Easy Upgrade


Вземи мечтания Apple продукт.
Със суперизгодни месечни вноски.
Гарантирано обратно изкупуване.
Лесен и бърз процес.
Изгодни условия.

Вземи най-новия iPhone или Mac със суперизгодни месечни вноски.
Лесно е с програмата Easy Upgrade от iSTYLE.

Искаш да имаш мечтаното Apple устройство на изплащане с достъпни месечни вноски? Избери най-подходящия за теб период и вноски, а ние ти гарантираме фиксирана цена за обратно изкупуване. А след това можеш да замениш с още по-нов модел!

Запознай се с Easy Upgrade
Бъди винаги с най-новия iPhone, Mac, iPad или Apple Watch. Със суперизгодни месечни вноски.

  • iPhone
  • Mac
  • iPad
  • Apple Watch

Избери iPhone

Стъпка 1

Избери своя нов iPhone, вноската и предпочитан период за обратно изкупуване - 12, 24 или 36 месеца. Нашите Apple експерти с удоволствие ще ти съдействат на място в магазини iSTYLE.

*Програмата не се прилага за всички Apple продукти, а само за избрани модели.

Изгодни месечни вноски

Стъпка 2

Честит iPhone! За избрания от теб период, ще можеш да се наслаждаваш на чисто новия си iPhone с финансиране на достъпни месечни вноски чрез някой от банковите партньори на iSTYLE участващи в програмата.

*Не всички банкови партньори на iSTYLE участват в Програмата.

Върни и обнови

Стъпка 3

Изборът е твой! В края на периода донеси своя iPhone, а ние ще го изкупим обратно. Ако покрива всички условия заложени в офертата, ще ти заплатим фиксираната сума от офертата за обратно изкупуване.

Изгодни месечни вноски

Не е нужно да плащаш за своя нов iPhone в брой. С Easy Upgrade можеш да купиш чрез финансиране от наша банка партньор и да избереш достъпни вноски по кредита за удобен период от време! Без първоначална вноска. Лесно, удобно и бързо. Виж таблицата по-долу и избери 12, 24 или 36 месеца.**

**Периодът за връщане на продукта в рамките на програмата Easy Upgrade (12, 24 или 36 месеца) е различен от периода на финансиране.


  iPhone 15 128GB
55.96 лв. на месец*
256GB
62.84 лв. на месец*
512GB
77.81 лв. на месец*
1TB
  iPhone 15 Plus 128GB
62.84 лв. на месец*
256GB
68.83 лв. на месец*
512GB
86.50 лв. на месец*
1TB
  iPhone 15 Pro 128GB
73.02 лв. на месец*
256GB
80.81 лв. на месец*
512GB
96.38 лв. на месец*
1TB
111.65 лв. на месец*
  iPhone 15 Pro Max 128GB
-
256GB
88.29 лв. на месец*
512GB
103.56 лв. на месец*
1TB
119.13 лв. на месец*
  iPhone 14 128GB
46.08 лв. на месец*
256GB
-лв. на месец*
512GB
-лв. на месец*
1TB
  iPhone 14 Plus 128GB
52.37 лв. на месец*
256GB
-лв. на месец*
512GB
-лв. на месец*
  iPhone 14 Pro 128GB
65.84 лв. на месец*
256GB
-лв. на месец*
512GB
-лв. на месец*
1TB
-лв. на месец*
  iPhone 14 Pro Max 128GB
71.83 лв. на месец*
256GB
-лв. на месец*
512GB
-лв. на месец*
1TB
-лв. на месец*
  iPhone 13 128GB
39.49 лв. на месец*
256GB
-лв. на месец*
512GB
-лв. на месец*
  iPhone 13 mini 128GB
-лв. на месец*
256GB
-лв. на месец*
512GB
-лв. на месец*
  iPhone 11 64GB
27.84 лв. на месец*
128GB
32.90 лв. на месец*
512GB
-лв. на месец*
  iPhone SE (gen.3) 64GB
32.01 лв. на месец*
128GB
37.40 лв. на месец*
256GB
45.48 лв. на месец*

* Посочените стойности са с информативен характер и не представляват конкретна оферта. Реалната месечна вноска ще бъде определена в момента на покупката. Срокът на програмата Easy Upgrade може да бъде избран за 12, 24 или 36 месеца. Периодът на финансиране е различен от срока на програмата за обратно изкупуване и се определя от финансиращата банка. Стойността на ГПР за една година варира от 19,09% до 19,78%, а ГЛП за една година варира от 17,69% до 17,92% в зависимост от финансиращата банка. Стойностите на ГЛП и ГПР при по-дълги периоди на кредита са различни.

Всяка година с нов iPhone

Изборът е твой! Вземи любимия си модел iPhone сега с програма Easy Upgrade - с ниски месечни вноски и удобен за теб срок от 12, 24 или 36 месеца. Донеси ни го в края на периода и ние ще предоставим гарантирано обратно изкупуване с фиксирана цена, според условията заложени в офертата. Така можеш да замениш настоящия си iPhone с още по-нов. Лесно е!

Включи се в Easy Upgrade сега:

Лесно е с Easy Upgrade! Просто избери вноски и период за обратно изкупуване на своя нов iPhone и ела в магазини iSTYLE в София и Пловдив.

Следвай стъпките:

Избери устройство

Избери мечтания iPhone! Сега е моментът да вземеш най-подходящия за теб модел. Не забравяй и аксесоарите.

