Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade и iCloud+

Вземи безплатно абонамент за Apple услуги за 3 месеца от нас.

Apple Music

Apple TV+

Apple Arcade

iCloud+

Пробвай безплатно.
Абонирай се сега.

Често задавани въпроси

Какво е Apple Music?
Apple Music е стрийминг услуга, с която получаваш достъп до над 90 милиона песни. Страхотните функционалности включват: възможността да изтеглиш любими тракове и да им се наслаждаваш офлайн; визуализация на текста в реално време; опция да слушаш от което и да е свое Apple устройство; персонализирани предложения за нова музика и специално подбрани плейлисти от нашите редактори, както и много други. Всичко това е в допълнение към ексклузивно оригинално съдържание.
Как мога да слушам Apple Music?
Apple Music е вече инсталиран на твоя iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, и Mac — и можеш да слушаш също и с CarPlay или онлайн на music.apple.com. Apple Music е достъпен и на Windows и Android устройства, Sonos тонколони, Amazon Echo, Google Nest, Smart телевизори, и др.
Apple Music същото приложение като iTunes ли е?
Не, но твоята iTunes фонотека остава непокътната. Можеш да достъпиш цялата си колекция както от Apple Music, така и от iTunes за macOS или Windows.
Как мога да се възползвам от предложението за подарък - 3 месеца безплатен абонамент за Apple Music?
Стига да имаш подходящо аудио устройство, можеш да се възползваш от подаръка ни - 3 месеца безплатен абонамент за Apple Music. Увери се, че твоят iPhone или iPad е актуализиран с последната версия на iOS или iPadOS. Можеш да активираш безплатния период за Apple Music след като свържеш своето аудио устройство с iPhone или iPad. Безплатният период трябва да се стартира в рамките на три месеца след първата активация на подходящо устройство.
Какво е Apple TV+?
Apple TV+ е стрийминг услуга, която представя ексклузивно Apple Originals — многократно награждавани филми и сериали, сред които хитови комедии, разтърсващи драми, интересни документални филми, забавни програми за деца и още много - очаквай нови Apple Originals всеки месец.
Как мога да гледам?
Гледай Apple TV+ в приложението Apple TV, което вече е инсталирано на твоите любими Apple устройства. Просто отвори апликацията, натисни бутона за Apple TV+ и избери интересен филм или сериал. Apple TV+ е достъпна и от стрийминг платформи, smart телевизори, както и телевизори с интегриран AirPlay с Apple TV приложението. Или гледай онлайн на tv.apple.com.
Мога ли да гледам и офлайн?
Разбира се. Изтегли любимите си Apple Originals на Apple устройство по избор и можеш да гледаш навсякъде, по всяко време, дори и без връзка с Wi-Fi мрежа.
Какво е iCloud+?
iCloud+ включва всички страхотни функции на iCloud и добавя още повече. Когато се абонираш за iCloud+ получаваш достъп до Private Relay, Hide My Email, допълнителна разширена поддръжка за HomeKit Secure Video, както и богат избор от абонаментни планове за твоите снимки, файлове и всичко важно за теб.
Има ли все още безплатна версия на iCloud?
Да. Всички собственици на Apple устройства продължават да получават безплатно 5GB облачно пространство в iCloud. Можеш да преминеш към iCloud+ по всяко време за още по-сигурна защита на личната ти информация и разширено пространство за най-важните неща.
Какво е Apple Arcade?
Apple Arcade е абонаментна услуга за игри, която осигурява неограничен достъп до постоянно разрастваща се колекция от над 200 премиум игри - включително чисто нови издания, награждавани и любими игри от App Store, без никакви реклами и допълнителни покупки в самите приложения. Можеш да играеш Apple Arcade игри на iPhone, iPad, iPod touch, Mac, и Apple TV.
Колко често се добавят нови игри?
Ново съдържание и игри се актуализират в Apple Arcade всяка седмица. За да видиш какво те очаква, погледни в секция Coming Soon в Аrcade менюто на App Store.
Мога ли да играя с контролер?
Да, разбира се. Ако видиш иконка-контролер в продуктовата страница на игра в App Store, това означава, че играта поддържа и джойстици. Много от игрите в Apple Arcade са съвместими с контролери. Някои от тях, които можеш да играеш на Apple TV, дори го изискват.