• Български
 • English

iSTYLE pro firmy

Позволете на Вашите служители да разгърнат възможностите си

macOS и iOS са създадени така, че служителите да се чувстват комфортно и сигурно, когато работят. С интуитивното си управление, те ще могат да изпълняват задълженията си по-лесно и бързо и да работят възможно най-добре. Резултатът ще бъде по-ефикасна и ефективна компания

 • Защо Apple?
 • Кои сме ние?
 • Какво правим?
 • Защо да ни изберете?
 • DEP

A2B - Apple to Business

Apple продуктите са създадени за да отговорят напълно на нуждите на модерните компании и организации. Те предлагат нa служителите мощни решения, заедно с представителен дизайн, който подчертава образа на качествен и сигурен бизнес партньор.

Със своето интуитивно управление, тези продукти са лесни за внедряване в малки, средни или големи компании, в това число и корпорации, като те са напълно съвместими с използваните бизнес системи или приложения.

Популярността на macOS и iOS насърчават плавен преход между системите, тъй като повечето служители вече познават тази среда.

Предназначен за всеки отдел

iPhone, iPad и Mac предлагат най-добрите инструменти за бизнеса. Те помагат на служителите да решават проблемите по творчески начин, да бъдат продуктивни и да работят по-ефективно. Мощният хардуер и гъвкавата платформа създават уникална среда за създаване на персонализирани приложения за Вашата фирма. Можете да намерите над 235 000 бизнес приложения в App Store - повече от всяка друга мобилна платформa.

Съвместим със съществуващите Ви системи.

iOS и macOS са създадени, за да се интегрират с най-често срещаните системи за производителност и сътрудничество, използвани в днешните организации, включително Microsoft Office и Google G Suite. Продуктите на Apple работят перфектно с ключови инфраструктурни услуги като Microsoft Exchange за електронна поща и календар, както и безжични мрежи и VPN решения от Cisco. Когато служителите подменят съществуващо устройство с ново Apple устройство, вградената функция за мигриране от Windows или Android, прехвърля информацията бързо и лесно.

Сигурността преди всичко

Продуктите на Apple са проектирани да бъдат прости, интуитивни, способни, но и не на последно място, безопасни. iOS и macOS са създадени на основата на UNIX, което ги прави стабилни и мощни. Информацията се кодира постоянно на системно ниво, за да се защитят корпоративните данни. Редовните актуализации на софтуера защитават iOS и macOS от заплахи за сигурността. Face ID и Touch ID използват лицето или пръстовия отпечатък, за да се отключи устройството или да удостоверите приложения. Освен това, както приложения от трети страни, така и вградени приложения могат да осъществяват достъп до данни, само ако ги упълномощите.

Чрез регулярните актуализации на софтуера, както и с дистанционно управление на устройствата, можете да сте сигурни, че притежавате сигурни и защитени продукти.

Оптимизирайте внедряването и управлението.

Лесно е да интегрирате и управлявате устройствата на Apple, дори и в най-големия мащаб. Всеки iPhone, iPad и Mac може да бъде настроен и конфигуриран автоматично, премахвайки необходимостта ИТ отдела да работи с всяко отделно устройство. Също така ИТ може отдалечено да инсталира необходимите приложения, а служителите могат да персонализират служебните си Apple устройства, като добавят свои собствени приложения.

Интелигентна инвестиция

Устройствата на Apple са създадени да издържат години наред. Поради качеството на продуктите, те обикновено имат най-високата остатъчна стойност от всички продукти на пазара. Това го прави удобно финансово решение за всяка компания. Вградената защита и редовните актуализации на софтуера поддържат Вашите продукти актуални, предпазват ги от заплахи и облекчават натоварването на ИТ. И тъй като хората вече са запознати с продуктите на Apple, служителите не се нуждаят толкова от помощта на ИТ отдела, за да настроят устройствата, като в крайна сметка се намаляват общите разходи за труд.

Кои сме ние?

Ние сме единственият Apple Premium Reseller и сме водещ доставчик на продуктите на Apple в страната. Нашият B2B отдел помага за развитието на бизнеса повече от 10 години.

Нашата основна цел е да Ви помогнем да развиете бизнеса си. Ние се стремим да улесним Вашите ежедневни задачи и да Ви помогнем да се фокусирате на важните точки, като Ви доставяме качествен хардуер и помагаме за неговото управление.

Какво предлагаме?

За повече от 10 години от съществуването си, ние помогнахме на повече от 100 корпорации, където непрекъснато предлагаме дългосрочни решения, и повече от 1000 предприятия на средния пазар, на които да помагаме както за доставката, така и за интеграцията.

Какво е важно за нас?

Да предложим оптимално решение или възможни опции.

