@media (max-width: 575px) { .oander-multislider { top: 64px; } }
Apple iPad mini Smart Cover -Polyurethane - Red:
45.00 лв.

Apple iPad mini Smart Cover -Polyurethane - Red

SKU
MD828ZM/A
Apple iPad mini Smart Cover - полиуретан - червен
45.00 лв.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Красив на вид. И гъвкав в движенията.
Тънкият и здрав Smart Cover предпазва екрана на iPad mini без да покрива издръжливата му алуминиева задна част. Така iPad mini продължава да изглежда като iPad, но с малко допълнителна защита. Нещо повече, Smart Cover служи и като идеален партньор за гледане на филми, играене на игри, сърфиране в интернет и всичко останало. Сгъва се точно където трябва, така че лесно можете да направите стойка, която поддържа iPad mini изправен или такава, която ви дава възможност да наклоните iPad в положение, удобно за писане. Ако предпочитате да държите iPad mini в ръце, Smart Cover се отгръща като страница на списание, за да не ви пречи. А ако изведнъж решите да снимате HD видео, Smart Cover се сгъва на две, за да се покаже задната камера.

Магнитно привличане.
iPad mini има вградени в корпуса си магнити, които се подравняват идеално с шарнира на Smart Cover за безпроблемно напасване. От другата страна магнитите в Smart Cover му помагат да се закрепи здраво. Сигурно и лесно за сваляне. Всъщност, Smart Cover и iPad mini работят толкова добре заедно, че е лесно да мислите за тях като за едно устройство.

Ту заедно, ту разделени.
Smart Cover кара iPad mini да прави неща, които никое друго покритие не може. Затворете го и iPad mini заспива автоматично. Отворете го и iPad mini се събужда моментално, без да натискате никакви бутони. Smart Cover не само предпазва iPad mini, но и го поддържа готов да тръгне с вас.

EAN code
885909627707
Материал
полиуретан
Цвят
Червен
iPad съвместимост
iPad mini с Retina дисплей, iPad mini
Тип калъф
за предната част