Полиуретанов калъф Smart Cover от Apple за таблет iPad Pro 12,9"

SKU
conf-apple-smart-cover-for-12-9inch-ipadpro
Удобен за хващане полиуретанов калъф от Apple за таблет iPad Pro 12,9".
145.00 лв.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Красив и гъвкав дизайн на Apple Smart Cover за iPad Pro 12,9"

Тънкият и здрав Smart Cover калъф предпазва екрана на iPad Pro 12,9" без да покрива издръжливата му алуминиева задна част. Така устройството не губи своята визия, но получава фина допълнителна защита. Smart калъфът на Apple е идеален помощник при гледане на филм, игра или сърфиране в интернет. Тялото се сгъва на правилните места, така че се превръща в удобна стойка. iPad Pro 12,9" може да се разположи изправен или наклонен - в положение, удобно за писане. Калъфът се отгръща като списание, така че да не пречи, когато таблетът се ползва в ръка. При заснемане на HD видео Smart Cover се сгъва на две, за да открие задната камера.

Сигурен механизъм с магнити

iPad Pro 12,9" има вградени в корпуса магнити, които се подравняват идеално с канта на Smart Cover, за да напасне без проблем и да се закрепи здраво към устройството. Свалянето на калъфа е лесно и безопасно. Дизайнът на Smart Cover и iPad Pro 12,9" ги прави перфектна, сигурна и стилна комбинация.

Функции, в зависимост от режима на iPad Pro 12,9"

Без помощта на бутони, Smart Cover активира устройството при отваряне на калъфа. iPad Pro 12,9" минава автоматично в неактивен режим при затваряне на аксесоара на Apple. Освен че предпазва таблета, той създава допълнително удобство при стартиране и приключване на работа.

Материал
полиуретан
iPad съвместимост
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип калъф
за предната част
Sleeps/wakes iPad
Yes
Цвят
Charcoal Gray
Дисково пространство
12.9inch iPad Pro
EAN code
190198390332
Материал
изкуствена кожа
Цвят
Soft White
iPad съвместимост
iPad Pro 12.9"
Тип калъф
за предната част
Дисково пространство
12.9inch iPad Pro