Включи се в програмата iSTYLE Family+ сега!

Очакват те страхотни изненади и отстъпки!

Щастливи сме, че си наш клиент. Още по-щастливи сме, когато хората се връщат при нас отново и отново. За да възнаградим нашите редовни клиенти, създадохме програмата family+. Ела в голямото ни iSTYLE family+ семейство, събирай точки с всяка покупка* и ще получиш страхотни отстъпки.

Включи се

Новини и оферти

Съвети и трикове

Ексклузивни предложения

Следи събраните точки

Изцяло дигитална карта

Поръчай още по-бързо и лесно

Събирай точки

Вземи специални отстъпки*

Събирай точки.


Вземи специални отстъпки*.

Как работи програмата?

Когато закупиш продукт, който не е част от промоция или намаление и не ползва допълнителна отстъпка, процент от стойността му се събира обратно в профила ти под формата на точки. Можеш да ги използваш, за да получиш отстъпка от следващата си покупка или да ги оставиш да се трупат* за по-голяма бъдеща поръчка.

Създай своя профил

За да стартираш, регистрирай свой профил онлайн или в магазини iSTYLE. Потвърди своя имейл и приеми Правилата и Общите условия на програмата.

Направи поръчка

Избери удобен за теб начин на плащане - в брой, с финансиране на вноски или с програма Easy Upgrade.

Събери точки и вземи отстъпка

Процент от стойността на покупката ти ще бъде добавен в профила ти под формата на точки, които след това можеш да използваш за отстъпка от следващата си покупка. 1 лев = 1 точка.

Ако вече си част от family+, можеш да провериш точките си в своя профил. Запомни, точките важат в рамките на една година! Не забравяй да ги използваш!

Как да използвам събраните точки от family+?

Суперлесно е да се възползваш от натрупаните точки и да получиш отстъпка от покупката си. Просто следвай стъпките:

Онлайн
В магазина

Влез в своя
family+ профил

Добави избраните от теб
продукти в количката

Посочи колко точки желаеш да използваш
и завърши поръчката

Често задавани въпроси

Кой може да се включи във family+ програмата?
В програмата family+ могат да се включат всички клиенти на iSTYLE, които направят покупка, стига да са физически лица, навършили 18 години.
Как да се регистрирам за family+ програмата?
Можеш да се регистрираш както онлайн, така и на място в магазини iSTYLE. Нашите консултанти с удоволствие ще ти съдействат при регистрацията. При онлайн поръчка и достатъчно да следваш стъпките, описани по-горе. След като потвърдиш регистрацията си, ще ти изпратим електронна карта в прикачен файл, която можеш да добавиш в приложението Wallet на своя iPhone.
Къде мога да следя броя на събраните точки?
В своя профил на: https://istyle.bg или в картата ти family+ в приложението Wallet. Заповядай и на място в магазини iSTYLE, където също можеш да провериш състоянието на точките си.
Как да се възползвам от натрупаните точки?
Достатъчно е да следваш стъпките, описани по-горе. Ако пазаруваш на място в магазини iSTYLE, е необходимо да покажeш картата си на консултанта в момента на покупка. При онлайн поръчка, можеш да посочиш колко точки желаеш да използваш в обособеното за това поле.
Получавам ли точки при всяка поръчка?
Получаваш точки при всяка покупка на продукт, който е с регулярна цена, не е част от промоция или намаление и не ползва допълнителна отстъпка. Не се начисляват нови точки при поръчки, за които ползваш отстъпка за натрупаните точки до момента. Ако забележиш, че не са се начислили точки от покупката ти, молим да ни пишеш на sales@istyle.bg. Ще се радваме да проверим и да ти съдействаме.
Колко време са валидни точките?
Точките са валидни точно една календарна година след датата на покупката.
Имам допълнителен въпрос?
Свържи се с нас на имейл: sales@istyle.bg и ще се радваме да ти съдействаме.