или два пъти по-бързо от Thunderbolt 2. MacBook Pro 13" е снабден с два порта. Свързването на устройствата е лесно - с кабел или адаптер. Реверсивният Thunderbolt 3 предоставя възможност за поставяне на кабела в порта и от горната, и от долната страна.

Операционна система

Операционната система е разработена така, че максимално да се възползва от хардуера. macOS включва забележителна колекция от програми, както и с iCloud и други иновативни начини за взаимодействие между Mac и други iOS устройства.

Производител
Apple
EAN code
190198393173
Спрян от производство
Не
Процесор
2.3GHz dual-core Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.6GHz
Памет
8 GB
Дисково пространство
128 GB
Дисплей
13"
Резолюция
2560 x 1440
Графична карта
Intel Iris Plus Graphics 640
Графична памет
Вградена
Оптично устройство
Не
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Thunderbolt
Не
SD-Card
Не
Touch Bar
Не
Включен софтуер
macOS Sierra
Съдържание на опаковката
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Клавиатура
International English Keyboard
Цвят
Астро сиво