Beats Mixr On-Ear DJ бели слушалки с рамка и наушници с размер на ухото по дизайн на Давид Гета

SKU
MH6N2ZM/A
Високопроизводителните бели слушалки с рамка за глава Beats Mixr са съвместен продукт на Beats by Dr. Dre и DJ-я Давид Гета. Осигуряват звук с професионално звучене и интелигентен функционален дизайн.
335.00 лв.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Слушалките с рамка за глава Beats Mixr On-Ear са висококачествена колаборация между компанията Beats by Dr. Dre и DJ-я Давид Гета. Моделът е идеален избор за професионалистите в областта на музиката и за потребителите с най-високи очаквания. В бял цвят.

Висока производителност

Слушалките Beats Mixr доставят звук с професионално клубно звучене. Моделът може да поеме и най-високите звукови нива без каквото и да е изкривяване. Предоставя изключително дълбок бас при висока сила на звука.

Олекотен, но издръжлив дизайн

Beats Mixr са леки и удобни за носене дълги часове, но същевременно ултра издръжливи. Рамката може да се настройва спрямо главата с приплъзване. Наушниците с размер на ухото са с метален корпус и могат да се въртят с цел откриване на оптимално удобна позиция върху ухото. Могат да се завъртят назад под ъгъл от 270 градуса, за да пропуснат външния шум или да прилегнат плътно по ухото с цел пълна шумоизолация. И в двата наушника има входове за кабел, позволяващ на двама човека да слушат една и съща музика с два различни чифта слушалки.

EAN code
848447000456
Тип слушалки
On-Ear, с диадема
Съвместимост
N/A
Цвят
Бял
Материал
пластмаса
Driver
N/A
Impedance
N/A
Distortion
N/A
Sensitivity
N/A
Безжична връзка
N/A
Размери и тегло
N/A
Коментар
N/A