Beats Tour 2.0 In-Ear черни слушалки тип тапи

SKU
MH6V2ZM/A
Черните слушалки тип тапи Beats Tour 2.0 In-Ear на Beats by Dr. Dre са малки и компактни, но обещават широкоспектърен звук и удобство при носене. Снабдени с премахващи се приставки за максимално удобно и стабилно поставяне в ухото.
129.00 лв.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Слушалките тип тапи Beats Tour 2.0 In-Ear на Beats by Dr. Dre са малки и компактни, но обещават висококачествен звук. Снабдени с премахващи се приставки за стабилно прикрепяне. Позволяват лесно приемане на обаждания без нужда от изваждане на мобилното устройство. В черен цвят.

Удобен дизайн

Слушалките се предлагат с комплект от накрайници в четири размера за оптимално прилягане към всяко ухо. В допълнение към накрайниците са предоставени и премахващи се приставки за още по-стабилно прилягане в ухото. Кабелът е изработен от материал, свеждащ до минимум заплитането дори при сгъване на продукта в калъфа му за съхранение.

Ясен и кристален звук

Макар и малки, Beats Tour 2.0 гарантират детайлен широкоспектърен звук с четири степени на височина и оптимален бас. Подобрената им технология позволява максимално усилване на звука без изкривяване.

Функционален бутон RemoteTalk

Разположеният на кабела бутон RemoteTalk позволява лесно приемане на обаждания без нужда от изваждане на мобилното устройство. Бутонът осигурява и бърза смяна на песните и управление на силата на звука.

Тегло
0.0160
EAN code
848447003914
Тип слушалки
In-ear
Съвместимост
iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 4th generation, iPad mini, iPod nano 6th generation, iPod nano 7th generation, iPod touch 3rd generation, iPod touch 4th generation, iPod touch 5th generation, iPod touch, iPod nano, iPod shuffle, iPod classic
Съвместимост
N/A
Цвят
Черен
Driver
N/A
Impedance
N/A
Distortion
N/A
Sensitivity
N/A
Безжична връзка
N/A
Размери и тегло
N/A
Съдържание на опаковката
     •     Beats Tour™ earphones
     •     In-ear headphones with inline remote & mic
     •     Soft carry pouch
     •     4 pairs of ear tips
     •     3 pairs of secure fit wingtips
Коментар
N/A