Да помогнем при направата на поръчка, така че всичко да е бързо, ефективно и лесно за вас.

Осигуряваме поддръжка във всеки един етап. Не сте сами, ако ни изберете.

Свържете се с нас

Иглика Александрова

Иглика Александрова

B2B Key Account Manager

+359 882300479

iglika@istyle.bg

Извлечете максимума от Вашето работното устройство - ние имаме софтуера, от който се нуждаете!


Независимо дали става въпрос за споделена работа в офис, творчески задачи или решения за сигурност, софтуерът, който Ви предлагаме, прави Вашите цифрови задачи по-безпроблемни.

MDM решения

Не виждате какво търсите на нашия сайт? Имате нужда от нещо друго? Може би все още не знаете какъв би бил идеалният избор?

Това не е пречка! Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем.

Ще Ви посъветваме

Ние се стараем да покажем как да използвате системите на Apple по най-добрия възможен начин. Не се страхувайте да ни попитате по всяко време. Тук сме, за да помогнем. Само тогава ще се научите да използвате всички невероятни функции на Apple без никакво ограничение и ще направите бизнеса си по-лесен. И ние някога бяхме начинаещи.

Ще обучим служителите Ви

Ние ще помогнем и ще обучим вашите служители при всеки нов продукт. Разполагаме със сертифицирани инструктори, които ще научат Вашите колеги как ефективно да използват приложенията на Apple помежду си, като им улесняват работата и правят деня им по-малко труден.

Ще изберем подходящи продукти

Спрямо Вашите бизнес нужди, ние предлагаме както стандартните, така и специалните конфигурации, необходими за максималната производителнност на Вашите служители. Конфигурациите могат да се комбинират според нуждите на отделните работни позиции.

В допълнение към избрания модел, ние ще предоставим и различни аксесоари, включително покритие за стъкло, калъф и зарядни устройства за автомобили.

Ние ще се погрижим за вас

Ние сме оторизиран сервиз за продукти на Apple. Имаме екип от сертифицирани и опитни професионалисти. В резултат на това ние предоставяме бърза, висококачествена услуга в случай, че се случи нещо неочаквано с вашето Apple устройство. Един от нашите сервизни центрове получи престижната награда APASP за 2019 г. (Оторизиран Apple Premium сервиз). Тази награда се присъжда само на сервизни центрове, които постоянно гарантират максимално удовлетворение на клиентите и предлагат най-високо качество на услугата.

Ние ще се погрижим за Вашето устройство

Чрез платформата за управление на мобилни устройства (Mobile Device Management MDM), можем да ви помогнем да настроите и управлявате всички iOS устройства във вашия бизнес. MDM дава възможност на вашия IT отдел да контролира сигурността и съдържанието на устройствата, които вашите служители използват. Ще обучим вашия IT отдел да използва MDM и ще помогнем при първоначалната настройка.

Ще настроим всички Ваши устройства

За да бъде прехода плавен, ние можем да настроим всички Apple устройства за Вас, така че Вашите служители само трябва да ги разопаковат и да започнат да ги използват. Това ще ускори работните процеси и ще спести време на служителите, които няма да се стресират от чакането на инсталациите, вместо да изпълняват задачите си.

Можете да сте сигурни с нас

Продуктите на Apple са висококачествени, издържат много години и изглеждат страхотно благодарение на уникалния си дизайн. Но какво ще стане, ако се случи нещо неочаквано? Кражба, случайна повреда, повреда след гаранционния срок. Могат да се случат много непредвидени ситуации по време на ежедневния работен процес. Разлято кафе или забравен компютър в колата говори само за себе си. Затова можем да предложим застраховка от кражба или случайна повреда, както и удължена гаранция до 3 години.

Защо да ни изберете?

За развитието на компаниите и поддържането на позицията им на пазара днес, една от ключовите дейности е изборът на подходящ бизнес партньор. Осъзнавайки напълно този факт, ние правим всичко възможно, за да Ви помогнем да решите и улесните своите работни процеси, така че да можете да се съсредоточите изцяло върху ръста на компанията Ви.

Какво Ви носи сътрудничеството с iSTYLE?

 • Силно партньорство за развитието на Вашия бизнес. Повече от 10 години помагаме на корпоративните клиенти да решават оперативни проблеми.
 • Мениджър Ключови Клиенти с бърз и индивидуален подход, който да отговори на Вашите текущи нужди.
 • Професионална помощ при подбора на продукти. Въз основа на Вашите нужди ще подготвим най-подходящото решение с възможно най-добрата цена.
 • Гъвкави условия на плащане.
 • Преференциални условия и за Вашите служители.

iSTYLE DEP ID: 17EB0A60

Device Enrolment Program (DEP)

DEP е услуга за автоматична регистрация на устройства, която осигурява бърз и лесен начин за внедряване на Mac и iOS във вашия бизнес или училище.

