Marshall Mode In-Ear чернобели слушалки тип тапи

SKU
M_04090939
Чернобелите слушалки тип тапи Marshall Mode In-Ear с 3,5-милиметров жак комбинират компактни размери с висококачествен звук. Оборудвани с бутон за управление на звука и микрофон, позволяващи hands-free разговори.
119.00 лв.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Чернобелите слушалки тип тапи Marshall Mode In-Ear комбинират компактни размери с висококачествен звук. Специално разработените им драйвери осигуряват силен звук с минимално изкривяване. Тапите позволяват пълно потапяне в музиката. Плътното им прилягане в ухото е гарантирано от четирите сменяеми накрайника в размери S, M, L и XL.

Слушалките Marshall Mode In-Ear разполагат с микрофон, елиминиращ микрофонията. Налице е и бутон за управление на звука. С еднократното му натискане се приемат или прекратяват обаждания, пуска се или се спира музика. С друкратно натискане се сменя песента, а с трикратно се превърта.

Дизанът на 3,5-милиметровия жак е с L-образна форма за по-голяма издръжливост. Слушалките са съвместими с всеки музикален плейър, поддържащ такъв жак. Кабелът на Marshall Mode In-Ear е от материал, намаляващ заплитането за сигурно и удобно носене в калъф или раница.

EAN code
7340055309394
Тип слушалки
In-ear