Програма за обратно изкупуване

Замени стария си iPhone за новия, който наистина искаш.

Замени стария си Mac за новия, който наистина искаш.

Да имаш нов iPhone е по-лесно от всякога.
Виж ориентировъчната изкупна стойност на стария си телефон, върни го в магазини iSTYLE, избери нов iPhone и го вземи в брой или на изплащане. Ние ще добавим 200 лв. допълнителна отстъпка при покупка на iPhone 15 Pro, а месечната вноска с Easy Upgrade ще бъде 57 лв./ мес.

Да имаш нов iPhone е по-лесно от всякога.
Виж ориентировъчната изкупна стойност на стария си телефон, върни го в магазини iSTYLE, избери нов iPhone и го вземи в брой или на изплащане. Ние ще добавим 200 лв. допълнителна отстъпка при покупка на iPhone 15 Pro, а месечната вноска с Easy Upgrade ще бъде 57 лв./ мес.

Да имаш нов Mac е по-лесно от всякога.
Виж ориентировъчната изкупна стойност на стария си компютър, върни го в магазини iSTYLE, избери нов MacBook Air с M1 чип и го вземи в брой или на изплащане. Ние ще добавим 150 лв. допълнителна отстъпка при покупка на MacBook Air с M1 чип, а месечната вноска с Easy Upgrade ще бъде 65 лв./ мес.

Предлагаме ви допълнителен ваучер от 200 лв. за iPhone 15/Plus и iPhone 15 Pro/Max. За iPhone 14/Plus и iPhone 13 можете да получите ваучер от 100 лв.

Искам iPhone
Искам Mac

Пример

Пример

Още примери


*Стойността на ваучера е различна в зависимост от продукта, който искате да закупите. Получавате 200 лв. допълнителна отстъпка при покупка на iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max или 100 лв отстъпка при покупка на iPhone 14, iPhone 14 Plus и iPhone 13! MBA 13" M1 256GB получава допълнително 150 лв, а MBA 13" M2 256GB получава допълнително 200 лв отстъпка.

Избрах си ново устройство. Какво следва?

Виж как да финализираш процеса бързо и лесно.

В магазин

Избери своя нов iPhone и провери къде е наличен

Провери наличността на модела и ела в магазин iSTYLE, където избраният от теб iPhone е на склад. Или направи онлайн поръчка и при финализирането ѝ, на стъпка “Как желаете да получите поръчката си?”, избери опция “Взимане от магазин” и удобна за теб локация. Не забравяй да отбележиш в полето за коментари, че искаш да се възползваш от опцията за обратно изкупуване с допълнителна отстъпка.

Финализирай покупката и замяната в удобен за теб магазин iSTYLE.

След като получиш потвърждение, че онлайн поръчката ти е готова за взимане, посети посочения магазин iSTYLE и донеси стария си телефон. Нашите Apple експерти ще изчислят остатъчната му стойност и ако тя е минимум 96 лв., ще я приспаднат от цената на новия продукт. Ако старият телефон отговаря на изискванията, ще получиш и допълнителна отстъпка в размер до 200 лв. Можеш да заплатиш в брой или с финансиране - изборът е твой.

Прехвърли данните си на новия iPhone.

Когато получиш новия си iPhone, ще имаш възможност с няколко лесни стъпки да прехвърлиш данните от старото си устройство и да въведеш предпочитаните настройки.**

Защо да се включиш в Програмата за обратно изкупуване на iSTYLE?

Отстъпки

Връщайки старо устройство можете значително да намалите цената при покупка ново.

Удобство

Не е нужно да мислите къде ще продадете старото си устройство. Просто заменяте продукта при нас и готово.

Сигурност

Никой няма достъп до данните ви. Уверете се, че сте изтрили данните си от старото устройство.

Опазване на околната среда

Ние не изхвърляме нищо. Дори старите продукти все още могат да се използват.

Имаш нужда от още информация?

Нашите Apple експерти ще ти съдействат при покупката.
Пиши ни на sales@istyle.bg.

Често задавани въпроси

До кога важи офертата?
Офертата е валидна от 1.06.2024 до 30.06.2024 г. Посочената цена е изчислена за iPhone 15 128 GB с начислена отстъпка от 200 лв., предоставена от iSTYLE. Отстъпката от 200 лв. се прилага само в рамките на кампанията и само за клиенти, които донесат за обратно изкупуване старо iPhone устройство с минимална изкупна стойност 96 лв.
Как мога да изчисля изкупната цена на стария си iPhone?
За да получиш информативна изкупна цена за старото си устройство, използвай нашия онлайн калкулатор на страницата по-горе. Молим да имаш предвид, че стойността, посочена от онлайн калкулатора, е ориентировъчна. Тя представлява максималната сума, която е възможно да получиш за върнато устройство, на базата на самооценката ти в платформата. Крайната изкупна цена може да бъде различна. Тя би могла да бъде потвърдена единствено от наш Apple експерт, след обстоен преглед на устройството на място в магазини iSTYLE.
Какви стари устройства мога да върна за обратно изкупуване?
В рамките на кампанията “Обратно изкупуване с допълнителна отстъпка” можеш да донесеш iPhone 7 или по-нови модели iPhone. Минималната изкупна стойност на върнатото устройство трябва да бъде не по-малка от 96 лв.
Какви нови устройства мога да закупя?
В рамките на кампанията “Обратно изкупуване с допълнителна отстъпка” можеш да закупиш всички модели от линиите iPhone 15 и iPhone 15 Plus, независимо от характеристиките.
За кого важи отстъпката в размер на 200 лв. и как мога да се възползвам от нея?
Отстъпката от 200 лв. се прилага само в рамките на кампанията “Обратно изкупуване с допълнителна отстъпка” и само за клиенти, които донесат за обратно изкупуване старо iPhone устройство (iPhone 7 или по-нов модел iPhone) с минимална изкупна стойност 96 лв.