Устройство за намиране на ключове Nonda iHere 3.0

SKU
IHKFWTMCC
Устройството Nonda iHere 3.0 помага за бързо и лесно намиране на ключовете от дома или автомобила или смартфона. Функционира и като дистанционно управление за лесно правене на селфита.
70.00 лв.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Устройството за намиране на ключове Nonda iHere 3.0 помага за бързо и лесно намиране на ключове или други предмети. С помощта на халка се прикрепя лесно към връзката с ключове или ключа за автомобил. При изгубен ключ, потребителят активира функцията "Намери" в приложението iHere 3 и Nonda iHere 3.0 издава сигнал. Функцията работи при условие, че ключовете се намират в обсег от около 23 метра.

Nonda iHere 3.0 може да открие и загубен смартфон. Това става с функцията "Намери телефон", предварително избрана от потребителя. При загубен телефон се натиска кръглия бутон по средата на Nonda iHere 3.0. Ако телефонът е в обсег от 23 метра и е с включен звук ще започне да звъни.

Nonda iHere 3.0 може да се използва и за правене на селфита. Функционира като дистанционно управление. Бутонът му се натиска и активира камерата на свързания с него смартфон.

Устройството се зарежда с кабел, като батерията му издържа няколко седмици.

EAN code
853837006420
Цвят
Бял
Цвят
White
Свързване
Bluetooth