Blog

Apple Watch вече е наличен в iStyle България!

След дълго чакане, най-продаваният смарт часовник в световен мащаб се предлага официално в България! Първите бройки вече са в магазини iStyle, а вие имате възможност още сега да купите своя Apple Watch, както на място, така и онлайн. Разбира се, можете да се възползвате и от нашите специални предложения за покупка на изплащане.

Научете повече

Преглед на очакваните промени в iOS 13

Ако върнем лентата към последната версия на мобилната операционна система, която се отличаваше с доста сериозни технически и визуални промени, това е iOS 11, но има и една особеност. Предложението стартира с не малко грешки, които с появата на iOS 12 бяха изчистени, но вече е време да отправим поглед към iOS 13. Първата тестова версия на системата с появи в началото на юни по време на WWDC 2019, а ние имаме една добра новина. Вече може да разгледаме и промените, с които се отличава четвъртата бета на разработката, която се появи преди броени часове.

Научете повече

Как да използвате Emergency SOS през iOS 12

Последната версия на iOS може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения. Статистически допускаме, че вече разполагате с iOS 12, но нека да се върнем към полезната Emergency SOS възможност, която се появи заедно с предишната версия на мобилната операционна система.

Научете повече

Очакваните емотикони в iOS 13, macOS Catalina и watchOS 6

Световният ден на емотиконите – 17 юли, се чества от 2014 година, но колкото и да ни се иска, тази дата няма как да привлече кой знае колко сериозно нашето внимание. Това е просто един нетрадиционен празник, по време на който вероятно трябва да комуникираме с малко повече емотикони, спрямо нашето стандартно ежедневие. Но нека видим по какъв начин Apple отбелязва интересното събитие.

Научете повече

Apple Watch пристига официално и в България! Ето какво трябва да знаете за премиерата.

Бихме искали да ви съобщим, че предварителни заявки за Apple Watch Series 4 и Apple Watch Series 3 ще могат да бъдат направени днес, след полунощ! Тук ще се опитаме да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с появата на смарт часовника на Apple у нас.

Научете повече

Запис на съвместими с Microsoft Office документи през iWork

До преди около две години, за да се възползвате от полезния пакет от приложения iWork безплатно се налагаше да разполагате с macOS или iOS устройство, произведено след 2013 година, но към днешна дата нещата са различни. Вече всеки потребител на мобилната или настолна система може да инсталира Pages, Keynote и Numbers без да заплаща никаква сума за целта, а ние ще ви покажем по какъв начин да запазите iWork документ в съвместим формат с Microsoft Office.

Научете повече

Как да зададете интернет браузър по подразбиране през macOS

Заложеното приложение Safari и във вашата macOS машина се отличава със своята изключително висока скорост на работа и надеждност, но все пак разполагате с възможност да инсталирате и различно предложение, в която категория попада и безплатната разработка на Google – Chrome. Настолната версия на конкурента работи доста прилично, а ако искате да промените своя macOS браузър по подразбиране, това може да стане по доста лесен начин.

Научете повече

Проверете къде е паркирана вашата кола през Maps за iOS

Ако вече сте срещали известие на вашия iPhone, което разкрива къде сте паркирали своя автомобил, вероятно имате представа какво представлява Parked Car. Полезната функция дебютира с десетата версия на мобилната система, но и при iOS 12 нещата не стоят по по-различен начин. Реално погледнато, за да се възползвате от нея, не трябва да правите нищо сложно, освен една малка настройка, която няма да ви затрудни по никакъв начин.

Научете повече

Прехвърляне на започнат iPhone разговор към iPad или Mac

Последната версия на мобилната операционна система се отличава с доста промени, което не ни спира по никакъв начин да разгледаме една малко по-стара, но пък много полезна възможност, която се появи с вече не толкова актуалната десета версия на iOS. Всеки потребител може да прехвърли което и да е започнато телефонно входящо или изходящо обаждане от своя iPhone към избран Mac или iPad, а ние ще ви покажем какви стъпки трябва да предприемете за целта.

Научете повече

Бързо изпращане на снимка през Messages в iOS 12

Ако вече сте инсталирали iOS 12 вероятно знаете, че разработката може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения, но това не е всичко. Вече всеки от вас може да премине към iOS 12.3.1, а ние ще ви покажем как да изпратите снимка през заложеното приложение Messages в последната версия на мобилната операционна система.

Научете повече

Премахване на Recent Apps от Dock през macOS Mojave

Ако все още не сте преминали към macOS Mojave, нищо не ви спира да го направите още сега и то в комплект с актуализация 10.14.5 на системата. Стъпките, които трябва да предприемете за целта са доста лесни за изпълнение, а ние ще ви покажем как да скриете новия Recent Apps раздел, който е разположен от дясната страна на стандартния Dock панел.

Научете повече

Персонална мелодия при входящо повикване през iOS

Ако искате да забраните на вашето устройство да приема каквото и да е Messages съдържание от избран подател, това може да стане доста лесно. Просто отворете приложението, след това преминете към нежеланото съобщение и погледнете към горната дясна част на екрана. Остава да преминете към допълнителните възможности, като докоснете върху кръглата икона и да извършите настройката. Изберете желан телефонен номер, след това Block this Caller и сте готови, а ние ще ви запознаем с още една персонална настройка, свързана с вашите контакти.

Научете повече

Артикули 1 до 12 от 55 общо

Страница