Програма за обратно изкупуване

Замени стария си iPhone за новия, който наистина искаш.

Новите Apple продукти са по-достъпни от всякога. Можеш да вземеш чисто нов iPhone като ни донесеш настоящото си устройство*, а ние ще приспаднем стойността му от цената на новото - както с финансиране, така и при плащане в брой.


Да имаш нов iPhone е по-лесно от всякога.

Достатъчни са няколко лесни стъпки. Виж ориентировъчната изкупна стойност на стария си телефон, върни го в магазини iSTYLE, избери нов iPhone и го вземи в брой или на изплащане. Ние ще добавим и 230 лв. допълнителна отстъпка!

1

Провери каква може да бъде изкупната стойност на настоящия ти телефон.

Виж лесно и бързо в нашия онлайн калкулатор по-горе. Имай предвид, че посочената стойност е информативна.

2

Донеси ни своя стар телефон в магазини iSTYLE.

Нашите Apple експерти с удоволствие ще ти съдействат, ще направят преглед и оценка на реалната стойност на устройството и ще те консултират за най-подходящия нов iPhone за теб.

3

Прехвърли данните си на новия iPhone.

Когато получиш новия си iPhone, ще имаш възможност с няколко лесни стъпки да прехвърлиш данните от старото си устройство и да въведеш предпочитаните настройки.**

Замени стария си телефон с чисто нов iPhone

Върни настоящото си устройство сега и към изкупната му цена ще получиш допълнителна отстъпка в размер на 230 лв.*

Пример:

Produktový obrázek

Ново

iPhone 14 Pro

2339 лв.

24 78 лв.

с Easy Upgrade


купи

Produktový obrázek

Ново

iPhone 14

1829 лв.

24 60 лв.

с Easy Upgrade


купи

Produktový obrázek

Ново

iPhone 14 Plus

2099 лв.

24 67 лв.

с Easy Upgrade


купи

Избрах си нов iPhone. Какво следва?

Виж как да финализираш процеса бързо и лесно.

В магазин

Избери своя нов iPhone и провери къде е наличен

Провери наличността на модела и ела в магазин iSTYLE, където избраният от теб iPhone е на склад. Или направи онлайн поръчка и при финализирането ѝ, на стъпка “Как желаете да получите поръчката си?”, избери опция “Взимане от магазин” и удобна за теб локация. Не забравяй да отбележиш в полето за коментари, че искаш да се възползваш от опцията за обратно изкупуване с допълнителна отстъпка.

Финализирай покупката и замяната в удобен за теб магазин iSTYLE.

След като получиш потвърждение, че онлайн поръчката ти е готова за взимане, посети посочения магазин iSTYLE и донеси стария си телефон. Нашите Apple експерти ще изчислят остатъчната му стойност и ако тя е минимум 96 лв., ще я приспаднат от цената на новия продукт. Ако старият телефон отговаря на изискванията, ще получиш и допълнителна отстъпка в размер на 230 лв. Можеш да заплатиш в брой или с финансиране - изборът е твой.

Прехвърли данните си на новия iPhone.

Когато получиш новия си iPhone, ще имаш възможност с няколко лесни стъпки да прехвърлиш данните от старото си устройство и да въведеш предпочитаните настройки.**

Защо да се включиш в Програмата за обратно изкупуване на iSTYLE?

Пълна гама Apple продукти

В iSTYLE ще намериш последните Apple продукти на едно място - Mac, iPhone, iPad, Apple Watch и AirPods те очакват.

Огромен избор от аксесоари

Разполагаме с широка гама аксесоари - както от Apple, така и от други водещи производители. Можеш да вземеш периферни устройства, кейсове в актуални цветове, аудио и фото аксесоари и др.

Твоите местни Apple експерти

Нашите опитни и отзивчиви колеги са готови да отговорят на всички въпроси, свързани с продуктите на Apple.

Често задавани въпроси

До кога е валидна кампанията за обратно изкупуване с допълнителна отстъпка?
Кампанията “Обратно изкупуване с допълнителна отстъпка” е валидна от 02.05.2023 г. до 23:00 ч. на 01.07.2023 г.
Как мога да изчисля изкупната цена на стария си iPhone?
За да получиш информативна изкупна цена за старото си устройство, използвай нашия онлайн калкулатор на страницата по-горе. Молим да имаш предвид, че стойността, посочена от онлайн калкулатора, е ориентировъчна. Тя представлява максималната сума, която е възможно да получиш за върнато устройство, на базата на самооценката ти в платформата. Крайната изкупна цена може да бъде различна. Тя би могла да бъде потвърдена единствено от наш Apple експерт, след обстоен преглед на устройството на място в магазини iSTYLE.
Какви стари устройства мога да върна за обратно изкупуване?
В рамките на кампанията “Обратно изкупуване с допълнителна отстъпка” можеш да донесеш iPhone 6 или по-нови модели iPhone. Минималната изкупна стойност на върнатото устройство трябва да бъде не по-малка от 96 лв.
Какви нови устройства мога да закупя?
В рамките на кампанията “Обратно изкупуване с допълнителна отстъпка” можеш да закупиш всички модели от линиите iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max, независимо от характеристиките.
За кого важи отстъпката в размер на 230 лв. и как мога да се възползвам от нея?
Отстъпката от 230 лв. се прилага само в рамките на кампанията “Обратно изкупуване с допълнителна отстъпка” и само за клиенти, които донесат за обратно изкупуване старо iPhone устройство (iPhone 6 или по-нов модел iPhone) с минимална изкупна стойност 96 лв.