Технология, предназначена за всички начини, по които Вашите служители искат да работят.

iPhone, iPad и Mac предлагат най-добрите инструменти за бизнеса. Те помагат на служителите да решават проблемите по творчески начин, да бъдат продуктивни и да работят по-ефективно. Мощният хардуер и гъвкавата платформа създават уникална среда за създаване на персонализирани приложения за Вашата фирма. Можете да намерите над 235 000 бизнес приложения в App Store - повече от всяка друга мобилна платформа.

Продуктите ни са създадени, за да бъдат най-добрите за бизнеса.

Софтуерът на Apple е мощен и интуитивен. Продуктите са сигурни, надеждни, съвместими с всяка офис среда и лесни за инсталиране. Всички те работят заедно безпроблемно, създавайки едно неповторимо изживяване за всеки потребител.

Интуитивен, познат интерфейс.

Продуктите на Apple са интуитивни и лесни за употреба, което ги прави и лесни за интегриране във Вашия бизнес. Интерфейсът позволява на служителите да използват познати движения и жестове, за да се адаптират по-бързо към новите програми и процедури. Всеки iPhone, iPad и Mac имат мощни помощни функции за гледане, слух и моторни умения, които ги правят достъпни за всеки.

Мощен хардуер. Постигнати резултати.

Ние не само препоръчваме отличен софтуер, но софтуер, предназначен за най-мощния хардуер. Вградените сензори за iPhone и iPad позволяват на iOS приложенията да използват данни като местоположението и близостта, за да осигурят интуитивно персонализирано преживяване, което никоя друга платформа не може да предложи. Мощните процесори, проектирани от Apple, във всеки iPad и iPhone, разширяват границите на авангардните технологии, като добавената реалност и "машинното обучение".

Сигуреност

Продуктите на Apple са проектирани да бъдат прости, интуитивни, способни, но и не на последно място, безопасни. iOS и macOS са създадени на основата на UNIX, което ги прави стабилни и мощни. Информацията се кодира постоянно на системно ниво, за да се защитят корпоративните данни. Редовните актуализации на софтуера защитават iOS и macOS от заплахи за сигурността. Face ID и Touch ID използват лицето или пръстовия отпечатък, за да се отключи устройството или да удостоверите приложения. Освен това, както приложения от трети страни, така и вградени приложения могат да осъществяват достъп до данни, само ако ги упълномощите.

Съвместим със съществуващите Ви системи.

iOS и macOS са създадени, за да се интегрират с най-често срещаните системи за производителност и сътрудничество, използвани в днешните организации, включително Microsoft Office и Google G Suite. Продуктите на Apple работят перфектно с ключови инфраструктурни услуги като Microsoft Exchange за електронна поща и календар, както и безжични мрежи и VPN решения от Cisco. Когато служителите подменят съществуващо устройство с ново Apple устройство, вградената функция за мигриране от Windows или Android, прехвърля информацията бързо и лесно.

Оптимизирайте внедряването и управлението.

Лесно е да интегрирате и управлявате устройствата на Apple, дори и в най-големия мащаб. Всеки iPhone, iPad и Mac може да бъде настроен и конфигуриран автоматично, премахвайки необходимостта ИТ отдела да работи с всяко отделно устройство. Също така ИТ може отдалечено да инсталира необходимите приложения, а служителите могат да персонализират служебните си Apple устройства, като добавят свои собствени приложения.

Интелигентна инвестиция

За да осигури дълъг живот на продукта, Apple тества хардуера в лабораторията, използвайки методи, които имитират реалния свят. Програми като AppleCare удължават живота на Вашия хардуер, ако нещо се обърка. Вградената защита и редовните актуализации на софтуера поддържат Вашите продукти актуални, предпазват ги от заплахи и облекчават натоварването на ИТ. И тъй като хората вече са запознати с продуктите на Apple, служителите не се нуждаят толкова от помощта на ИТ отдела, за да настроят устройствата, като в крайна сметка се намаляват общите разходи за труд.

Устройства, които са още по-добри заедно.

Всички устройства на Apple са познати, разполагат с много вградени функции и приложения и работят заедно, за да ви помогнат да станете по-ефективни. Можете да започнете своята задача на iPad или iPhone и да я завършите на Mac. С AirPlay можете да изпращате презентации от Mac, iPhone и iPad на телевизор или проектор, използващ Apple TV. AirDrop Ви позволява да изпращате важни документи между всички устройства на Apple.