DEP опростява първоначалната настройка и автоматично добавя устройството към Вашия MDM (Управление на мобилни устройства). Устройствата са получават профили, приложения и ограничения, без да се налага физически да ги конфигурирате. След като устройството е активирано и свързано към Интернет, то веднага получава всички профили и инструкции от MDM сървъра.

За да използвате услугата DEP, просто купете устройството чрез нас и ние ще Ви дадем нашия DEP Reseller ID и ще Ви помогнем да го внедрите във вашата компания / училище.

Как работи?

 1. Създайте акаунт на https://business.apple.com/ oldalon. Необходимо е да въведете основна информация за Вашата компания и DUNS номер, който можете да намерите ТУК Също така трябва да създадете Apple ID, което да служи само за управление на DEP. След приключване на регистрацията, ще получите Вашия DEP ID, който трябва да ни кажете.
 2. Създайте администраторски акаунти, за да регистрирате Вашето устройство. Можете да създадете администратор за цялата компания / училище или само за определени секции.
 3. Чрез TOKEN свързвате вашите MDM сървъри и им присвоявате устройства по сериен номер или номер на поръчка. За бъдещи покупки можете да настроите автоматично задаване на желания MDM сървър.
 4. Присвоявате необходимите профили, приложения и ограничения във вашия MDM. Когато потребителят завърши първоначалната настройка, устройството ще бъде автоматично регистрирано в MDM и настроено съгласно Вашите изисквания.

iSTYLE pro firmy

Allow your employees to do their best.

macOS and iOS are designed to make employees feel comfortable and safe when they work. With their intuitive controls, they will be able to fulfil their duties more easily and quickly and work as best they can. The result will be a more efficient and effective company.

 • Why Apple
 • Who we are
 • What We Do
 • Why choose us
 • DEP

Apple to Business

Apple products are made to reflect the needs of modern companies and organizations. They offer employees powerful solutions along with a representative design that underlines the image of a quality business partner.

With intuitive controls, products are easily deployed to small, medium and large companies, including corporations, where they are fully compatible with business systems and applications.

The popularity of the macOS and iOS platforms promote a smooth transition between systems also, as most employees already familiar with this environment.

Designed for any department

Apple products have the perfect design, intuitive control and the widest ecosystem of related applications. This makes them the best tool for any employee. Help your employees succeed in day-to-day operations and bring more value to your company.

Ready to use

Apple products work seamlessly with applications you use, such as Google G Suite or Microsoft Office. This allows your employees to conveniently switch between applications and work as they are accustomed to.

On all mobile platforms, Apple has the most applications you need for your business. Starting with business intelligence, billing, communication or measuring and recording efficiency.

You can easily customize your applications to fit your business needs and your business environment. Systems can also be integrated into back-end systems.

Safety first

Apple products are fundamentally ready for use with an out-of-the-box solution and application suite. This basic solution also includes system-wide protection from device security to applications to data protection.

With regular updates, including remote management assistance, you can be sure that you have secure products from a quality provider.

Easy to deploy, support and manage

Thanks to their compatibility, Apple products are fully integrated into your business without disrupting running processes in any way. Thanks to the Apple ecosystem, many applications can be extended to other Apple devices for faster access to important information and make decision making easier.

Costs and investments

Apple devices are built to last for years in your business. Due to the quality of products, they usually have the highest residual value of all products on the market. This makes it a convenient financial solution for any company. In addition, flexible financial leasing programs with iSTYLE as well as any repurchase we can make for your company make these products even more attractive.

Who we are

We are Apple's Premium Reseller with the longest tradition in the market. Our B2B department has been helping your businesses and organizations grow for over 10 years.

Our goal is to improve your business and help you focus on other important topics related to your business. By delivering quality hardware and its possible management, we make your business operation easier.

We will offer you experience

For more than 10 years of our existence, we have helped more than 100 corporations, where we continuously deliver long-term solutions, and more than 1,000 mid-market businesses to help with both delivery and integration.

What is important to us

Suggest for you an optimal solution or its possible options.

Help you complete the order process so that everything is fast, efficient and worry-free for you.

Provide support in early and later operations. You're not alone, if you choose us.

Our Team

Иглика Александрова

Iglika Aleksandrova

B2B Key Account manager

+359 882300479

iglika@istyle.bg

Lorin Fona

Lorin Fona

B2B Key Account manager

+359 887565796

l.fona@istyle.bg

Get the most out of your work device – we also have the software you need!


Whether it’s shared office work, creative jobs or security solutions, the software we offer makes your digital tasks more seamless.

