Blog

Klocki: Поредната изключително интересна игра за iOS и iPadOS

Разработката е толкова минималистична, че дори няма да преминете през начален екран, каквото и да е лого или пък инструкции. Просто стартирате играта и започвате вашето ново приключение, което наподобява кубчето на Рубик, но с една малка разлика. Трябва да сглобите права линия, а ние ви съветваме преди всичко да подредите крайните парчета, след което всяка вътрешна част ще си дойде на мястото по доста лесен начин.

Научете повече

Night mode: Нова видео реклама на iPhone 11 и iPhone 11 Pro

По време на най-значимото Apple събитие за миналата година през септември бяха представени не само официалните версии на дългоочакваните операционни системи на гиганта, но и редица нови продукти, като iPhone 11, iPad 7 и Apple Watch Series 5, а ние ще ви запознаем с поредната видео реклама iPhone 11 и iPhone 11 Pro, в която Apple поставя акцент върху възможностите на вградените камери в устройствата.

Научете повече

Eggggg - The Platform Puker: Една забавна игра за iOS и iPadOS

По всичко изглежда, че разработчиците на нестандартното приложение – Hyper Games, са решени по всякакъв начин да привлекат колкото се може по-сериозен интерес към своята игра, макар и част от потребителите да не останат кой знае колко очаровани. С всяко изминало ниво пред вас ще се появяват все повече препятствия, а при положение, че разполагате с Apple TV, нищо не ви пречи да изпробвате предложението и на широкия екран.

Научете повече

CarPlay: Възможностите на полезната връзка през iOS 13

Изключително удобната технология, която позволява на всеки iOS потребител да свърже своето устройство с подходящо оборудвана автомобилна инфотеймънт система набира все по-голяма популярност, но не само измежду тази част от потребителите, която вече разполага с предложението. CarPlay се превръща във все по-търсена възможност и измежду купувачите на нови автомобили, а ние ще ви покажем какво може да очаквате от полезната връзка в комбинация с iOS 13.

Научете повече

Повече за iCloud.com и последните промени в платформата

Ако използвате смартфон или таблет, произведен от Apple, но все още не разполагате с Mac, имаме една добра новина. Вече всеки iOS и iPadOS потребител може да достъпи до полезната iCloud услуга и през своя компютър, задвижван с Windows 7 или 10. За целта просто трябва да потърсите името на полезната услуга в Windows Store, а ние ще ви запознаем с всичко, което трябва да знаете за iCloud.com.

Научете повече

Свържете своите AirPods с Apple TV поколение HD или 4K

Разполагате с възможност да свържете което и да е от вашите Apple устройства с Apple TV. Просто активирате AirPlay и прехвърляте желано съдържание по един изключително лесен и дори бихме казали автоматичен начин, но нещата при AirPods са малко по-различни. За да свържете безжичните слушалки с вашия iPhone е достатъчно само да ги извадите от зарядната кутия. Всичко останало става не само автоматично, но и мигновено, а ние ще ви покажем какво да направите, ако искате да изградите връзка между вашите слушалки и Apple TV.

Научете повече

Alto’s Adventure: Поредното свежо приключение за iOS и iPadOS

Вашата единствена задача в двуизмерното гейм приключение се свежда до това да се погрижите за Alto да се спусне от високите заснежени върхове до някоя по-ниска част от пистата без да се нарани и без да пропусне нито една лама, която се изпречи пред него. Без съмнение, не само графиката, но и музикалното оформление ще се харесат на всеки от вас, а при положение, че искате да се отпуснете и просто да покарате на спокойствие, преминавате в режим ZEN и сте готови.

Научете повече

Guided Access: Активиране на полезната възможност през iOS и iPadOS

Скритите възможности в операционните система на Apple, особено тези в последните версии на iOS и iPadOS са изключително много, но измежду тях има и доста не толкова нови предложения, на които вероятно все още не сте се сетили да обърнете внимание. Достатъчно е само да отворите системните настройки, след това Accessibility и пред вас ще се разкрие един никак не малък набор от функции, а ние ще ви разкажем малко повече за Guided Access.

Научете повече

Colorcube: Една доста спокойна и завладяваща игра за iOS и iPadOS

Успокояващи цветове? Просто проверете. Съпътстващ саундтрак? Проверете отново. Ужасно свеж изглед? Уверете се сами. Colorcube е чудесен вариант, с който да се отпуснете в края на своя дълъг работен ден. Стотиците нива за преминаваме ще ви предизвикат да обърнете внимание на играта, но това ще стане по един спокоен и изключително завладяващ начин.

Научете повече

Как да превърнете iPad във външен Mac монитор с Catalina и iPadOS

Ако все още не сте преминали към официалната версия на iPadOS, няма никаква причина да отлагате тази стъпка. Специално разработената система ще разшири значително функциите на вашия iPad и то без значение от неговото поколение, но има и още нещо. Ако разполагате с Mac с инсталирана последната Catalina версия на macOS, всеки от вас ще може да превърне своя iPad във външен Mac монитор по доста лесен начин.

Научете повече

Zip Zap: Една логическа и доста занимателна игра за iOS и iPadOS

Графиката и музикалните ефекти са съвсем семпли, докато с контролите се свиква изключително бързо. Всяко следващо ниво крие по една логическа задача, която става все по-интересна, а вашата цел е да преместите някой от цветниte елементи, които напомнят на тези от металните конструктори или плътното топче върху малкото бяло кръгче. Остава само да изчакате две секунди и преминавате към следващото ниво.

Научете повече

Face ID и полезната Attention Aware възможност през iOS и iPadOS

Ако искате да деактивирате временно възможността за отключване на вашия iPhone или iPad с иновативната биометрична система Face ID, това може да стане съвсем лесно. Просто натиснете и задръжте бутона за включване и изключване на устройството или пък го натиснете пет последователни пъти и затворете раздел Emergency, а ние ще ви покажем какво представлява свързаната с Face ID и доста полезна Attention Aware възможност и как да се възползвате от нея.

Научете повече

Артикули 1 до 12 от 376 общо

Страница