Тънка черна чанта Tucano Dark Slim за Apple MacBook 12" и Apple MacBook Pro 13" Retina дисплей

SKU
BDA-MB1213
 

Наличност

Експресна доставка в цялата страна

Подобни продукти

Laut - Huex MacBook 12" case - Frost
Laut - Huex MacBook 12" case - Frost
99.00 лв.

Не е наличен

Детайли

Тънката чанта в черен цвят Tucano Dark Slim е създадена специално за лаптопите Apple MacBook 12" и Apple MacBook Pro Retina 13".

Задната ѝ част е изработена от полутвърда микропореста гума EVA с висока плътност, осигуряваща оптимална сигурност по време на пренасяне. Може да се използва за стойка, придържаща екрана на MacBook и позволяваща работа без изваждане от чантата. Достатъчно е само екранът да се осигури с предвидените за целта еластични каишки. Задната част съдържа и два джоба, уплътнени с полар, побиращи таблети с дисплеи до 10" и до 12". Трети по-голям джоб позволява съхранение на документи в размер до А4.

При пренасяне лаптопът стои в еластичен джоб от мрежест материал, осигуряващ защита от подхлъзване. Затваря се сигурно с двоен цип. Може да се носи в ръка или на рамо с подсигурената за целта премахваща се уплътнена дълга дръжка. В предната част на чантата има джоб с органайзер за подреждане и съхранение на химикали, карти, бележници и други дребни предмети.

Специалното покритие на чантата Tucano Dark Slim отблъсква водата, защитавайки лаптопите Apple MacBook 12" и Apple MacBook Pro Retina 13" при евентуално напръскване.

Повече информация

Производител
Tucano
EAN code
8020252054516
Спрян от производство
Не
Цвят
Черен
Цвят
Черен
Размер
13"
Тип калъф
твърд, чанта
Mac съвместимост
MacBook 12", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro Retina 13"
Дисково пространство
Не