Blog

Какво трябва да знаете за Control Centre в iOS 13 и iPadOS

Вече можете да инсталирате втората основна актуализация на iOS 13 и на своя iPhone или iPod touch, но преди това трябва да се уверите, че вашето устройство е съвместимо с операционната система. Реално погледнато, всяко iPhone поколение след вече не толкова актуалното шесто отговаря на изискванията на новата версия на операционната система, а ние ще ви покажем какво трябва да знаете за Control Centre в iOS 13 и последната актуализация на iPadOS.

Научете повече

Как да оптимизирате своето iCloud съдържание през iOS и iPadOS

Ако използвате смартфон или таблет произведен от Apple, но все още не разполагате с Mac, имаме една добра новина. От няколко всеки потребител може да достъпи до полезната iCloud услуга и през своя компютър, задвижван с Windows 7 или 10. За целта просто трябва да потърсите името на полезната услуга в Windows Store, а ние ще ви покажем как да освободите част от вашето iCloud пространство през iOS или iPadOS в няколко съвсем лесни за изпълнение стъпки.

Научете повече

Хитър начин да освободите част от вградената iPhone или iPad памет

Без никакво съмнение с течение на времето сте събрали доста iOS приложения и игри, но при всички положения част от тези разработки просто присъстват в паметта на вашето устройство. Ако измежду тях има предложения, от които нямате никаква нужда, най-добре ще бъде да ги премахнете изцяло, но ако разполагате с такива, които не използвате често, но искате да са ви подръка, активирайте Offload Apps, а ние ще ви запознаем с една, бихме казали скрита iOS и iPadOS оптимизация.

Научете повече

Страхотното видео представяне на 16 инчовото MacBook Pro поколение

В началото на тази година се появиха доста слухове за появата на изцяло нов MacBook Pro с диагонал на екрана от 16 инча. Всички очакваха професионалната разработка да се появи по време на WWDC през месец юни, което така и не се случи, а ние имаме една добра новина. Ако сте пропуснали събитията около Apple през последните дни, трябва да знаете, че 16 инчовото поколение вече е факт, но нека разгледаме и официалното видео представяне на мощната разработка.

Научете повече

Apple представи изцяло нов 16 инчов MacBook Pro

Най-големият и мощен представител на MacBook Pro вече е на бял свят и то с доста впечатляващи технически характеристики. Страхотен дисплей и то не само заради по-големите си размери, шест броя вградени високоговорителя, осем-ядрени процесори и клавиатура от изцяло ново поколение.

Научете повече

Как да стартирате актуализация през macOS версия Catalina

Вероятно вече и вашият настолен или преносим Mac може да се похвали с последната Catalina версия на macOS, което е съвсем разбираемо. Предложението се отличава с доста промени и значително по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, но има и още нещо. Вече всеки от вас може да премине и към първата основна актуализация на системата, а ние ще ви покажем как да стартирате macOS обновяване през версия Mojave или Catalina.

Научете повече

Да се изгубиш в 50 милиона песни? Вземи 3 месеца безплатно Apple Music с iSTYLE!

Случвало ли ви се е да си тананикате песен, но да не се сещате за нейното име, а много да искате да си я пуснете. Няма проблем, Apple Music може да ви помогне, дори и да не сещате кой изпълнява песента.

Научете повече

Всичко за заложеното Files приложение в iOS и iPadOS

Ако вече сте инсталирали последната версия на мобилната операционна система или пък сте преминали към iPadOS знаете, че и двете разработки се отличават с доста оптимизиран начин на работа, но има и още нещо. Ако искате да въведете ред измежду вашите документи или пък да имате достъп до тях през всяко Apple устройство, с което разполагате, просто трябва да се възползвате от полезните възможности на заложеното приложение Files.

Научете повече

Няколко полезни и съвместими с CarPlay приложения за iOS

Изключително удобната технология, която позволява на всеки iOS потребител да свърже своето устройство с подходящо оборудвана автомобилна инфотеймънт система набира все по-голяма популярност, но не само измежду тази част от потребителите, която вече разполага с предложението. CarPlay се превръща във все по-търсена възможност и измежду купувачите на нови автомобили, а ние ще ви запознаем с един доста интересен списък от съвместими със системата приложения, в който със сигурност ще може да откриете някоя полезна и за вас разработка.

Научете повече

Какво трябва да знаете за Do Not Disturb в iOS и iPadOS

Ако искате да инсталирате iOS 13 на своя iPhone или iPod touch, това може да стане още сега. Реално погледнато, всяко iPhone поколение след вече не толкова актуалното шесто отговаря на изискванията на новата версия на операционната система, а ние ще ви покажем с какви възможности може да се похвали полезната Do Not Disturb функция в последната версиа на iOS и iPadOS.

Научете повече

Полезната AirDrop възможност през iOS, iPadOS и macOS

Благодарение на AirDrop, всеки потребител разполага с възможност да прехвърля файлово съдържание между своите iOS и macOS устройства по изключително бърз и удобен начин, но за тази цел, трябва да знаете малко повече за полезната функция. Не е никак сложно, дори точно обратното, а ние ще ви покажем къде отива избраното за прехвърляне съдържание и стъпките, които трябва да предприемете.

Научете повече

С какви карти може да работи Apple Pay в рамките на нашата държава

Ако все още не сте чували за мобилната Apple Pay услуга за разплащания през вашето Apple устройство, явно сега е точният момент да се запознаете с нея. От няколко месеца удобството е достъпно и за потребителите на Apple в рамките на нашата държава, а ние имаме една добра новина. Към съвместимите Monese и Revolut карти за разплащане, вече може да откриете още няколко варианта.

Научете повече

Артикули 1 до 12 от 227 общо

Страница