Лоялна програма

Решихме да възнаградим клиентите (физически лица), които се връщат при нас и да им предложим карти за лоялни клиенти. Пазарувайки онлайн или на място в магазини iSTYLE, клиентите могат да събират точки и след това ги заменят за отстъпка.

Mac

Mac

1%

 iPad

iPad

1%

 iPhone

iPhone

1%

Apple Watch

Apple Watch

1%

Аксесоари

Аксесоари

5%

Защо да се регистрирате?

  • За всяка покупка (която не е в промоция и не позлвате допълнтелни отстъпки) ще Ви добавим %   от покупката обратно под формата на точки.
  • Можете да изплозвате събраните точки за следващата си покупка и да получите отстъпка.
  • Без пластмасови карти. Вашите точки винаги са под ръка във Вашя Wallet в iPhone.
  • Често имаме събития за членове на програмата за лоялност и ги информираме преди другите.

Как да се регистрирам?

1. При покупка може да се регистрирате във всеки iSTYLE магазин или при направата на оналйн поръчка. Моля не се колебайте да попитате нашите колеги.

2. Ще получите имейл за потвърждение.

3. Ще ви изпратим електронна карта за лоялност веднага след потвърждаването. Добавете го към приложението Wallet директно на вашия iPhone.

4. Ще Ви информираме за намаления и други маркетингови активност.

Въпроси? Отговори.

При покупка на място в магазини iSTYLE, нашите колеги ще Ви съдействат при регистрацията, при онлайн поръчка, след обработка на поръчката ще получите имейл за потвърждение. След като потвърдите регистрацията си ще Ви изпратим електронна карта като прикачен файл, която може да добавите в приложението Wallet на Вашия iPhone.

В картата Ви, която се намира в Wallet. Ще се радваме да се видим на място в нашите магазини, където също може да прверите състоянието на точките си.

Необходимо е да покажeте картата си на нашите колеги в магазина, а при онлайн поръчка, да напишете в полето "Коментар към поръчката Ви", колкото от точките си желаете да използвате.

Не се начисляват точки, за продукти участващи в промоционални кампании или които са цена различна от регулярната. Както и не получавате точки от поръчки, за които ползвате отстъпка за натрупаните точки до момента. Ако забележите, че не сте получили точки, моля да ни пишете на sales@istyle.bg, ще се радваме да проверим и да Ви информираме.

Точките са валидни точно една година след покупката.

Всеки проблем има решение. Изпратете ни имейл на sales@istyle.bg и ще се радваме да Ви съдействаме.

Условия за ползване на картите за лоялни клиенти на iSTYLE