Избери програма „Easy Upgrade”

Помисли кой период за обратно изкупуване ще бъде най-удобен за теб - 12, 24 или 36 месеца. Запознай се с ориентировъчните стойности на вноските, посочени в таблицата по-горе. Виж раздел "Често задавани въпроси" за повече информация.

Ела в магазини iSTYLE

Заповядай в магазини iSTYLE в София или Пловдив. Нашите Apple експерти ще ти съдействат с покупката и с допълнителна информация, ако е необходима.

Често задавани въпроси

За кого е програмата Easy Upgrade?
Програмата е достъпна за всички физически лица над 18 години. Доколкото участието в програмата е обусловено от покупка чрез потребителски кредит, предоставен от банков партньор на iSTYLE, от Програмата могат да се възползват потребители по смисъла на закона за защита на потребителите.
За какъв период мога да взема продукт с програма Easy Upgrade?
Срокът на програмата Easy Upgrade може да бъде избран от три опции: 12, 24 или 36 месеца. Срокът на програмата EasyUpgrade е периодът избран от теб след който може да ни донесеш твоя телефон за обратно изкупуване. Молим да имаш предвид, че периодът за връщане на продукта в рамките на програмата Easy Upgrade (периодът на обратно изкупуване), е различен от периода на финансиране, предоставен от банковия партньор на iSTYLE.
Какво се случва, ако устройството бъде повредено, счупено или изпуснато във вода?
  • Повредата на устройството ще намали гарантираната сума за обратно изкупуване в зависимост от степента на щетата. За повече информация относно конкретните критерии виж раздел "Общи условия".
  • Препоръчваме ти да предпазиш устройството със защитен кейс и протектор. Избери аксесоари от тук!
В какво състояние трябва да е устройството, за да се приеме за обратно изкупуване?
Устройството трябва да е непокътнато, без повреди и в работещо състояние и да отговаря на условията в Офертата за обратно изкупуване, която сте получили при покупката му. Допустимо е стандартно износване в резултат на текуща употреба.
Може ли да се сключи застраховка?
Разбира се, възможно е да бъде сключена застраховка, за да предпазиш своето устройство. Попитай нашите Apple експерти за застрахователни предложения в магазини iSTYLE.
Каква ще бъде фиксираната цена за обратно изкупуване от iSTYLE?
Цената за обратно изкупуване се изчислява автоматично в момента на покупката, тъй като зависи от избраното устройство и период. Ще получиш оферта с точна цена заедно с документите за покупката си.
А ако размисля и не искам да сменя устройство си след изтичане на срока на програмата?
Няма проблем! В този случай не е необходимо да връщаш устройството в нашите магазини и можеш да го задържиш. Оставащата сума по кредита ще бъде твоя отговорност.
Колко е ГЛП и ГПР на кредита?
Стойността на ГПР за една година варира от 19,09% до 19,78%, а ГЛП за една година варира от 17,69% до 17,92% в зависимост от финансиращата банка. Стойностите на ГЛП и ГПР при по-дълги периоди на кредита е различен.
Могат ли да се добавят аксесоари към покупката?
Разбира се, можеш да добавиш най-подходящите за теб аксесоари. Молим да имаш предвид, че аксесоарите не участват в програмата Easy Upgrade и не подлежат на гарантирано обратно изкупуване с фиксирана цена.
Могат ли да се използват точки за лоялност при покупка с Easy Upgrade?
Да, можеш да използваш натрупани точки за покупката си, стига продуктът да е с регулярна цена.
Мога ли да върна старо устройство при покупка с Easy Upgrade?
Разбира се, твоето предишно устройство може да бъде изкупено и стойността му да бъде взета предвид при закупуване на ново. Уведоми нашите консултанти, че текущото ти устройство да бъде изкупено и те ще оценят състоянието му и ще определят цената. Така ще можем да приспаднем стойността му за обратно изкупуване от цената на избрания от теб пакет Easy Upgrade и твоята месечна вноска може да стане още по-ниска.
Каква е разликата между „Период на изкупуване“ и „Период на финансиране“?
Периодът на финансиране е срокът посочен в потребителския ти кредит, в който трябва да върнеш използвания за покупката на Apple продукта кредит. Периодът на обратно изкупуване е срокът от 12, 24 или 36 месеца, избран от теб и записан в офертата за изкупуване, след изтичане, на който може да упражниш правото си на обратно изкупуване и да ни донесеш закупеното устройство. Нашето предложение е да използваш предварително определената и заплатена от нас цена за обратно изкупуване за покриване на оставащите ти вноски по потребителския ти кредит, и да си вземеш най-новия Apple продукт. Това е само твой избор, може да използваш получената сума за каквото решиш и да продължиш да си плащаш вноските по кредита до изтичане на Периода на финансиране, който си договорил с финансиращата те банка.
Кога трябва да донеса продукта за обратно изкупуване?
След изтичане на Периода за обратно изкупуване, но не по-късно от 30 дни след това.
Какво означава че „Вноската е изчислена при покупка с програмата Easy Upgrade и при упражнено право на обратно изкупуване от страна на клиента?
Например: Ако сте избрали да закупите iPhone 13 (128 GB) с програмата Easy Upgrade с период на изкупуване от 24 месеца, вноската ви през Периода на изкупуване ще е приблизително 71 - 72 лева. След изтичане на Периода на изкупуване упражнявате правото си на обратно изкупуване и използвате получената цена за погасяване на остатъка от вноските по потребителския кредит.