Чудесни спътници.

Вземи Apple TV сега с подарък –интелигентен контакт Elgato Eve Energy.

Търсиш нещо истински вълнуващо? Искаш гъвкавост в начина, по който да гледаш любимите си филми, сериали и спортни събития? Apple TV ти предлага всичко това, но и още нещо. Благодарение на безплатното приложение Home и специално разработени за него аксесоари, можеш да управляваш умно дома си с твоя iPhone или iPad. Направи днес своето „вкъщи“ още по-уютно с Eve серията HomeKit продукти на Elgato. Най-хубавото е, че благодарение на твоето Apple TV, тези аксесоари и включеното в iOS приложение Home, можеш да създаваш напълно автоматизирани процеси, които да улеснят и оптимизират ежедневието ти. Например, когато излизаш, да изгасиш лампата, да намалиш термостата, да изключиш вентилатора и много други действия от разстояние.
Elgato HomeKit.

eve energy

Искаш да си наясно с всеки малък детайл от консумацията на електроенергия вкъщи? Eve Energy е технологията, с която пестиш и упрлавляваш дистанционно консуматорите на електричество в дома ти.

eve weather

Какво точно е времето навън? Вече можеш да получиш подробен отговор за точната температура, влага и атмосферно налягане с Eve Weather. Бъди синоптик в собствения си дом.

eve thermo

Забрави за обикновените температурни регулатори на парното. Eve Thermo ще преобърне начина, по който се отопляваш. Вече можеш автоматично да регулираш предпочитаната температура в точния момент.

eve room

Научи повече за качеството на въздуха, температурата и влажността на любимото ти място – твоя дом. Eve Room побира в себе си всичко, което е нужно за гарантиран уют и здравословен живот вкъщи.

Научи още
Какво друго можеш да правиш с твоето Apple TV?
Представи си мащабни, вълнуващи игри. Приложения, които ти позволяват да пренаредиш по нов начин своя дом или дори да си потърсиш нов. Мултиплейър игри, които изцяло ще променят семейните гейм вечери. В App Store вече има хиляди приложения за Apple TV, а непрекъснато се появяват и нови.
Телевизията и технологиите преоткриват любовта си.
С появата на iPhone и iPad много големи иновации и най-съвременни технологии се фокусираха върху малките екрани, които носим в ръка или в джоба. Но е време и големите екрани да изпитат тези нови възможности. С Apple TV и tvOS, с преработен интерфейс и с Apple TV Remote с Touch повърхност, за телевизорите просто не е имало по-добри времена.
Променен интерфейс
ТВ изживяване като никое друго.
Телевизорът ти е чак в другия край на стаята. Именно затова Apple TV е проектирано така, че сякаш взаимодействаш директно с ТВ екрана.
Apple TV Remote с Touch
Дай почивка на бутоните с едно плъзване.
Touch завинаги промени взаимодействието с телефоните ни. Сега е ред и на дистанционното. Използвай Touch повърхността на Apple TV Remote, за да скролваш, избираш и навигираш без усилие на ТВ екрана.
Apple TV Remote с Touch повърхност, приложения, игри и едно изцяло ново изживяване.