Вижте вълнуващите иновации от Apple: новите MacBook Air и MacBook Pro с изумителен М2 чип, iOS 16, watchOS 9, MacOS 13 Ventura и iPadOS 16

Apple разкриха дългоочаквани изненади в рамките на традиционната си конференция за софтуерни инженери - обновени и подобрени версии на MacBook Air и MacBook Pro, невероятния M2 чип, актуализации на всички любими операционни системи: iOS 16, watchOS 9, MacOS 13 Ventura и iPadOS 16.

apple-predstavi-izcyalo-nov-macbook-pro-i-tretoto-airpods-pokolenie

Apple представи изцяло нов MacBook Pro и третото AirPods поколение

След като през септември се запознахме с новите iPhone поколения, iPad mini 6 Gen., iPad 9 Gen. и Apple Watch 7, съвсем очаквано идва ред и на следващото Apple събитие. Само преди броени часове компанията представи своя нов MacBook Pro с размери на екрана 14.2 и 16.2 инча, заедно с AirPods 3, чиято форма наподобява тази на поколение AirPods Pro.

Apple Event September 2021

Apple представи iPhone 13 Pro и iPhone 13, iPad mini 6, iPad 9 и Apple Watch 7

Само преди броени часове, по време на своето виртуално калифорнийско събитие, Apple представи редица нови продукти, като до водещите iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 и iPhone 13 mini поколения се подреждат iPad mini 6, iPad 9 и Apple Watch 7. Заедно с основните си продукти, технологичният гигант ни запозна и с доста нови аксесоари, включително и с очакваните нови версии на операционните системи, задвижващи всички Apple устройства.

Apple представи 24 инчов iMac и iPad Pro с M1 процесори

Пролетното събитие на технологичния гигант, провело се снощи, изненада Apple феновете с доста нови и интересни продукти. Точно както през 2020-та, мероприятието премина изцяло виртуално, с оглед на глобалната COVID обстановка, но нека разгледаме и изцяло новия 24 инчов iMac и обновения iPad Pro с вградени M1 процесорни разработки.

Apple представи устройство за проследяване AirTag и обновено Apple TV 4K

Пролетното събитие на технологичния гигант стартира в 20.00 ч. наше време вчера, като за разлика от предните години, този път Apple изненада своите почитатели с доста нови и интересни продукти. Точно както през 2020-та, мероприятието се проведе изцяло виртуално, с оглед на глобалната COVID обстановка, но нека разгледаме и изцяло новото устройство за проследяване на компанията, разпознаваемо като AirTag и обновеното Apple TV 4K с изцяло ново Siri дистанционно.

Вижте новите настолни и преносими компютри на Apple с процесор M1

Краят на настоящата година наближава, а заедно с това преминахме и през последното събитие на Apple за 2020-та. Само преди броени часове се запознахме с няколко нови продукта на компанията, в лицето на MacBook Air, 13 инчов MacBook Pro и Mac mini, като общото между тях се крие в дългоочакваната Apple Silicon процесорна разработка на технологичния гигант.

Новата гама айфони вече е тук

Както се очакваше, Apple представи още няколко продукта, а годината съвсем не е приключила! На 13-и октомври Apple представи новото поколение модели iPhone и отново задминаха конкуренцията.

Apple представи iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max

Вече разгледахме атрактивните iPhone 12 и iPhone 12 mini предложения и спазвайки хронологията на октомврийското събитие на Apple, което се проведе преди няколко часа, преминаваме към професионалните варианти. iPhone 12 Pro и разбира се, iPhone 12 Pro Max, които определено биха могли да впечатлят и най-взискателната част от потребителите.

Apple представи iPhone 12 и iPhone 12 mini

За разлика от предните години, през тази по-особена 2020 г. появата на новите iPhone поколения се забави малко повече, но явно чакането си заслужаваше. По време на октомврийското си събитие, което се проведе преди около час, Apple представи цели четири нови iPhone модела, като ние ще разгледаме първо iPhone 12 и определено доста атрактивния iPhone 12 mini, с което ще спазим и хронологията на вече отминалото събитие.

Проследете на живо представянето на дългоочакваните нови iPhone поколения

Ако все още не знаете, официалното представяне на очакваните iPhone поколения ще стартира днес, точно в 20.00 ч. наше време. Дългоочакваното от голяма част от потребителите събитие ще се проведе в залата Steve Jobs Theater в Apple Park, Купертино, и съвсем разбираемо, ще бъде изцяло онлайн, като представители на медиите и публика няма да присъстват в залата.

Apple представи iPad 8 и изцяло нов 10.9 инчов iPad Air 4

След като вече се запознахме с Apple Watch Series 6 и по-бюджетното поколение SE на умния часовник, остава да разгледаме и останалите две разработки, с които компанията от Купертино ни изненада преди около час по време на своето септемврийски събитие. Макар и да се проведе изцяло онлайн, представените продукти, измежду които попадат iPad 8 и iPad Air 4, определено са в състояние да грабнат вниманието на всеки потребител.

Apple представи Apple Watch Series 6 и Apple Watch SE

Точно както загатваха голяма част от източниците на непотвърдена информация, по време на своето септемврийско събитие, преди няма и час, Apple представи шестото поколение Apple Watch, последвано от по-бюджетния вариант Apple Watch SE. Събитието стартира именно с умния часовник на компанията, а ние имаме още една добра новина. Apple Watch Series 6 разполага с възможност да измери наситеността на кислорода в кръвта на своя потребител.

Артикули 1 до 12 от 463 общо

Страница