Вижте новите настолни и преносими компютри на Apple с процесор M1

Краят на настоящата година наближава, а заедно с това преминахме и през последното събитие на Apple за 2020-та. Само преди броени часове се запознахме с няколко нови продукта на компанията, в лицето на MacBook Air, 13 инчов MacBook Pro и Mac mini, като общото между тях се крие в дългоочакваната Apple Silicon процесорна разработка на технологичния гигант.

Новата гама айфони вече е тук

Както се очакваше, Apple представи още няколко продукта, а годината съвсем не е приключила! На 13-и октомври Apple представи новото поколение модели iPhone и отново задминаха конкуренцията.

Apple представи iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max

Вече разгледахме атрактивните iPhone 12 и iPhone 12 mini предложения и спазвайки хронологията на октомврийското събитие на Apple, което се проведе преди няколко часа, преминаваме към професионалните варианти. iPhone 12 Pro и разбира се, iPhone 12 Pro Max, които определено биха могли да впечатлят и най-взискателната част от потребителите.

Apple представи iPhone 12 и iPhone 12 mini

За разлика от предните години, през тази по-особена 2020 г. появата на новите iPhone поколения се забави малко повече, но явно чакането си заслужаваше. По време на октомврийското си събитие, което се проведе преди около час, Apple представи цели четири нови iPhone модела, като ние ще разгледаме първо iPhone 12 и определено доста атрактивния iPhone 12 mini, с което ще спазим и хронологията на вече отминалото събитие.

Проследете на живо представянето на дългоочакваните нови iPhone поколения

Ако все още не знаете, официалното представяне на очакваните iPhone поколения ще стартира днес, точно в 20.00 ч. наше време. Дългоочакваното от голяма част от потребителите събитие ще се проведе в залата Steve Jobs Theater в Apple Park, Купертино, и съвсем разбираемо, ще бъде изцяло онлайн, като представители на медиите и публика няма да присъстват в залата.

Apple представи iPad 8 и изцяло нов 10.9 инчов iPad Air 4

След като вече се запознахме с Apple Watch Series 6 и по-бюджетното поколение SE на умния часовник, остава да разгледаме и останалите две разработки, с които компанията от Купертино ни изненада преди около час по време на своето септемврийски събитие. Макар и да се проведе изцяло онлайн, представените продукти, измежду които попадат iPad 8 и iPad Air 4, определено са в състояние да грабнат вниманието на всеки потребител.

Apple представи Apple Watch Series 6 и Apple Watch SE

Точно както загатваха голяма част от източниците на непотвърдена информация, по време на своето септемврийско събитие, преди няма и час, Apple представи шестото поколение Apple Watch, последвано от по-бюджетния вариант Apple Watch SE. Събитието стартира именно с умния часовник на компанията, а ние имаме още една добра новина. Apple Watch Series 6 разполага с възможност да измери наситеността на кислорода в кръвта на своя потребител.

Представяме ви радиостанциите на Apple Music

Apple Music 1 и двете нови радиостанции Apple Music Hits и Apple Music Country предлагат ексклузивни оригинални предавания с участието на популярни световни музикални изпълнители и водещи.

Apple Music има юбилей и затова ви прави подарък – 4 безплатни месеца!

Apple Music предлага 60 милиона песни без прекъсвания от реклами за всяко мобилно устройство. Като нов потребител получавате възможност да слушате безплатно в продължение на 4 месеца благодарение на iSTYLE.

Apple представи изцяло нов 4.7 инчов iPhone SE

Чакането може да не се е харесало на голяма част от потребителите на Apple, но от друга страна сме абсолютно сигурни, че си е заслужавало. Типично за всяко SE поколение и представеното преди броени часове може да се похвали само с един размер на диагонала на своя екран. Той се равнява на 4.7 инча, но нека разгледаме и останалите характеристики на устройството, които определено ще помогнат на бюджетното поколение да се превърне в хит.

Преди да стартирате своя нов настолен или преносим Mac

Ако сте придобили някой нов настолен или преносим Mac, а до този момент никога не сте използвали macOS компютър, тези съвети са точно за вас. Като цяло стъпките, които трябва да изпълните, за да стартирате и конфигурирате машината са съвсем лесни и интуитивни, като към тях ще добавим и повече информация за това как да прехвърлите вашите данни, примерно от Windows компютър.

Преди да стартирате своето ново iOS или iPadOS устройство

Ако сте придобили някой нов iPhone или iPad, но до този момент никога не сте използвали iOS или iPadOS устройство, тези съвети са точно за вас. Като цяло стъпките, които трябва да изпълните, за да стартирате и конфигурирате устройството са съвсем лесни и интуитивни, а към тях може да добавим и малко повече информация за това как да прехвърлите вашите данни, примерно от смартфон или таблет, който се задвижва от операционната система Android.

Артикули 1 до 12 от 458 общо

Страница