Marshall Mode In-Ear чернобели слушалки тип тапи:

Marshall Mode In-Ear чернобели слушалки тип тапи

SKU
M_04090939
Чернобелите слушалки тип тапи Marshall Mode In-Ear с 3,5-милиметров жак комбинират компактни размери с висококачествен звук. Оборудвани с бутон за управление на звука и микрофон, позволяващи hands-free разговори.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Чернобелите слушалки тип тапи Marshall Mode In-Ear комбинират компактни размери с висококачествен звук. Специално разработените им драйвери осигуряват силен звук с минимално изкривяване. Тапите позволяват пълно потапяне в музиката. Плътното им прилягане в ухото е гарантирано от четирите сменяеми накрайника в размери S, M, L и XL.

Слушалките Marshall Mode In-Ear разполагат с микрофон, елиминиращ микрофонията. Налице е и бутон за управление на звука. С еднократното му натискане се приемат или прекратяват обаждания, пуска се или се спира музика. С друкратно натискане се сменя песента, а с трикратно се превърта.

Дизанът на 3,5-милиметровия жак е с L-образна форма за по-голяма издръжливост. Слушалките са съвместими с всеки музикален плейър, поддържащ такъв жак. Кабелът на Marshall Mode In-Ear е от материал, намаляващ заплитането за сигурно и удобно носене в калъф или раница.

Производител
Marshall Headphones
Тегло
Не
EAN code
7340055309394
End of life
Не
Тип слушалки
In-ear
Съвместимост
Не
iPhone съвместимост
Не
iPad съвместимост
Не
iPod съвместимост
Не
Mac съвместимост
Не
Съвместимост
Не
Цвят
Не
Цвят
Не
Материал
Не
Driver
Не
Impedance
Не
Честоти
Не
Distortion
Не
Sensitivity
Не
Свързване
Не
Безжична връзка
Не
Зареждане и батерия
Не
Размери и тегло
Не
Съдържание на опаковката
Не
Гаранция
Не
Коментар
Не