Apple – Pro Display XDR

SKU
apple-pro-display-bg

Купи на вноски с:

11449.00 лв.

Избрана конфигурация
   

  Наличност

  Вижте още

  Apple Studio Display
  Apple Studio Display
  3599.00 лв.

  В наличност

  Детайли

  Apple Pro Display XDR"

  Apple Display

  Първият 32-инчов Retina 6K дисплей в света. До 1600 нита яркост. Страхотен 1 000 000:1 контраст и суперширок ъгъл на видимост. Над милиард цвята с изключителна цветова акуратност. И динамичен обхват, който ще преобрази работния процес. Запознай се с Apple Pro Display XDR — най-добрият про дисплей в света.

  Apple Display

  XDR. Екстремен динамичен обхват.
  Контрастът между ярките и тъмни области, различими от човешкото око, се постига много трудно, заради което и бе разработен High Dynamic Range (HDR). С революционната си технология за подсветка, Pro Display XDR издига яркостта, контраста и цвета на ново ниво. Extreme Dynamic Range (XDR) далеч надминава HDR.

  постоянна фул-скрийн яркост

  1000 нитаApple Display

  пик яркост

  1 600 нитаApple Display

  контраст

  1 000 000:1Apple Display

  дълбочина на цвета

  10-bitApple Display

  широка цветова гама

  P3Apple Display

  LED в изцяло нова светлина.
  Реалистичната картина изисква съвместимост между екстремно ярки и много тъмни области на екрана. Без прецизен контрол на подсветката, това може да доведе до нежелан ореол, наречен blooming. Pro Display XDR може значително да намали ореола с авангардната си LED технология, моделиране на светлината и интелигентен процесинг на изображенията.

  Apple Display

  Суперширок ъгъл на видимост.
  Когато няколко души разглеждат проект на един екран, е важно всеки да вижда едно и също нещо. Макар че повечето про дисплеи обявяват широк зрителен ъгъл, на практика цветовете и картината се изкривяват при поглед отстрани. С водеща в индустрията поляризираща технология, Pro Display XDR постига ултраширок ъгъл на видимост с изключителни цветове и контраст.

  Apple Display

  Вдигни дисплея. Или го завърти.
  Всеки аспект на Pro Display XDR е проектиран с мисъл за професионалистите. Pro Stand не е изключение. Височина, наклон, завъртане — стойката е абсолютно регулируема. И стабилна, без да заема много място. А възможността да се върти вертикално и хоризонтално я прави идеална за всяка задача.

  Apple Display

  Повече информация

  Производител
  Apple

  Product declaration