MDM Solutions

Don’t see what you’re looking for? Need something else? Maybe you don’t yet know what the ideal choice would be?

Not an obstacle! Get in touch with us, and we’ll help.

We will advise you over the phone

We care to show how to use Apple's systems the best possible way. Do not be afraid to ask us anytime, if you have a question. We are here to help. Only then will you learn to use all the amazing features of the Apple ecosystem without any restraint, and make your business easier. We, too, were beginners once.

We will train your employees

We will help your employees with trainings to rapidly adapt any new Apple product. We have certified instructors who will teach your managers how to effectively use Apple applications with each other, making it easier for them to work and make their day less difficult.

We can provide training both in our premises and internally.

We will select suitable products

Based on your business needs, we provide both the classic and special configurations you need for the right performance of your employees. The configurations can be combined according to the needs of individual work positions.

In addition to classic hardware, we will also provide accessories including cover glass, packaging and car chargers for specific conditions.

We'll take care of you

We are an authorized service provider for Apple products. We have a team of certified, experienced professional. As a result, we provide fast, high-quality service in case something unexpected happens to your Apple device. Two of our service centres have received the prestigious APASP award for 2019. (Apple Premium Authorized Service Provider) This award is only given to service centres that consistently ensure maximum customer satisfaction and offer the highest quality service.

We will take care of your device

With Mobile Device Management (MDM), we can help you set up and manage all iOS devices in your business in bulk. MDM enables your IT department to control the security and content of the devices your employees use. We will train your IT department to use MDM and assist you in initial setup.

We'll set up all the devices for you

To make the transition smooth, we're happy to set up the new Apple products for you so your employees can just unpack them and start using them right away. This will speed up operations and save time for your employees, who will not be stressed by the installation instead of performing their work duties.

You can be sure with us

Apple products are high quality, last many years and look great thanks to timeless design. But what if something unexpected happens? Theft, accidental damage, failure after the warranty period. There are many unexpected events happening in both daily and corporate operations. Spilled coffee or a forgotten computer in the car speaks for itself. Therefore, we will be happy to arrange for you theft and accidental damage insurance, possibly extended warranty for up to 3 years.

We will lend you our equipment

Not sure which device will work best for your company's actual operations? We understand your initial concerns about the unknown. Therefore, we give you the opportunity to test our equipment in the real conditions of your business operations. Your satisfaction and the right choice of products is our absolute priority.

Are you organizing a larger event and need a sufficient amount of equipment? Contact us. We lend the equipment you need.

Why us

For the development of companies and maintaining their position on the market today, one of the key activities is the selection of a suitable business partner. Being fully aware of this fact, we are doing our utmost to help you solve and facilitate your business operations so that you can fully focus on your business growth.

What does cooperation with iSTYLE bring to you?

 • A strong partnership for the development of your business. We have been helping corporate customers solve operational issues for over 10 years.
 • Personal Key Account Manager with fast and individual access to suit your needs.
 • Professional help with product selection. Based on your needs we will prepare the most suitable solution with the best possible price.
 • Purchase on invoice with the possibility of individual agreement of flexible due date, according to the order volume or type of cooperation.
 • Attractive financing options in the form of financial or operational leasing. Together we will help you to choose the appropriate form of financing, thanks to which you can reinvest your own capital into development or other necessary activities. We can help to cover costs from external sources up to 100% of the value of goods.
 • Benefit of Employee purchase program.

iSTYLE DEP ID: 17EB0A60

Device Enrolment Program (DEP)

DEP is an automatic device registration service that provides a quick and easy way to deploy Mac and iOS to your business or school.

DEP simplifies initial setup and automatically assigns the device to your MDM (Mobile Device Management). The devices are ready to receive profiles, applications and restrictions without the need for any physical setup. With DEP and company-owned devices, no manual configuration is required. The instruments are set up and ready on the server before you unpack them from the box. Once the device is activated and connected to the Internet, it is immediately set up according to your input on the MDM server.

To use the DEP service, just buy the device through us and we will then give you the DEP Reseller ID and help you implement it in your company / school.

How does it work?

 1. Create an account at https://business.apple.com/. You will enter basic information about your business and DUNS number, which you can find HERE. You also need to create a dedicated Apple ID for DEP administration. After completing the registration you will receive your DEP ID, which you need to tell us.
 2. Create administrator accounts to register your device. You can create an administrator for the whole company / school or only for certain sections.
 3. Through TOKEN you connect your MDM servers and assign them devices by serial number or order number. For future purchases, you can set up automatic assignment to the desired MDM server.
 4. You assign the required profiles, applications, and restrictions in your MDM. When the user completes the initial setup, the device will be automatically registered to the MDM and set up to your liking.