Blog

Основните промени в официалната версия на iOS 13

Вече можете да инсталирате iOS 13 и на своя iPhone или iPod touch, но преди това трябва да се уверите, че вашето устройство е съвместимо с операционната система. Реално погледнато, всяко iPhone поколение след вече не толкова актуалното шесто отговаря на изискванията на новата версия на операционната система, а ние ще ви покажем какви са основните промени, с които може да ви изненада iOS 13.

Научете повече

Поредица от интересни CarPlay промени в iOS 13

Изключително удобната технология, която позволява на всеки iOS потребител да свърже своето устройство с подходящо оборудвана автомобилна инфотеймънт система набира все по-голяма популярност, но не само измежду тази част от потребителите, която вече разполага с предложението. CarPlay се превръща във все по-търсена възможност и измежду купувачите на нови автомобили, а ние ще ви запознаем с един доста интересен списък от промени, които идват до нас с iOS 13.

Научете повече

Няколко доста полезни промени в Control Centre на iOS 13

Вече можете да инсталирате iOS 13 и на своя iPhone или iPod touch, но преди това трябва да се уверите, че вашето устройство е съвместимо с операционната система. Реално погледнато, всяко iPhone поколение след вече не толкова актуалното шесто отговаря на изискванията на новата версия на операционната система, а ние ще ви покажем с какви промени може да се похвали Control Centre в iOS 13.

Научете повече

Искате да сте сред първите с новите модели iPhone, Apple Watch и iPad в България? Ето какво да направите!

Бихме искали да ви съобщим, че предварителни заявки за iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, Apple Watch Series 5 и iPad 7 ще могат да бъдат направени след полунощ! Тук ще се опитаме да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с появата на най-новите Apple продукти у нас.

Научете повече

iOS 13 вече е тук! Ето как да инсталирате системата.

Преди около седмица по време на най-значимото Apple събитие за годината се запознахме с iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и Apple Watch 5, като плътно до тези предложения се подреждат и новите версии на macOS, iOS и iPadOS. Настолната Catalina система явно ще се забави още около седмица, но това не се отнася за мобилната версия.

Научете повече

Лесен начин за създаване на PDF от снимка през iOS

За да запазите някоя от вашите съществуващи снимки под формата на PDF и то без да инсталирате никакви допълнителни приложения, не се нуждаете от iOS 12 или 13. Това може да стане дори през вече не толкова актуалната десета версия на операционната система и то по един изключително лесен начин, макар и полезната възможност да е скрита от вашия поглед.

Научете повече

Как да архивирате и деархивирате съдържание през macOS

Ако използвате Mac сравнително от скоро, вероятно все още нямате представа по какъв начин да архивирате или деархивирате файл, а ние имаме една добра новина. Не е нужно да инсталирате никакви допълнителни приложения за целта, нито да извършвате кой знае какви настройки, дори напротив. Всичко става по изключително лесен и автоматичен начин, а ние ще ви покажем как да персонализирате заложеното приложение Archive Utility.

Научете повече

Лесен начин за възстановяване на изтрит контакт през iOS

Без никакво съмнение заложеното приложение Contacts във всяка една версия на iOS се отличава като най-често използваното от всеки потребител. Все пак точно тук можете да откриете телефонните номера, имейл адреси, месторабота и т.н. на хората, които ви интересуват. Достатъчно е само вече да сте създали съответния запис, а ние ще ви покажем как да възстановите погрешно изтрит контакт от вашето iOS устройство.

Научете повече

Nintendo пуска Dr. Mario World за iOS устройства поетапно

През последните няколко години, освен с мобилната версия на Animal Crossing и Fire Emblem, разработчиците от Nintendo ни запознаха и с още едно доста очаквано предложение за iOS, в лицето на Super Mario Run. Класическата игра се изкачи по изключително бърз начин на първо място в класацията на App Store, но това вече не е толкова актуална новина, за разлика от новата iOS игра на компанията или Dr. Mario World, а ние имаме добра новина. Мобилната версия на поредната хитова игра вече се появи в App Store за потребителите в рамките на САЩ.

Научете повече

Какво трябва да знаете за вашия нов macOS компютър

При положение, че тепърва разопаковате своя нов настолен или преносим Mac, а до този момент никога не сте използвали macOS компютър, тези съвети са точно за вас. Като цяло стъпките, които трябва да изпълните, за да стартирате и конфигурирате машината са съвсем лесни и интуитивни, а към тях може да добавим и малко повече информация за това как да прехвърлите вашите данни, примерно от Windows компютър.

Научете повече

Какво трябва да знаете за вашия нов iPhone

При положение, че тепърва разопаковате своя нов iPhone, а до този момент никога не сте използвали iOS устройство, тези съвети са точно за вас. Като цяло стъпките, които трябва да изпълните, за да стартирате и конфигурирате устройството са съвсем лесни и интуитивни, а към тях може да добавим и малко повече информация за това как да прехвърлите вашите данни, примерно от смартфон или таблет, който се задвижва от операционната система Android.

Научете повече

Правилен начин да направите черно-бяла снимка през iPhone

Когато избирате своя нов iPhone, трябва да вземете под внимание как ще го използвате. Големият дисплей на iPhone 11 Pro Max би бил от полза на тези от вас, на които им се налага да работят в движение. Последното поколение разполага с тройна камера, която може да отрази изключително точно всеки един цвят и тоналност, но не трябва да пропускаме и силата на класическите черно-бели снимки, които биха станали превъзходно и с някое по-старо iPhone поколение.

Научете повече

Артикули 1 до 12 от 131 общо

Страница