УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Стоки, за които важи отстъпката:
Промоцията се отнася за всички допустими и налични продукти както в магазини iSTYLE в София и Пловдив, така и в електронния ни магазин на официалния сайт: https://istyle.bg


Кой има право на отстъпката?
Всеки, който направи покупка на стойност над 3000 лв. в периода на промоцията, като използва метод за плащане карта Mastercard®, стига да попада в числото на първите 333-ма клиенти, изпълнили условията на кампанията.


Размер на отстъпката:
30 лева кешбек (възстановяване на сума), които ще бъдат възстановени директно по картата, от която е извършено плащането. Картодържателят може да получи само един кешбек (възстановяване на сума) в размер на 30 (тридесет) лева, в гореописания срок за съответния период.


Период на промоцията:
Кампанията е валидна от 01.12.2022 г. до 31.12.2022 г. или до достигане на лимита от 333-ма клиенти, направили покупка на стойност над 3000 лв.


Къде може да се възползвате от промоцията?
Както във физическите магазини на iSTYLE, така и чрез покупка от електронния ни магазин на официалния сайт: https://istyle.bg


Кога получавате кешбека/отстъпката?
30 лева кешбек ще бъдат възстановени директно по картата, от която е извършено плащането, в рамките на 15 дни след края на промоционалния период (до 15.01.2023 г.).

Организатор на промоцията: iSTYLE (Ай Стайл ЕООД) с любезното съдействие на Mastercard (Мастъркард Юръп С.А).


Мастъркард Юръп С.А не е администратор на Промоцията, търговец или организатор на кампании, които се провеждат или представят на официалния сайт на iStyle и не носи отговорност пред държавни институции, физически лица или компании, включително пред субектите на лични данни във връзка с организирането и осъществяването на Промоцията. Всички запитвания във връзка с участието в Промоцията субектите на данни следва да отправят към Ай Стайл ЕООД.


Мастъркард Юръп С.А е самостоятелен администратор на лични данни, обработвани за целите на осъществяване на безкасовото плащане. Ай Стайл ЕООД не носи отговорност за събиране и обработване на лични данни на субекти на данни директно от Мастъркард Юръп С.А. Сайтът iSTYLE пренасочва клиента към платежния сайт, където се събират данните, необходими за обработка на транзакцията (информация за кредитната карта, номер на картата, дата на изтичане, CVC код) и информация, свързана с транзакцията. Доставчикът на онлайн платежни услуги обработва всички събрани данни в съответствие с приложимия стандарт като нито една част от данните, обработени по време на онлайн транзакцията, не се препраща до iSTYLE. iSTYLE получава само информация за успешното извършване на онлайн плащането.

Виж пълните правила на: www.mastercard.bg/istyle-promo