Blog

Hercules Run: поредното динамично приключение за iOS и iPadOS

Ако все още не сте се потопили в света на Hoppenhelm, трябва да го направите колкото се може по-скоро. Играта не се отличава нито с впечатляваща графика, нито с кой знае какви музикални ефекти, но от друга страна, разполага с едно доста сериозно предимство. Тя ще ви върне в зората на настолните компютърни игри, за разлика от динамичното приключение на Launchship Studios или Hercules Run.

Научете повече

Какво ново в последната версия на Fruit Ninja за iOS и iPadOS

Ако все още не сте се потопили в света на Hoppenhelm, трябва да го направите колкото се може по-скоро. Играта не се отличава нито с впечатляваща графика, нито с кой знае какви музикални ефекти, но от друга страна, разполага с едно доста сериозно предимство. Тя ще ви върне в зората на настолните компютърни игри, но нека видим и с какви промени може да се похвали хитовата Fruit Ninja разработка.

Научете повече

Споделяне на мобилен интернет през iOS 13 и iPadOS 13.2

Съществените промени и доста по-оптимизирания начин на работа в последната версия на мобилната операционна система не са никак малко. Ако все още не сте инсталирали iOS 13, трябва да го направите още сега, но има и още нещо. Вече всеки от вас може да се възползва и от независимата iPadOS система, а ние ще ви покажем как да споделите вашия мобилен интернет по доста лесен начин, което реално може да стане и през предната версия на системата.

Научете повече

CSR Racing 2: една страхотна драг надпревара за iOS и iPadOS

Ако все още не сте се потопили в света на Hoppenhelm, трябва да го направите колкото се може по-скоро. Играта не се отличава нито с впечатляваща графика, нито с кой знае какви музикални ефекти, но от друга страна, разполага с едно доста сериозно предимство. Тя ще ви върне в зората на настолните компютърни игри, за разлика от предложението, с което ще ви запознаем днес.

Научете повече

Комплект от няколко интересни приложения за macOS

Без значение с коя версия на настолната операционна система разполагате, тя може да се похвали с един доста приличен набор от заложени приложения и дори нещо повече. Преди около две години Apple предостави безплатен достъп до своите iWork и iLife пакети за iOS и macOS, но това не е всичко. Не трябва да забравяте, че всеки от вас може да свали приложение и измежду всички налични варианти в App Store, а ние ще ви запознаем с три безплатни, но за сметка на това доста полезни такива.

Научете повече

Mr Jump S: поредното ретро предизвикателство за iOS и iPadOS

Ако все още не сте се потопили в света на Hoppenhelm, трябва да го направите колкото се може по-скоро. Играта не се отличава нито с впечатляваща графика, нито с кой знае какви музикални ефекти, но от друга страна, разполага с едно доста сериозно предимство. Тя ще ви върне в зората на настолните компютърни игри, което се отнася и за Mr Jump S.

Научете повече

Бързо и лесно премахване на приложения през macOS

Ако искате да изтриете някое от вашите macOS приложения, това може да стане по доста лесен начин, но има и една малка особеност. Всяка разработката разполага със свързани с нея и разположени в системните папки на операционната система файлове, което не е толкова притеснително. Стъпките, които трябва да предприемете за да премахнете изцяло избрано macOS приложение не са никак сложни за изпълнение.

Научете повече

Brake or Break: поредното ретро състезание за iOS и iPadOS

Ако все още не сте се потопили в света на Hoppenhelm, трябва да го направите колкото се може по-скоро. Играта не се отличава нито с впечатляваща графика, нито с кой знае какви музикални ефекти, но от друга страна, разполага с едно доста сериозно предимство. Тя ще ви върне в зората на настолните компютърни игри, което се отнася и за разработката, с която ще ви запознаем днес.

Научете повече

Заключване на Mac през някоя от последните версии на macOS

Заложените възможности не само в последната версия на macOS са изключително много. Вече всеки от вас може да се възползва и от доста визуални промени, като тъмна тема на системата и променящи се фонови изображения, а ние ще ви покажем как да заключите вашия Mac без да го затваряте, ако е преносим или без да се отписвате от своя профил.

Научете повече

Angry Birds Match: една забавна игра за iOS и iPadOS

Просто един не толкова класически вариант на хитовата игра Angry Birds. Всеки от вас може да свали предложението на Rovio Entertainment по безплатен начин, както и да се възползва от пълните възможности на Match без да се налага да преминава към която и да е от наличните покупки през приложението.

Научете повече

Актуализиране на приложения и игри през iOS 13 и iPadOS 13

Ако искате да инсталирате iOS 13 на своя iPhone или iPod touch, това може да стане още сега. Реално погледнато, всяко iPhone поколение след вече не толкова актуалното шесто отговаря на изискванията на последната версия на операционната система, а ние ще ви припомним къде е скрит раздел Updates на App Store в iOS 13 и iPadOS 13.2.

Научете повече

Chinese New Year: Една нова видео реклама на iPhone 11 Pro

По време на най-значимото Apple събитие за миналата година бяха представени не само официалните версии на дългоочакваните операционни системи на гиганта, но и редица нови продукти, като iPhone 11, iPad 7 и Apple Watch Series 5, а ние ще ви запознаем с поредната видео реклама iPhone 11 Pro, в която Apple поставя акцент върху възможностите на вградената тройна камера.

Научете повече

Артикули 1 до 12 от 323 общо

Страница